Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele widziany srebrny sedan z nalepka klubu na tablicach LPU w Końskowoli koło 18. Pozdrawiam klubowicza :hi:

norbert

:good:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kali widziany dzisiaj na stacji przy krakowskiej swoim b7 w dieslu :wink4:

Robote mam 2 ulice dalej, na wagonowej.

Tak właśnie patrzyłem na Ciebie ale że było rano to nie dostrzegłem kto siedzi za kółkiem (wydawało mi się, że widziałem siwą brode :P )

Pozdrawiam również :good:

Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela A4ki B5 1.8 o nr rej LU... spotkanej dziś ok godz 17ej na Al Kraśnickiej w Lublinie.

Ja również pozdrawiam :)
Opublikowano

Pikne Blue a4 rej. SC widziane kilka razy przy dworcu południowym (wilanowska) w Warszawie.

Pozdro dla Kierownika :hi:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę w ciemnej B7 Avant WGR XXXX widzianego dzisiaj o 17.00 przy skrzyżowaniu Prymasa Tysiąclecia i Kasprzaka (Rondo Tybetu). Trąbiłem, mignąłem awaryjnymi, ale bez reakcji. :hi:

Opublikowano

Łódź M1 okolice godziny 12 pozdrowienia dla klubowicza z nr EOP 68...

Opublikowano

Wczoraj auto Flyera zaparkowane na Marszałkowskiej po 19

Opublikowano

Wczoraj auto Flyera zaparkowane na Marszałkowskiej po 19

Yep, bylem u brata :)

Opublikowano

Granatowe b5 sedan z poliftami z przodu i 17" na blachach TS (czy jakoś tak) z ramkami, zaparkowane dziś ok 19 na parkingu RABEN w Grodzisku Maz. :hi: dla kierownika

Opublikowano

Granatowe b5 sedan z poliftami z przodu i 17" na blachach TS (czy jakoś tak) z ramkami, zaparkowane dziś ok 19 na parkingu RABEN w Grodzisku Maz. :hi: dla kierownika

TOSIK :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

rejestracja TOS ......

Opublikowano

Pozdro dla kolegi ze srebrnego avanta b5 po II lifcie, na klubowych ramkach, mijanego wczoraj przed 9.00 przy wylocie z Tyńca Małego :hi: Jak już się mijaliśmy to wypatrzyłem, że masz klubowe ramki, nie zdążyłem zatrąbić ani nic :> Mijałem Cię też srebrnym b5 po lifcie w avancie :kox:

Opublikowano

kogo w nocy otrąbiłem na trasie toruńskiej przy zjeździe na autostradę? chyba niebieskie B7 w awancie :mysli:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika ze srebrnego avanta b5 w Tarnowskich Górach pod Media Expertem, parkował obok mnie. ;)

Opublikowano

Jadący we wtorek od Lublina w stronę Warszawy srebrny avant w B5 LHR ramki klubowe i ponownie obtrąbiony ten sam osobnik jak stał w Rykach w korku w Piątek wieczorem wracając na Lubelszczyznę :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika granatowej b5 avant (przed liftem) z ciemnymi szybami na blachach DW :) ...jechał za mną jakieś 15min temu od Polanowic tą skur*wiałą drogą przy budowie Autostradowej Obw. Wrocka przez Krzyżanowice do Psar, gdzie ja zjechałem w boczną uliczkę :)

Opublikowano

czarne b5 skręcające z Tysiąclecia na Wodopojną o ok 15:30 nr LU xxxx

Opublikowano

czarne b5 skręcające z Tysiąclecia na Wodopojną o ok 15:30 nr LU xxxx

moje, akurat kolega za kierownica u mnie siedział, na tor waliliśmy :D pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wczoraj widziane czerwone B5 avant na blachach LC.... zaparkowane w okolicach urzędu pracy w Piasecznie. Ramka + naklejka klubowa. Pozdrawiam.

To ja pozdrawiam również kolegę. To od niedawna moje okolice

Opublikowano

B7 w sedanie na rejstracjach KGR w trasie z Nowego Sącza na Grybów (niedziela) .. wczesniej stało na giełdzie ma enblement a4klub :D pozdrawiam kierowce

Opublikowano

Kogo przyciąłem wczoraj około 17:30 na Niepodległości 69?

Pozdrawiam kolegę :hi:

Bez_tytu_u.jpg

(po kliknięciu fotka jest większa ;))