Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stałeś lekko z tyłu, lukałem w lusterko ;) Najpierw się zastanawiałem co za ... trąbi, ale jak zobaczyłem a4 to wiedziałem o co chodzi :) Akurat wracałem od znajomego mechanika i byłem trochę rozkojarzony, kupca na moje auto ma a ja nie wiem czy chcę sprzedawać :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adaho widziany dziś na rondzie na Tarchominie :decayed: Jakoś przed 7 rano .

Opublikowano

Pozdrawiam "zawalidroge" :wallbash: który blokowal lewy pas na S10 przed Szczecinem, Błekitne A4 B6 Avant na KR jadac ok. 170km/h, mrugałem długimi, halogenami, kierunkami(od warszawiaków sie nauczyłem tego xD) zeby zjechał na prawy pas, wkoncu go wyprzedzilem prawym, :wallbash::kox:

Ps. Mam nadzieje ze to nikt z klubu :decayed:

Opublikowano

to krakus ,dziwisz sie ????

Opublikowano

nie można tego tak generalizować ale fakt krakusy tak mają choć napewno nie wszyscy :wink4: raz zapytałem takiej babki czemu jedzie lewym kiedy prawy wolny to odpowiedziała że "lubi" :polew: taka polska nasza sorki OT

Opublikowano

Moze bal sie ruszyc fajera przy takiej predkosci :kox:

Opublikowano

haha :polew: no wiesz moze pierwszy raz jechal z taką szybkościa, pewnie malo tam sie nie zesral :decayed: z wrazenia a ja smiem kazac jemu zjechac na prawy pas.. Ale koles byl za mocny.. nie mial ciemnych szyb to normalnie bylo widac ze sie patrzy w lusterko, ale nie zjezdza... a tam jest tak 15km prosta to trzymalem sie na zderzaku mu z 7km mrugajac co jakis czas swiatlami, ale nic...

Mam dlatego cicha nadzieje ze to nikt "od nas" :no:, a jezeli ten ktos to czyta to sorry, ale nastepnym razem nie tamuj lewego pasa bo moze to wkurzyc

PS. Uwazajcie na dwie BMW 3xx z drogowki szczecińskiej w tamtych rejonach (niezła maszyna 200 pare KM)

Opublikowano

Kogóż to z klubu widziałem pod Sosnowcem na DK nr 1 na Łódź, dzisiaj, około godziny 19:00-19:30?

Miał naklejkę w prawym dolnym rogu tylnej szyby avanta B5, cyknąłem awaryjnymi.

I może ktoś z klubu przyglądał mi się później w Wieluniu, stałem na czerwonym świetle przelatując DK nr 43 na skrzyżowaniu z Dk nr 8. Czarne B5, skręcało od Wrocławia na Częstochowę, a kierownik bardzo mocno mi się przyglądał.[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 00:08 _________________________________________________W Wieluniu około 21:30.

Opublikowano

może to byłem ja często sie przyglądam :a4fan: tylko moja :a4fan:jest granatowa :good:

Opublikowano

Mogło byc i granatowe, pytanie, czy byłeś we wtorek ok. 21:30 w tym miejscu w Wieluniu :tongue4:

Opublikowano

ja zawsze jestem w wieluniu :naughty:

Opublikowano

pozdro dla Spetza lub Pani Spetzowej :) widzianego/widzianej dziś ok 13 przed Wyszkowem w Avanciku :>

Opublikowano

Co za misiek chciał mnie objechać prawym pasem na A2, bordową parówiastą B5 :polew:?

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika wiśniowego avanta 1.8 na blachach DSW xxxx, spotkanego na drodze między Nową Solą, a Polkowicami w sobotę około 19. Niebezpiecznie wyprzedzał ciężarówkę przed zakrętem :wallbash:, później ja jego wyprzedziłem.

Opublikowano

Co za misiek chciał mnie objechać prawym pasem na A2, bordową parówiastą B5 :polew:?

Ciebie objechac no problem :polew: :polew:

sorry za ot :tongue4:

Opublikowano

Pozdrawiam kolege ze Srebrnej B5 Avant na KTT widzianego w Suchej Beskidzkiej dzis o godz 18 :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi ze srebrnej B5 Avant na WWL (z naklejeczką z nowym logo) jadącym w kierunku Warszawy dziś ok 17:30 na ul. Żołnierskiej :)

Opublikowano

Ciebie objechac no problem :polew: :polew:

sorry za ot :tongue4:

To ty byłes?
Opublikowano

Pozdrowienia dla pana z granatowej B5ki tdi(opr lub opp) w kombiku z ktorym spiolem sie na A27 :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi w czrnym sedaniku na WND śmigającego dziś przez Wyszków ok 11:20 :)