Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro dla kolegi w ciemno-zielonym B5 na olkuskich blachach, spotkanie na drodze w sobote, droga DG-Olkusz, godziny przedpołudniowe :hi:

Samochód bez ramek, tylne lampy lexus-style, być może czyta forum :)

:hi: :hi: :hi: dziękuję =>> ITS ME :> :>

kolego rameczki są ale z "ojca" tej stronki :> tak ze ...szacuneczek ... www.audiklub.org od tego wszystko sie zaczęło :naughty: no i oczywiścei naklejeczki też są :tongue4:

Jesli ma tylne lampy lexusy to napewno nie czyta tego forum :polew:

:evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ewentualnie można zrobić wielką nalepę na tylnej szybie :gwizdanie:

Której ja na pewno nie nakleję! :decayed:

BTW można ustalić jakiś znak rozpoznawczy na CB. Jeśli widzimy jakąś A4 z anteną to możemy wołać np. A4-klub czy coś w tym stylu.

A w ogóle to w Lublinie pod UMCSem w weekendy często widzę różne Audiki. Czy może ktoś z forum tam się dokształca? :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę w srebrnym avancie B5 WD*** przy Bliskiej na Bielanach :)

jak klubowe rameczki i chrom relingi to ja:) pozdro

Opublikowano

Dokładnie :)

Opublikowano

pozdro dla kolegi w srebrnym sedanie o nr. PL..... którego prowadziłem 26.04 z ostrołęki w kierunku białegostoku. czy to może ktoś z forum??

Opublikowano

dzisiaj jechało za mną granatowe a4 b5 avant blachy WE70*** około 17h zrobiłem sobie objazd "na pale" korka w pułtusku i kolega jechał za mną. podejrzewam że to klubowe bo miało lampy przednie po lifcie zderzak od eski bez halogenów grill jakiś siatkowy:P i diesel

ja jechałem tez granatowa meganka WXB :D

pozdro

Opublikowano

Kto mi smiga na rej. KN w nowym sączu srebrnym B5 kombi? :naughty: ma ramki klubowe :gwizdanie:

Opublikowano

Dokładnie :)

a kolega z Bielan może?

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej B5 na Przemyskich blachach, z naklejką i ramkami klubowymi który jezdził dzisiaj po Rzeszowie :th:

421f8d5dc435691b.jpg

Opublikowano

Kilka dni temu spotkałem na wysokości teatru 100 srebrnego avanta z ramkami klubowymi na KR rej.... myślałem że to trueogre i zacząłem trąbić , okazało się że to ktoś inny. Na spotach nie widziałem tego Pana. Przyznać się kto to? :evil:

Opublikowano

A ja dzisiaj spotkałem klona mojej szarej B6 w avancie, koło metra wilanowska circa about 17:40. Rameczki klubowe i rejestracja RKL... Mignąłem światłami i pomachałem, ale kierownik chyba się nie zorientował. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Tomek, bywa na spotach raz na kilka m-cy :cool:

Opublikowano

dzisiaj kolo 19 w Konstancinie (chyliczki) widziałem ciemne b5 sedan z ramkami klubowymi z pękniętym reflektorem prawdopodobnie po stłuczce

kto to??

Opublikowano

A pewien jesteś, że miało stłuczony klosz i ramki? Jakie lampki z tyłu?

Opublikowano

tego nie powiem wyjeżdżałem z bocznej uliczki pod gore(z lewej strony) srebrnym motorem może widziałeś??

Opublikowano

Klosz się nie zgadza, ramki mam AKP a nie A4K. No ale 19, Chyliczki, ciemne B5 w sedanie :)

A motorka nie widziałem.

Opublikowano

cholera ale dam sobie głowę uciąć ze miałeś na ramkach czerwony napis A4 lol muszę zmienić kask bo mam halucynacje :P

pozdro

edit w niedziele 11,05 po południu na krajowej 7 mijałem chyba Nosb-a??

Opublikowano

pozdrawiam kierowce srebrnego B5 w sedanie , wszystkie ciemne szyby , z tyłu ciemne Ledy , z przodu sonary lub FK Black. widziałem w wawie na ul. Klimczaka na Wilanowie przy nowobudowanym rondzie które bedzie łączyło Wilanów z Ursynowem. ktos z klubu ????

Opublikowano

Wczoraj (19.05.08 sobota ok 18tej) trasa na Sandomierz, za Zwoleniem w miejscowości Sycyna chyba granatowe B5 WGM... jechałem żółtym Transitem mignąłem, ale odzewu brak ktoś od nas ??