Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czerwone B5 w kombi zaparkowane na przeciwko stacji Orlen w Grodzisku Mazowieckim rej LC **** pozdrawiam :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyja furmanka stała wczoraj porzucona pod Leroy Merlin na Targówku?

zdjcie0217l.jpg

Pozdro :hi:

Opublikowano

dzis pod Carrefour w Radomiu na blachach SJ...chyba granatowe B6, ciezko poznac bo lekko przykurzone :wink4: wlepka na klapie

Pozdrawiam

image.jpg

rewelacyjne parkowani :polew:

Opublikowano

Łódz ok godz 11 zielony b5 sedan EWI.... z wlepą na klapie....pozdrawiam kierownika

Opublikowano

Dziś ok chyba 11:00 ul.Sanguszki czerwony avancik na WN..... z klubowymi ramkami.Niezła ściema szybek.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Czerwone B5 w kombi zaparkowane na przeciwko stacji Orlen w Grodzisku Mazowieckim rej LC **** pozdrawiam :hi:

To ja wpadłem do żonki siostry na kawkę :gwizdanie:

Opublikowano

Czarna b5 EKU przed 18 w Grodzisku - pozdrawiam kierownictwo :hi:

również pozdrawiam kierownika srebrnego B6 na blachach WGM CT** :wink4:

Czarna b5 EKU przed 18 w Grodzisku - pozdrawiam kierownictwo :hi:

Szamek był u mnie po fotele :wink4:

dobrze mówi polać mu :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kto :mysli: dziś u mnie na rewirach ( ochota - Urbanistów ) :evil: prawie pod klatką zaparkował :mysli: WJ **** czarna B6 w kombi , ramki klubowe :good:

Opublikowano

czyja furmanka stała wczoraj porzucona pod Leroy Merlin na Targówku?

zdjcie0217l.jpg

To moja adela, a kolegi nie widziałem jak porzucałem furkę na parkingu.

Pozdrawiam K.

Opublikowano

kogo dziś widziałem na Tomaszowskiej 8:20, srebrna B5 sedan blachy ETM ..... :mysli:

Opublikowano

Kogo wczoraj widziałem na al.Krakowskiej...?

spit_image.php?session=c7247eb42f795fc7903487bfaac6a9b2c47620825ef3deb940f322849b26c05641aa1dfc0941e07ef3d53fdb46727c246f895c7d3652e86cc654a693719c34bdde6704f3

Pozdro :>

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 11:46_________________________________________________to było wczoraj...

a dzisiaj na tej samej drodze (w kierunku Janek)...

spit_image.php?session=c7247eb42f795fc7903487bfaac6a9b2c47620825ef3deb940f322849b26c05641aa1dfc0941e07ef3d53fdb46727c246f895c7d3652e86cc654a690729531b8de6102f9

Pozdrowienia dla kierownika i przeuroczej pasażerki :kox:

Opublikowano

Ostatnio w korku pod pomnikiem lotnika widziałem te B5 avant poliftowe na numerach WG.Na tych felgach fajnie się prezentuję.pozdrawiam również

Opublikowano

Wczoraj w Łodzi na Śmigłego Rydza przy Narutowicza ok.14.45 Grafitowe A4 B6 Avant - wlepka na tylnej klapie :good: :good: :good:

Pozdro dla kierownika :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Kogo miajałem dzisiaj Grodzisku na wiadukcie kolejowym około 18:45 ???? Ciemna B5 w sedanie na 17"

Opublikowano

witam o ile mnie wzrok nie pomylił dzisiaj ok godziny 17:15 koło sklepu w prawiednikach okolice lublina niebieski polift b5 z tyłu antena cb na klapie , klubowa ramka na tablice z tyłu :gwizdanie:

Opublikowano

Dziś na Aleksandrowskiej w Łodzi (okolice Żabieńca) ponownie widziałem seledynowego/morskiego (dziwny ten lakier jakiś :D ) Avanta B5 EZG 7..W z klubowymi ramkami.

Ujawni się Kolega, czy na zawsze pozostanie "nieznajomy" ? :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Często w okolicach Milanówka i Brwinowa widuje czarne b5 na glebie, 17", czarnych lampach z tyłu i tablicach WPR z ramkami klubowymi. Machałem, migałem i zero odzewu :disgust:

Dodatkowo bardzo często mijam się w Brwinowie z czerwonym RS4 b7 na WPRach, to nasze czy nie nasze ? Fura jest :kox:

Opublikowano

Ostatnio w korku pod pomnikiem lotnika widziałem te B5 avant poliftowe na numerach WG.Na tych felgach fajnie się prezentuję.pozdrawiam również

Krzyniek? ale on chyba nie miał felg :mysli:

Opublikowano

Często w okolicach Milanówka i Brwinowa widuje czarne b5 na glebie, 17", czarnych lampach z tyłu i tablicach WPR z ramkami klubowymi. Machałem, migałem i zero odzewu :disgust:

Dodatkowo bardzo często mijam się w Brwinowie z czerwonym RS4 b7 na WPRach, to nasze czy nie nasze ? Fura jest :kox:

Też często widuję oba auta, w tej czarnej B5 jeździ jakaś panna, to czerwone to rs :mysli: a przypadkiem nie zwykła esa?