Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś po 9:00 na terenie PKiN zaparkowany srebrny sedanik A4B5 na WWY **** z klubowymi rameczkami.Pozdrawiam.

spetsnaz :decayed:

ale on chyba nie ma b5 tylko b6

ma B6 i B5 :guma:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś po 9:00 na terenie PKiN zaparkowany srebrny sedanik A4B5 na WWY **** z klubowymi rameczkami.Pozdrawiam.

spetsnaz :decayed:

ale on chyba nie ma b5 tylko b6

ma B6 i B5 :guma:

yhy :cool1:

Opublikowano

wczoraj około 15:00 w miejscowości Konopnica , kawałek przed Rawą Mazowiecką widziałem granatowego kondona B5 na ładnej feldze chyba 18". ramki z przodu , pozdrawiam kierowce :hi:

Opublikowano

Również pozdrawiam :)[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 09:25_________________________________________________Pozdrowienia dla kierownika ciemnoszarej A4 B6 zaparkowanej wczoraj pod Buma Square na Wadowickiej w Krakowie (KCH 3xxxx).

Pozdrawiam również właściciela grafitowej B6 Avant 1.8T z rameczkami i naklejką klubową spotkanego dziś rano na Wisłostradzie.

Opublikowano

Ja dzisiaj wracając z nieszczęsnej Matury :disgust: Na skrzyżowaniu puściłem Mitsubishi Eclipse które było zrobione dokładnie tak jak to z pierwszej części Szybkich I Wściekłych :D Próbowałem nawiązać jakąś rywalizacje ( co by dbać o Dobrę imię Audi ) ale niestety koleś olał mojego jednorożca :P

Zaraz kupię te ramki klubowe to będę mógł wam mrugać i machać rękami :tongue4:

Opublikowano

Ja dzisiaj wracając z nieszczęsnej Matury :disgust: Na skrzyżowaniu puściłem Mitsubishi Eclipse które było zrobione dokładnie tak jak to z pierwszej części Szybkich I Wściekłych :D Próbowałem nawiązać jakąś rywalizacje ( co by dbać o Dobrę imię Audi ) ale niestety koleś olał mojego jednorożca :P:tongue4:

Tzn koleś z Mitsubishi Eclipse miał nasze klubowe ramki?

Opublikowano

Pozdro dla kierownika ze srebrnej b5 avant widzianego dziś na skrzyżowaniu Broniewskiego i Armii Krajowej w Warszawie chwilę przed 7.00 machałem ale jakiś zdziwiony byłeś :decayed:

Pozdro też dla kierownika granatowej b5 avant z Kielc. Zawracałeś na Al.Solidarności przy Galerii Echo Kielce około 11.00 nie zdążyłem machnąć :wallbash:

Opublikowano

zielona ona była??

jak tak tez chciałem kolesia skłonić do pościgania sie ale olał mnie

Dzis widziana czarna a4 z duzym grilem około 5:30 rano na laziskach

Opublikowano

Wczoraj godz. ok. 16, Trasa Wrocław-Trzebnica przy hotelu "JASEK" we Widawie mijałem A4 B5 biała perła w pakiecie S4, mrugnął mi (wielkie dzięki) bo leciałem bez świateł :) hehe ...przyznaje się ktoś? :)

Opublikowano

dziś cos po 16stej Cedry Małe za stacją Lotos na krajowej 7 w stronę Gdańska Niebieskie B7 avant na tablicach zgl czy jakoś tak :hi:

ja stałem na zatoczce autobusowej

kto to?

Opublikowano

pozdro dla kierownika (i pasażerki) szarej b5 avant poliftowej WG XXXXX

widziany na stacji BP w Częstochowie w południe chyba 1 maja :>

Opublikowano

Wczoraj widziany Nosfer koło hali sportowej znicz w Pruszkowie

Dzisiaj auto cantony zaparkowane pod starostwem w Purszkowie

Opublikowano

Buba widziany dzis kolo 18 w Raszynie (jechal w strone wawy) i dlubal w nosie!!! :>

Opublikowano

Buba widziany dzis kolo 18 w Raszynie (jechal w strone wawy) i dlubal w nosie!!! :>

:jaaaaa:

Opublikowano

Wczoraj widziane czerwone B5 avant na blachach LC.... zaparkowane w okolicach urzędu pracy w Piasecznie. Ramka + naklejka klubowa. Pozdrawiam.

Opublikowano

W niedziele widziany srebrny sedan z nalepka klubu na tablicach LPU w Końskowoli koło 18. Pozdrawiam klubowicza :hi:

Opublikowano

Kali widziany dzisiaj na stacji przy krakowskiej swoim b7 w dieslu :wink4:

Opublikowano

z kim sie dzisiaj jechalem al krakowska w kierunku okecia ?

B6 czarny - kondon - WJ 888**

Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela A4ki B5 1.8 o nr rej LU... spotkanej dziś ok godz 17ej na Al Kraśnickiej w Lublinie.

Opublikowano

W niedziele widziany srebrny sedan z nalepka klubu na tablicach LPU w Końskowoli koło 18. Pozdrawiam klubowicza :hi:

norbert