Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Mario_ widziany wczoraj Racławicka / Wołoska około 15,30 ...jechałem w drugą stronę i rozmawiałem przez telefon i w ostatniej chwili poznałem Twoją furkę i oczywiście Ciebie - stałeś do skrętu w lewo w Wołoską ... sory że nie pomachałem ale brakło mi już rąk ...Pozdrawiam PIXI :wink4:

No właśnie... Załóż sobie ramki, bo tylko po :kox: można Cię poznać!!!!!!

Pozdro :good:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla niebieskiego sedana B5 na WF (bodajze) widziany dzisiaj w Rykach ok 13 koło zegarmistrza :hi:

Opublikowano

Dudi75 widziałem dziś twojego strucla :kox: przy cmentarzu w Antoninowie , jestem zatwardziałym przeciwnikiem chromów ale u Ciebie ładnie wygląda :)

co to za fela ????

Opublikowano

Dziś (środa 15,04,2009 przed 9,00) róg okopowej i Solidarnosci.

Tosik???

Na brudnawego, granatowego Stilo chyba nie zwróciłeś uwagi :decayed:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 11:34:38_________________________________________________Nie Tosik, bo to było B6 w kombi.

Ale gęba znajoma.

Boże, kiedy ja Was zacznę kojarzyć :D :D :D

Opublikowano

Dudi75 widziałem dziś twojego strucla :kox: przy cmentarzu w Antoninowie , jestem zatwardziałym przeciwnikiem chromów ale u Ciebie ładnie wygląda :)

co to za fela ????

No wlasnie widze ze ty nie lubisz chromow :decayed: to bede go teraz w lesie parkowal :polew: a fele to 18 Toory ,jesze musze sportowy zawias zapodac bo moj na jesieni sprzedalem .
Opublikowano

Oskar widziany na Ujazdowskich :naughty:

Opublikowano

(rav) widziany dzis na ul. Alternatywy, Pileckiego, Rosoła, w Dolince Sluzewieckiej i Sikorskiego :polew:

Opublikowano

Witam

(rav) widziany dzis na ul. Alternatywy, Pileckiego, Rosoła, w Dolince Sluzewieckiej i Sikorskiego :polew:

Tak to byłem ja :) . Z wyjazdu z osiedla praktycznie jechaliśmy razem. Zazwyczaj jadę prosto na Trasę Siekierkowską, lecz dzisiaj musiałem zajechać na ul. Bobrowiecją i stąd skręciłem w Sikorskiego :>

PS. Ten kawałek byłej ul. Rosoła na którym się widzieliśmy teraz nazywa się Rodowicza Anody, czy jakoś tak :decayed:

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

...i stąd skręciłem w Sikorskiego :>

W Sobieskiego :decayed:

Opublikowano

granatowy sedan B5 z naklejką klubową na klapie namierzony dzisiaj w Dębicy, parkował pod apteką Centrum na Krakowskiej ok 17:10 Pozdro

Pozdro również dla kierownika ciemnego sedana (chyba zielonego) również wyposażonego w naklejkę na klapie którego brykę widuję od jakiegoś czasu codziennie zaparkowaną na parkingu przy ul. Parkowej, kolega chyba pracuje przy remoncie budynku przyszłego Starostwa Powiatowego, jak zerkniesz z wysokości chociażby z I pietra w stronę osiedla to moja bryczka stoi zaparkowana z 10 metrów za tym blaszanym ogrodzeniem. :hi:

Opublikowano

Witam

...i stąd skręciłem w Sikorskiego :>

W Sobieskiego :decayed:

Zgadza się tą ul. Sikorskiego zasugerowałem się z Twojej wypowiedzi :) :__> Jana Sobieskiego -> Ludwika van Beethovena -> Bobrowiecka :decayed:

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

Dibo widziany dzisiaj w Przeworsku w Rynku. Ładnie się teraz prezentuje na alu....

Opublikowano

17.04.2009 godz 16.30 widziałem B5 NNI ***** granatowe z naklejką klubową na świetnym rondzie w Nidzicy.

Tak mi kierownik śmignął, że mu nawet mrugnąć nie zdążyłem, pomimo tego, że leciałem BMW.

Co on miał pod maską :polew: :polew: :polew::mysli:

Ale rondko jest zaj...ste.

Ten kto je wymyślił powinien nagrodę Nobla dostać :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Ale pozdrawiam kolegę :)

Opublikowano

mcm00 wczoraj (niedziela) po poludniu rynek w zwoleniu :gwizdanie:

ładna b5 :cool1:

Opublikowano

adamoooooo widziany dziś ok 13:20 mknący w stronę Starej Miłosnej :decayed:

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj Godzina 15:00 Wronki obok PKP Piekna czarne B5Sedan z fajnym felunkiem (czarno srebrnym) przelecial obok mnie - nie widzialem czy mial nalepke nasza i jakie blachy bo stalem bokiem :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziś na ul. Stawki srebrne B7 a Avancie blachy WGM FTXX

Naklejeczka na klapie :naughty:

Opublikowano

Kolkov - tudej on da Tacho :decayed:

Opublikowano

Kolkov - tudej on da Tacho :decayed:

wyczaiłem Cię wcześniej jak ruszałeś z osiedla drive1.gif

Al_Capone widziany dziś ok 8:30 w Centrum :decayed:

Opublikowano

Kto parkuje swoje A4 w Avancie (WK XXXXX z ramką klubową) pod BH na Goleszowie? :friends: Pozdrowienia z działu DTI :hi: