Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś z Knurowa ma b5 1.8t lub coś o podobnej bądź wyższej mocy która tak ładnie zrobiła ze mną 20km goniąc się po mieście 8 marca wieczorem? :decayed:

Pozdro :>

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba Kolkov dzis widziany w Konstancinie o 11:30 , juz na nowych lampach. To ty ogrze ????

Opublikowano

chyba Kolkov dzis widziany w Konstancinie o 11:30 , juz na nowych lampach. To ty ogrze ????

:jaaaaa:

Opublikowano

Dziś w Grodzisku o 12:40 widziane autko Moskala ale co ciekawe kierowcą była kobieta :kox: oj Moskal pochwal się komu odsprzedałeś niunie :P

Opublikowano

Dziś w Grodzisku o 12:40 widziane autko Moskala ale co ciekawe kierowcą była kobieta :kox: oj Moskal pochwal się komu odsprzedałeś niunie :P

Moja Pani do pracy jechała , nikomu nie sprzedałbym mojej padaczki :kox:

Opublikowano

hehe no to dobrze :) auto w każdym razie namierzone zostało :P

Opublikowano

a ty jaki masz kolor ? ? ???

Opublikowano

czarne B6 Avant z klubową wlepą na warszawskich numerach WU 55663 widziane 14.03 ok godz 17 w Chełmie na bazylanach :wink4: przyznać sie kto to :decayed:

Opublikowano

Co prawda to nie spotkanie na drodze, ale ostatnio będąc w szkole zauważyłem ze na parkingu jest sporo A4. Co prawda żadna nie miała ramek klubowych ani naklejek, ale może ktoś jeździ incognito tak jak ja :tongue4:.

Pozdrawiam studentów WSCiL oraz fanów audi :a4fan:

Opublikowano

Wczoraj ok 19.00 na Al. Jerozolimskich koło Łopuszańskiej najpierw machał do mnie któryś kolega z szarego sedana B5 rejestracja LRY ... a chwilkę później ja machałem trąbiłem do kolegi stojącego na skręcie w Łopuszańską .. czarne B5 z rameczkami klubowymi. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wczoraj ok 19.00 na Al. Jerozolimskich koło Łopuszańskiej najpierw machał do mnie któryś kolega z szarego sedana B5 rejestracja LRY ... a chwilkę później ja machałem trąbiłem do kolegi stojącego na skręcie w Łopuszańską .. czarne B5 z rameczkami klubowymi. Pozdrawiam :hi:

chopaky walyly na spota

Opublikowano

chopaky walyly na spota

aaa właśnie ... w drugą stronę jechali :bicz2:

Opublikowano

Szary sedan nam się jeszcze w Rykach nie ujawnił jako klubowy, ale srebrnym :wink4: jeździ kolega De8bolek więc to pewnie On.

A ta czarna sztuka z rameczkami klubowymi jak miała też LRY to zapewne był janjazda

pisał wczoraj że się wozi po STOLICY :yeah: i nawet coś wspominał że, by wstąpił do Dzików :naughty: na spota ale czy się :dziura: to nie wiem.

Opublikowano

Często zamiatam do Lublina więc będę was po drodze wyglądał :>

Opublikowano

pozdrawiam kolege dzis w gdansku z pasazerem mnie mijal przy spalonym kfc :decayed: , B5 :ON: z naklejka klubowa kolo 12stej :tongue4:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi Buba niesłyszącego dziś klaksonu :tongue4: na Bitwy Warszawskiej ok 15 :decayed: oraz pozdrowienia dla kierownika zielonej B5 sedan WKZ**** z rameczkami widzianej chwilę wcześniej, śmigającej w stronę Grójeckiej :cool1:

Opublikowano

glosno muza grala, widzialem cie jak mi smignales, chcialem pozniej dojsc ale za szybko pasy zmieniales :gwizdanie:

Opublikowano

dojsc ale za szybko pasy zmieniales :gwizdanie:

Ten typ tak ma :decayed:

Pozdro dla RAV-a widzianego przedwczoraj koło 16-17 na Zielenieckiej :good:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę w szarym sedanie B6 1,9, z którym dość długi odcinek jechaliśmy razem drogą S1 Bielsko - Cieszyn :hi:.

Opublikowano

Pozdrawiam Kierownika Srebrnej B6 sedan nr TOS 4K.. Ktory stoi prawie codziennie przy szpitalu polozniczym na inflanciej - Ktos od nas ?