Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oniak (chyba) widziany w piątek przed 17 za rondem na Wale Miedzeszyńskim :cool1:

pzdr :!:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W dniu wczorajszym ciemne B5 sedan z ramkami i naklejką na tylnej klapie blachy WKZ

godzina 16:21 rondo OZN.

Pozdrowienia

Opublikowano

oniak (chyba) widziany w piątek przed 17 za rondem na Wale Miedzeszyńskim :cool1:

pzdr :!:

Nom pewnie ja bo często tam latam :) pozdro

Opublikowano

wczoraj około 17:30 na Powsińskiej widziany granatowy AVANT B5 z ramkami klubowymi. Kojarze Cie ze spotów ale imienia niestety nie pamietam. Wyprzedzałem Cie niebieskim firmowym Lublinem "POL-AQUA S.A." Pozdrawiam

Opublikowano
Wyprzedzałem Cie niebieskim firmowym Lublinem

:kox::polew: Dobre! :th:

Opublikowano

Korek był ja leciałem okolo 40 km/h lewym pasem wiec duzej predkosci nie było.Ale fakt faktem wyprzedzałem :>

I sie Nosfer nie smiej bo podczas tej samej trasy wczoraj tylko juz na wysokosci Powsina wyprzedzałem Aston-Martina DB9 PRAWYM PASEM bo nie chciał mi zjechac. Mój Lublin to nie zwykły Lublin :polew: :th:

Opublikowano

Korek był ja leciałem okolo 40 km/h lewym pasem wiec duzej predkosci nie było.Ale fakt faktem wyprzedzałem :>

I sie Nosfer nie smiej bo podczas tej samej trasy wczoraj tylko juz na wysokosci Powsina wyprzedzałem Aston-Martina DB9 PRAWYM PASEM bo nie chciał mi zjechac. Mój Lublin to nie zwykły Lublin :polew: :th:

Umrze mi się chyba :polew: A tego Astona-Martina widziałem chyba wczoraj (taki srebrno-grafitowy o lie dobrze pamiętam).. Siedziałem mu na ogonie :gwizdanie: (w korku)

Opublikowano

Umrze mi się chyba :polew: A tego Astona-Martina widziałem chyba wczoraj (taki srebrno-grafitowy o lie dobrze pamiętam).. Siedziałem mu na ogonie :gwizdanie: (w korku)

A wiesz ile smiechu było ??? Bo w Lublinie cała ekipa siedziała lekko wstawiona :polew: Kierownik Astona lekko pod ciotke mi zalatywał :polew: ja bym sie kur...a nie dał :polew:

Opublikowano

:hi: Dla kolegi spotkanego dzis kolo AGH, na alejach. Ladny kolorek furki :cool1::kox:

dsc00096js2.jpg

heh to mógłbym być nawet ja .... chyba (pomiętasz rej.?) :gwizdanie: pamiętam tą bete z flagami :embarrassed: a OOOO to tak przez mgłe ..... też już mam zboczenie i wypatruje ramek a jak niema to odpuszczam bo jak patrze na ludzi to potem i oni dziwnie na mnie patrzą :wink4: pozdrowionka :hi:

Opublikowano

:hi: Dla kolegi spotkanego dzis kolo AGH, na alejach. Ladny kolorek furki :cool1::kox:

dsc00096js2.jpg

heh to mógłbym być nawet ja .... chyba (pomiętasz rej.?) :gwizdanie: pamiętam tą bete z flagami :embarrassed: a OOOO to tak przez mgłe ..... też już mam zboczenie i wypatruje ramek a jak niema to odpuszczam bo jak patrze na ludzi to potem i oni dziwnie na mnie patrzą :wink4: pozdrowionka :hi:

Przeciez to B6 a ty masz w opisie B5

Opublikowano

Hercus, to bylo b6, fioletowo-blekitne, z klubowymi podkladkami.

Wypatruj tez klubowych naklejek na tylnej klapie :naughty:

Opublikowano

Chyba widziałem Hajpera ..zielone B5 ..ciemne lampy na tyle .. ramki klubowe ..Dziś na Wybrzerzu Szczećinskim :)

Opublikowano

Hercus, to bylo b6, fioletowo-blekitne, z klubowymi podkladkami.

Wypatruj tez klubowych naklejek na tylnej klapie :naughty:

kurde daje sobie rękę uciąć że jechałem za taką betą z flagami ok 17 alejami (chyba za bardzo skupiłem sie na becie a nie na tym czy na zdjeńciu jest B5 czy B6 :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:)

Opublikowano

Chyba widziałem Hajpera ..zielone B5 ..ciemne lampy na tyle .. ramki klubowe ..Dziś na Wybrzerzu Szczećinskim :)

Chyba nie ja, mam ramki AKP.

Opublikowano

dsc00096js2.jpg

Diego, może to bylem Ja :decayed:, rejestracja RT ..........

Opublikowano

Pozdro dla B5 zielonego. Zobaczyłem Cię jak leciałem na Poznan mówiłem na CB napewno pamiętasz :hi: nie pamiętam nicka z klubu :thumbdown:

Opublikowano

Prawie 1400km, przez tydzień, na południu naszego kraju (Bielsko Biała, Szczyrk, Wisła, Cieszyn, Zakopane, Kraków), tak jeżdżę sobie i wpatruje się na tutejsze :a4fan: i nikogo, ale to nikogo z klubu nie widziałem :no: Gdzie się pochowaliście :?:

Opublikowano

Pozdro dla B5 zielonego. Zobaczyłem Cię jak leciałem na Poznan mówiłem na CB napewno pamiętasz :hi: nie pamiętam nicka z klubu :thumbdown:

a skąd leciałeś? ;] bo jak przez tarnowskie to chyba byłem ja ;p

dodatkowo o ile mozna to nazwać spotkaniem na "drodze" późna noc poniedziałek/wtorek nazwijmy to wzgórzem zakochanych na oś przyjaźń w Tarnowskich Górach czerwona B5 sedan ;] przeszkodziłem troszke koledze za co przepraszam ale musiałem wyjechac ;p

Opublikowano

a skąd leciałeś? ;] bo jak przez tarnowskie to chyba byłem ja ;p

dodatkowo o ile mozna to nazwać spotkaniem na "drodze" późna noc poniedziałek/wtorek nazwijmy to wzgórzem zakochanych na oś przyjaźń w Tarnowskich Górach czerwona B5 sedan ;] przeszkodziłem troszke koledze za co przepraszam ale musiałem wyjechac ;p

Nie , nie to nie Ty to było ciemno zielone B5 w sedanie z ramkami klubowymi :chytry: nie miał orginalnego grill-a audi :przebiegly: tylko bez znaczka :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi Goodspit-a. Spotkanie na witominie w sobote na skrzyżowaniu przy Witawie. Staliśmy obok siebie równolegle, trąbiłem ale tylko Twoja kobieta się obejrzała.