Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tomasz-gorz prawdopodobnei lelus_dt :wink4:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej A4 avant 2.5 tdi, parkujacego w OOP miedzy budynkiem b-c

jeszcze trochę to będzie można spota na parkingu zrobić...

woow pracujesz w PTC ?? :shocked: kiedy spota robimy

jakoś będzie trzeba, bo już tam widziałem dwie inne ramki klubowe, przyznać się, który to :chytry:

Opublikowano

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej A4 avant 2.5 tdi, parkujacego w OOP miedzy budynkiem b-c

jakoś będzie trzeba, bo już tam widziałem dwie inne ramki klubowe, przyznać się, który to :chytry:

jest jeszcze Krzysiek ( Tzolw ) ja no i Ty - a kto ma tą srebrną 2,5 to nie wiem :mysli:

Opublikowano

pod Wszechnica Świętorzyska w Kielcach na 'parkingu' 2 zielone A4 z klubowymi tablicami spod krakowa, jednego dnia oddzielnie, nastepnego dnia juz jedna za druga :gwizdanie: tylko moja troche dalej, niestety bez podkładek a4 :confused4:

no tak, jedna to moja bestia :) jaki ten swiat maly... to teraz musisz stawac za nami, ze by trzy staly kolo siebie (bedzie mini spot) :) i koniecznie trzeba zalozyc rameczki pod blaszki :)

Opublikowano

jest jeszcze Krzysiek ( Tzolw ) ja no i Ty - a kto ma tą srebrną 2,5 to nie wiem :mysli:

na parkingu OOP tyle A4, ze spota można robic spokojnie, B6 pojawiło kilka i nawet A5 parkuje, na podziemy nie zaglądam ale widze B7 wjeżdzajace :decayed:

Opublikowano

Wczoraj w nocy na Stawkach w Wawie . Moro99 palił zimowe lacze przy skręcie :gwizdanie: :naughty:

Pozdro .

Opublikowano

Wczoraj w nocy na Stawkach w Wawie . Moro99 palił zimowe lacze przy skręcie :gwizdanie: :naughty:

Pozdro .

Jechales czy stales na chodniku ?

Pozdro :)

Opublikowano

Jechales czy stales na chodniku ?

Niebieski stał na chodniku .. a ja przechodziłem sekunde wczesniej przez ulice :wink4:

Opublikowano

No to masz szczecie ze cie nie sciagnalem :P

ok koniec OT pozdrawiam :)[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 16:17_________________________________________________Chcialbym Pozdrowic Kolege w ciemnografitowym B5 Avant Ktory stal przy Szpitalu Polożniczym na Inflanckiej - wyjezdzalem z garazu i nawet pomachalem :) Kolega tylko popatrzyl.

Widzialem ze ma ramki klubowe ale nie zarejestrowalem balch :(

zatem POZDRAWIAM :hi:

Opublikowano

dzis spotkalem w mlawie ciemne a4 b5 nr rej WSE chyba sierpc mrugnalem awaryjnymi ale nie wiem czy kolega zauwazyl,niech sie odezwie driver grey audi a4.

Opublikowano

Piona :decayed: dla bardzo groźnie wyglądającego kierowcy srebrnej S4, postrachu szos i okolic .. człowiekia na którego spojrzenie reakcja możebyć tylko jedna.. -- płacz i przejmujący strach... ;( Straszliwego potwora Norbiaka :naughty:

Mijaliśmy się na drodze Pruszków-Milanówek dziś ok 15.00.

:friends:

I 10minut później mijałem się z Zieloną B5 - kierowca machnął Łapą na znak pokoju, zrobiłem to samo z bonusem "awaryjnych"..

Spotkanie w rejonie w/w straszliwego potwora, czyli Piastowie. (obok Tesco)

:hi: Chylę czoła.

Opublikowano

boberek spotkany w piatek po 20 na E7 w strone Gdanska :)

...tylko cos zamulal :decayed:

Opublikowano

Srebrne B5 na wylocie z Krakowa w stronę Skały. Jechałem za Tobą ale zjechałeś w lewo za Zielonkami.

Opublikowano

Srebrne B5 na wylocie z Krakowa w stronę Skały. Jechałem za Tobą ale zjechałeś w lewo za Zielonkami.

A miał ramki klubowe :?:

Opublikowano

Ramek nie widziałem ale naklejkę po lewej stronie tak :)

Opublikowano

Ciemne b7 na Armi Krajowej w Gdańsku GTC początek rej. dalej nie pamiętam bo się bardzo szybko oddalał :wink4:

Opublikowano

Ciemne b7 na Armi Krajowej w Gdańsku GTC początek rej. dalej nie pamiętam bo się bardzo szybko oddalał :wink4:

hehe pozdrawiam :good: ! ale zeby tam szybko :gwizdanie: :kox: :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

w sumie nie wiem czy ktoś z Klubu ale spróbuję: w miejscowości Osiek , wyjeżdżającą z Orlenu ciemna A4 sedan rej. TSZ, chyba sprzed liftu ok. godz. 14.00 ,kolega patrzył się w moją stronę :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

A dzisiaj kto zabladzil u rogala? :decayed:

a4.jpg

HAHA :) To ja. Często mnie można w tych okolicach złapać, jak również na trasie Warszawa-Mińsk. Pozdro dla wszystkich których widziałem i nie widziałem :)

Wiem że post staaaary, ale nie mogłem sie opanować jak tyłeczek mojej A4 zobaczyłem.

Opublikowano

18.02.2009

Jadę sobie w ostrowa w strone wroclawia i sobie myślę:

"Mógłby jechac jakiś czerwony avant w dieselku i jeszcze z klubu..."

Dojechałem do międzyborza poszedłem do sklepu wychodzę - patrzę, a tu stoi czerwony avant w dieselku...

A więc pozdrowienia dla kierowcy tegoż oto pojazdu spotkanego pod leviatanem :hi:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 12:30_________________________________________________tak koło godziny 20.30