Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj na lotnisku w Ułężu awdi :D nie jedno a kilka z ramkami klubu niestety nie było jak zagadać w deszcz jaki tam panował :) pozdrawiam

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Głogów, dziś na parkingu przed Koścołem na Piastowie A4 B5 Kombi, klubowe ramki, grill rs, rejestracja DSR

Opublikowano

21-cze-2015 g. 14:00 - 15:00

Koszalin - wylot w kierunku Mielna - srebrny avant B5 na złotych alu - ramka klubowa przód + tył

Pozdr.

Edytowane przez PARAF

Opublikowano

Przed chwilą minął mnie kolega granatowym a4 b5 sedan na WU na obwodnicy Białobrzegów

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzisiaj między 20 a 21 mineło mnie B5 avant ciemne na numerach KLI z forumowymi wlepkami w stronę Warszawy na odcinku Wiskitki-Pruszków.Mrygnął kierunkiem a ja światłami drogowymi. Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

dzisiaj na lotnisku w Ułężu awdi :D nie jedno a kilka z ramkami klubu niestety nie było jak zagadać w deszcz jaki tam panował :) pozdrawiam

byłem i ja tam :wink4:

Opublikowano

Dzisiaj między 20 a 21 mineło mnie B5 avant ciemne na numerach KLI z forumowymi wlepkami w stronę Warszawy na odcinku Wiskitki-Pruszków.Mrygnął kierunkiem a ja światłami drogowymi. Pozdrawiam :wink:

Witam witam i również pozdrawiam :hi: troszkę mi się spieszyło :decayed:

Opublikowano

Ok. 12-tej przy Carrefour w Zamościu widziany srebrny avant B6 (ramki p+t) na LLU. Pozdrawiam Kierowniczke

Opublikowano

widziane w Łodzi w niedziele (21.06) koło 13-14 czarne B8 z rejestracja KOS ... skręcające z Obywatelskiej w Jana Pawła

oraz gdzieś potem zdaje się ciemnogranatowe B5 w sedanie

wszystkie z ramkami klubowymi

Opublikowano

22.06. w Kaliszu na parkingu przy ul. Częstochowskiej zaparkowany A4B5 zielony avant na klubowych ramkach

Opublikowano

wczoraj B5 ciemny granat koło 19 widziany na Paderewskiego w Łodzi

Opublikowano

Dzisiaj koło 14:30 na Obrońców Krzyża w Krakowie, Nowa Huta, ciemne (czarne lub grafitowe) B7 w Avancie, ramki klubowe. Stałem naprzeciwko Ciebie na skrzyżowaniu przy Arce, mialem lewoskręt i juz nie zdążyłem Cie dogonić ;) Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

wczoraj koło Bomi na Pasłęckiej, ok 19 30- 20 czarne B6 kombi z numerami WA, pozdrawiam kierownika

Opublikowano

Wczoraj w mojej wsi :decayed: w stronę Gdańska Silver B6 Avant EL 59... Pozdro dla kierownika i pasażera :wink:

Opublikowano

Wczoraj pod PWSZ w Oświęcimiu godzina 16:30-17:00 , niebieski avancik B7 na klubowych ramkach widziany pierwszy raz :decayed: pozdrowienia dla kierownika

Edytowane przez ParasoleK

Opublikowano

Ktos dzis jechal B5 za mna w Tomicach okolo 13.30 w strone Gory Kalwarii ;) swiatlami mi mignol ;) ktos od nas? :P

Opublikowano

dzisiaj ok 16, droga w stronę ronda żaba jadać od arkadii

4533d317cbf1db15m.jpg

Opublikowano

Pozdro dla czarnego B6. W niedziele kolo 17-18 na krajowej 17. W miejscowosci Kolbiel, jakies 2km za rondem, jechal w strone Wawy :) Mial ramki klubowe.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdro ;)

Opublikowano

Na kolejowej 2 w Warszawie zaparkowany złoty b6 avant z ramkami i ciekawym kołem. WPR. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka