Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szary sedan b6 z naklejeczką klubową na tylnej klapie widziany wczoraj koło 14 w Kraśniku (LKR ....) pzdr dla szofera

Wielkie dzięki kolego. Również pozdrawiam. Autko to akurat jest ojca i to on prawdopodobnie go prowadził. Ja zazwyczaj pomykam B5 Avant, również z naklejką klubową na klapie.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrowienia dla niebieskiego AVANTA LLB, na trasie Łazienkowskiej i później Ostrobramskiej :hi:

PS

Fajne fele :)

Opublikowano

Pozdrowienia dla niebieskiego AVANTA LLB, na trasie Łazienkowskiej i później Ostrobramskiej :hi:

PS

Fajne fele :)

to chyba ex-furacz Raggusa :naughty:

Opublikowano

Zacnie wyglądał :) ściemkę na szybach miał również i to chyba lekko pod kolor auta... ale ja daltonista więc mogło mi się wydawać :polew:

Opublikowano

Zacnie wyglądał :) ściemkę na szybach miał również i to chyba lekko pod kolor auta... ale ja daltonista więc mogło mi się wydawać :polew:

wydawało ci sie , ma (miał) normalną ciemną/czarną ścieme

Opublikowano
Pozdrowienia dla niebieskiego AVANTA LLB

to auto jeszcze nie jest przerejestrowane :shocked:

w środę widziałem Tom77 na tarcho zaraz pod moim blokiem

Opublikowano

to chyba ex-furacz Raggusa

to auto jeszcze nie jest przerejestrowane :shocked

Nie wiem ..wyrejestrowane zostało juz w Lutym :polew::decayed:

Pozdrowienia dla srebrnego B5 Avant- lift i B7 Avant w takim samym paskudnym kolorze :tongue4:

Panów często widzę na ul. Stawki :good:

Opublikowano

to chyba ex-furacz Raggusa

to auto jeszcze nie jest przerejestrowane :shocked

Nie wiem ..wyrejestrowane zostało juz w Lutym :polew::decayed:

mareckip jest tak zarypany robotą że nie ma czasu taczki załadować :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wydawało ci sie , ma (miał) normalną ciemną/czarną ścieme

Nie zaprzeczę :decayed:

Kierownik nawet szybkę uchylił i chciał słowo zamienić, ale nic na tej Ostrobramskiej nie słychać :no:

Opublikowano

Dzisiaj ok. 20:00 w parku Młocińskim widziałem srebrne A4 B5 Avant z rameczkami klubowymi. Pozdrowienia dla kierownika tego "Sreberka" :hi:

Opublikowano

pzdr dla B5 myjacego furke na Niebieskim Sloniu na Tarchominie .... kolaga mial lepke na klapie ale jakos podejrzanie sie zachowywal na moje 'titanie' :decayed:

Opublikowano

Pare dni temu widzialem B5 Sedan na blachach NEL przed tunelem na wislostradzie (oczywiscie naklejka klubowa na klapie).

Po godzinie 17 jakos bylo... kto to?

Opublikowano

Dzisiaj ok. 20:00 w parku Młocińskim widziałem srebrne A4 B5 Avant z rameczkami klubowymi. Pozdrowienia dla kierownika tego "Sreberka" :hi:

a właśnie widziałem jakieś a4 w okolicy mojej, zdaje się taka pomarańczowa metalik (?)

oczywiscie nawzajem pozdrowienia:)

Opublikowano

a właśnie widziałem jakieś a4 w okolicy mojej, zdaje się taka pomarańczowa metalik (?)

oczywiscie nawzajem pozdrowienia:)

Niestety ale Ja śmigałem rowerkiem więc to nie moja A4 choć również ją widziałem :good:

Opublikowano

Dzisiaj na łukowskiej w wawie ok 14.20 srebny avant b5, za sterami jakiś marynarz? :cool1:

Opublikowano

Dzisiaj na łukowskiej w wawie ok 14.20 srebny avant b5, za sterami jakiś marynarz? :cool1:

w Urzędzie byłem więc to na pewno nie ja :tongue4:

[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 00:07_________________________________________________Pozdrowionka dla kierownika niebieskiej A4 B6 w sedanie - rejestracja NEL z tego co pamiętam

widziany we wtorek ok. 12.00 na ul. Jagiellońskiej 74 w Wawce :)

Przyznać się kto to :cool1:

Opublikowano
:hi: lexpar ok 16:30 na Waszyngtona a potem w promce :wink4:
Opublikowano

ok 19:30, 3 Poziom w Promenadzie - widziałem ze 20 klubowych fur i Mustanga

pozdro :decayed:

Opublikowano

Przyznać się kto we wtorek ślicznym avantem stał na światłach Zwirki i Wigury do skrętu w stronę Galerii Mokotów:)

btw. niezła pasażerka obok:)

Pozdrawiam