Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ok 21.15 (+/-) na ul. Armii Krajowej w Gdańsku siedziało mi na zderzaku RS4 B5 z rejestracja zaczynającą się na RLA, to ktoś z forum? Pozdrawiam kierownika, piękna fura :decayed:

Może kupione na allegro jechało do GD bo sprzedawało się ostatnio w Rzeszowie takie czarne na łańcuckich numerach.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O ile się nie mylę to Wustyle zignorował wczoraj moją babcię na lukoilu przy Puławskiej pozdro :wink4:

Opublikowano

Dzisiaj godzina 07:04-07:06 al. Jerozolimskie między Starodęby a Ryżową w stronę centrum czarne B6 avant tabl. rej. WRA 04xxx, ramki klubowe, chyba 1,9 TDI :wink4: Jechałeś prawym pasem i wbiłeś na środkowy 2 autka przede mną :) Pozdr :hi:

Opublikowano

O ile się nie mylę to Wustyle zignorował wczoraj moją babcię na lukoilu przy Puławskiej pozdro :wink4:

ja pindole, ja to slepy musze byc, sorry :decayed:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 08:18_________________________________________________wczoraj okolo 14, czarny avant B6, nie wiem czy klekot, czy bena - w kazdym razie quattro

jechalismy od bitwy warszawskiej az do kasprzaka

moj syn darl sie w nieboglosy (a jechalismy yarisem zony)

- tato ramki klubowe! ramki! :decayed:

pozdrawiam :hi:

zdjeciesn.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 08:20_________________________________________________I wczoraj ok. godz 16.30, w Ozarowie Maz, mignela mi czarna B5 w avancie, z battalionu

bardzo ladna, numery RZR XXXXX :hi:

Opublikowano

Dziś w Nowym Dworze Maz srebrna b5 avant widziana i otrąbiona klubowe ramki miałeś i nawet się spojrzałeś :wink4: jechałem niebieskim seicento :hi:

Opublikowano

W-wa ulica Lewartowskiego zaparkowane B5 avant ciemne po II lifcie na numerach WI

A to ja, moje nowe lokum, często tam parkuje. Pozdro!

Opublikowano

Wczoraj (sobota) Lublin Jana Pawła chyba granatowe B5 klubowe ramki widziane tylko z przodu z pasażerką o gdz 15 50 pozdro :good:

Opublikowano

Wczoraj (sobota) Lublin Jana Pawła chyba granatowe B5 klubowe ramki widziane tylko z przodu z pasażerką o gdz 15 50 pozdro :good:

to musi ja był ;) samochód ogólnie czarny, ale bardzo brudny był i może dlatego sprawiał wrażenie granatowego ;P

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Cantona obtrąbiony w Pruszkowie - sobota 19:00. pozdro

Opublikowano

Buba dzisiaj rano obtrabiony i obmachany na Towarowej. pozdrawiam raz jeszcze :)

Opublikowano

Buba dzisiaj rano obtrabiony i obmachany na Towarowej. pozdrawiam raz jeszcze :)

trąbiłeś?? nie słyszałem :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj około 13:00 na a2 z Poznania w kierunku Strykowa widziana czerwona a4b6 z klubowymi ramkami z kompletem pasażerów:)

Pozdrowienia dla kiery.

Czarne BMW 3 kombi:)

Opublikowano

ja pindole, ja to slepy musze byc, sorry :decayed:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 08:18_________________________________________________wczoraj okolo 14, czarny avant B6, nie wiem czy klekot, czy bena - w kazdym razie quattro

zdjeciesn.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 08:20_________________________________________________I wczoraj ok. godz 16.30, w Ozarowie Maz, mignela mi czarna B5 w avancie, z battalionu

Na ramkach masz nicka :wink4:

Ta w Ożarowie to pewnie moja RSR :naughty:

Opublikowano

Wczoraj (26 kwietnia) około 19.20 pod Leroy Merlin w Piasecznie srebrny avant B6 WZW06xxxx klubowe ramki kto to taki? Pozdro!!!

to pewno ten pirat drogowy WENIHAL :naughty:

:evil:

Opublikowano

zdjeciesn.jpg

Na ramkach masz nicka :wink4:

Ta w Ożarowie to pewnie moja RSR :naughty:

myslisz, ze ja widze co to za nick? ;)

ladna ta Twoja B5 BUBAAAAAAA!!!!

Opublikowano

Dziś rano przed 9:00 "złapane B5" na parkingu do budynku BTC w warszawie w Alejach Niepodległości.

Szare B5 z przodu bez osłony grila. Rejestracja DL 443XX, rameczki. Wjeżdżałem na ten sam parking za kolegą, pomachałem długimi, nawet objechałem, ale chyba kolega mnie nie namierzył.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

pzdr dla kierownika zielonego avanta a4 b5, mijaliśmy się w Mińsku Maz. ok 12.20 :)

Opublikowano

Dziś po 9:00 na terenie PKiN zaparkowany srebrny sedanik A4B5 na WWY **** z klubowymi rameczkami.Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziś po 9:00 na terenie PKiN zaparkowany srebrny sedanik A4B5 na WWY **** z klubowymi rameczkami.Pozdrawiam.

spetsnaz :decayed:

Opublikowano

spetsnaz :decayed:

ale on chyba nie ma b5 tylko b6