Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo przyciąłem wczoraj około 17:30 na Niepodległości 69?

Pozdrawiam kolegę :hi:

Bez_tytu_u.jpg

(po kliknięciu fotka jest większa ;))

miałeś nick z forum naklejony na ramce czerwoną czcionką, trzeba było przeczytać i byś wiedział kto to :naughty: sorry za OT :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pozdro dla kierownika którego b5 stało dzisiaj przy "Katarzynce" w Prawiednikach :hi:

Opublikowano

pozdro dla kierownika którego b5 stało dzisiaj przy "Katarzynce" w Prawiednikach :hi:

Moje granatowe , a w katarzynce testowałem w drodze do domu nowe od niedawna gyrosy ale nie polecam miało byc mięso z kurczaka ale było z czegoś innego :disgust:

Również pozdro dla kolegi A4 1.8 :hi::good:

Opublikowano

Dzisiaj w Broniszach koło 12 widziane A4 B5 avant 1.8T quattro na WPR 1**** :hi:

Opublikowano

To ja byłem :hi: Staram się rozglądać ale Ciebie nie widziałem :rolleyes:

Opublikowano

Początek OT :gwizdanie:

O Ty łachu jeden, co się nie pochwaliłeś, że kupiłeś Jeden Osiem Te :bicz: Ale widzę, że już sprzedajesz, nie chcesz się zamienić na dieselka mego z drobną dopłatą :naughty:

Koniec OT :gwizdanie:

Opublikowano

A no jakoś tak na spoty nie latałem i tak wyszło :embarrassed:, a 1.8tq mam juz 9 miechów. Chętnie bym sie zamienił ale na tańsze w zakupie audi quattro w dieslu :kox: sry mały OT :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

To ja byłem :hi: Staram się rozglądać ale Ciebie nie widziałem :rolleyes:

Jechałem czarnym golfem 3 kombi więc nie było możliwości żebyś mnie zauważył

Opublikowano

O Ty łachu jeden, co się nie pochwaliłeś, że kupiłeś Jeden Osiem Te :bicz: Ale widzę, że już sprzedajesz, nie chcesz się zamienić na dieselka mego z drobną dopłatą :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Jak to ktoś powiedział "życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem..." (cyt. iKALI)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Jak to ktoś powiedział "życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem..." (cyt. iKALI)

...i kupił diesla :polew:

Opublikowano

ciemne b7 w kombi na wylocie z kielc. numery SG ramki klubowe... pozdrawiam z dwoch kole

Opublikowano

Czarne B6 w sedanie numery WI spotkane na alejach jerozolimskich leciało w stronę Centrum , a potem w Piastowie na światłach otrąbione jakieś B5 Rs4 :decayed: oczywiście Norbiak pozdro :thumbup:

Opublikowano

czarne b5 sedan przedliftowe chyba benzynka, klubowe ramki rej. WRA widziane dziś ok 16:30 na lazurowej, potem odbiłeś w lewo w kocjana :hi:

Opublikowano

Wczoraj ok.16:00 na Dw.Powiśle zaparkowane ciemne B6 Avancik na WE***** z klubowymi ramkami i wlepką.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Czerwone b5 sedan, benzyna, grill bez znaczka z emblematem Quattro, ładna felga chyba 17", blachy DW widziane w Psarach

Opublikowano

pozdro dla kierownika/czki Opla Signum WA 4**99 zaparkowanego na inflanckiej w poblizu basenow :)

Ramki klubowe z tylu :) - co to za cicho-ciemny/a ?

Opublikowano

wczoraj koło 22, Srebrny avancik we wrocku, wrocławskie blaszki i klubowe ramki, na światełkach stał koło nas, jakaś reklama widniała na tylnej szybie, kolega jechał z dwiema koleżankami :gwizdanie:

Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela ciemnej B6 sedanik 1.8T Q na WWL **** z klubowymi ramkami(do sprzedaży).Czyżby autko Michała(Udy)?.Widziany dziś ok 10:00 na Lukoil-u przy JW ul.Radzymińska.

Opublikowano

Tak zgadza się autko stoi tam do sprzedaży. Dużo ludzi się kręci wiec i o kupującego łatwiej :)

Pozdrawiam

Opublikowano

ZIelony B5 avant na Lu 877** kolo godizny 17 na rondzie kolo wssp... nie trabilem bo jechalem oplem pozdrawiam kierownika:)