Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czarne B6 Avant - na blachach WI XXXXX i z anteną CB na dachu, zaparkowany dziś na ulicy Płochocińskiej obok hurtowni części.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Granatowe b5 na blachach WE dzisiaj około 14 skręcał do urzędu na Kondratowicza. :hi:

Opublikowano

Granatowe b5 na blachach WE dzisiaj około 14 skręcał do urzędu na Kondratowicza. :hi:

To ja,trzeba było zjechać za mną.Czym jechałeś że nie widziałem?.Leciałem do BOŚ-a.Poza tym to moje rejony od niedawna :) Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

To ja,trzeba było zjechać za mną.Czym jechałeś że nie widziałem?.Leciałem do BOŚ-a.Poza tym to moje rejony od niedawna :) Pozdrawiam :hi:

Leciałem za Tobą zielonym Masterem próbowałem Cię dogonić bo myślałem że będziesz skręcał w Wincentego a że trochę się spieszyłem to nie zjeżdżałem

Do następnego :hi:

Opublikowano

Wczoraj 31.05.2011 godz. 16.55 Wawka ulica Szyszkowa czarne B5 avant polift, blachy WPR chyba, rameczki klubowe, więcej grzechów nie pamiętam, bo zauważyłem w ostatniej chwili i nie jechałem swoim tylko byłem transportowany na fotelu pasażera. Pozdro :hi:

Opublikowano

Flyer widziany w Diagtroniku dzisiaj a potem jechałem z siostrą A3 i wpuszczaliśmy na rondzie w Jankach Flyera.pozdro

Opublikowano

Takie tam ryski :tongue4: dodatkowo dwa błotniki, zderzaki i lusterko :decayed: miałem bliskie spotkanie z TIRem który mnie nie zauważył na rondzie :cool1:

Czym jechałeś ?

Czarna Omega A.. Narazie nieoznakowana bo to nowy zakup. :)

Opublikowano

Flyer widziany w Diagtroniku dzisiaj a potem jechałem z siostrą A3 i wpuszczaliśmy na rondzie w Jankach Flyera.pozdro

przejezdzales? trzeba bylo wpasc :) - fakt, pamietam A3 na rondzie, zastanawialem sie, czy "mi wyjedzie" :decayed:

Opublikowano

Armistead namierzony wczoraj w Puławach na Dęblińskiej kolo 21:30 :wink4:

Opublikowano

Poniedziałek ok. 11.30 trasa Szymbark-Stężyca,jak widać naklejka klubowa...

wid.jpg

Opublikowano

przejezdzales? trzeba bylo wpasc :) - fakt, pamietam A3 na rondzie, zastanawialem sie, czy "mi wyjedzie" :decayed:

Na spot cholera nie mogę dojechać bo mi ciągle nie pasuje, ale od lipca już będę mógł.

A na siłownie jechaliśmy więc nie było czasu wstąpić, ale zawsze tam przejeżdżam to zapuszczam żurawia jakie tam auta stoją

Siostra jeździ ostrożnie i by się zapłakała jakby się jakaś krzywda stała jej A3

pozdro

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

Armistead namierzony wczoraj w Puławach na Dęblińskiej kolo 21:30 :wink4:

Puławy to mój drogi dom teraz :wink4:

Opublikowano

Dziś na ul. Partyzantów w Zamościu koło 12 namierzony srebrny Avancik B6 z ramkami nr rej LLU 098** co to za jegomość?

Opublikowano

sedan b5 1.8 we Wrocku, skrzyżowanie borowska-armii krajowej

później mijany na parkingu pod Marino :) Pozdrawiam!

Opublikowano

Dziś znowu namierzony klubowicz z ramkami na granatowym avancie B5 nr rej. LZA 2377* koło DT "Hetman"

Opublikowano

dzis pod firlejem na trasie kock-lublin ok 1530 srebrna vectra trzymala avancika b7 z klubowymi ramkami , pozdro dla kierownika : :hi:

Opublikowano

czyja to czerwona a4 b5 na przasnyskiej ?

Opublikowano

Dzisiaj mijałem czarną Audi A4 B6 w S-Linie koło Ruczaju. Godz: 8:43 :hi:.

Opublikowano

kto parkuje b5 z grillem rsowym przy Lanciego? :gwizdanie:

Opublikowano

Czarny avancik w Busku Zdroju widziany pare razy, zaparkowany kolo rynku z rameczkami klubowymi :naughty: