Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2012_04_18_12_07_30.jpg

Kogo wczoraj na Grocie śledziłem ,kolega zjechał na Jagiellońską ,,Pozdro.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj ok 19 ul. Matejki Gliwice czarne audi a5 blacha SGL... a pod spodem AUDI KLUB POLSKA widziany :)

Opublikowano

Dzisiaj 16.20 na Szczęśliwickiej stałem na światłach za srebrnym avantem B5 z białymi ramkami klubowymi. Mrugałem co prawda ale nie wiem czy zostałem zauważony :-)

Opublikowano

Dziś na ul. Zapotocznej w Orłowie widziane zaparkowane "niebieskie" a4 b5 sedan z jakąś taką dziwną klubową naklejką :decayed:

(a4-klub.eu?) chyba "eu", albo źle zauważyłam :grin:

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Dziś na ul. Zapotocznej w Orłowie widziane zaparkowane "niebieskie" a4 b5 sedan z jakąś taką dziwną klubową naklejką :decayed:

(a4-club.eu?) chyba "eu", albo źle zauważyłam :grin:

Pozdrawiam :)

nie to forum.:whistling:

Opublikowano

Aaaaaaaaa, ale naklejka baaaaardzo podobna do tej "naszej":decayed: tylko końcówka się nie zgadza.

Wybaczcie pomyłkę :naughty:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

bana mu ! :bag:

Opublikowano

Przed chwilą srebrny avant przedlift b5 w barwach pewnej korporacji taxi z zielonymi cyferkami na towarowej 7. Pozdro

Opublikowano

Co niedziele widziany granatowy sedan B5 z naklejką na klapie w Rykach w korku kierujący sie na Wawe o 17

blachy jak dobrze pamietam LC bądź LZ

Pozdrawiam:hi:

Opublikowano
granatowy sedan B5

blachy jak dobrze pamietam LC bądź LZ

Pozdrawiam:hi:

wojci :mysli:

Opublikowano

ja mam LZA i w Rykach tylko sporadyczny przejazd

Opublikowano
Dzisiaj 16.20 na Szczęśliwickiej stałem na światłach za srebrnym avantem B5 z białymi ramkami klubowymi. Mrugałem co prawda ale nie wiem czy zostałem zauważony :-)

Białe ramki klubowe? :co: Ale to chyba nie ja, mimo że dość często tamtędy śmigam :decayed:

Opublikowano

Białe ramki klubowe? :co: Ale to chyba nie ja, mimo że dość często tamtędy śmigam :decayed:

No były takie jak normalne ale z białym tłem pod logiem itp - sam się zdziwiłem. No chyba że mi się zdawało ;-) Rejestracja była chyba WX...

Widziane auto z "z lewego pasa" wpasowało się zieloną strzałką w Bitwy Warszawskiej :-)

Opublikowano

Kogo mijałem z 2 dni temu na Powstańców śląskich przed 14 b5 avant granatowy z ramkami klubowymi na nr KLI??

Opublikowano
Kogo mijałem z 2 dni temu na Powstańców śląskich przed 14 b5 avant granatowy z ramkami klubowymi na nr KLI??

góraltz

Opublikowano

Dziś przed 17 na Dąbrowie srebrny sedan a4 b5, ramki klubowe, skręcający w ul. Miętową :)

Opublikowano

kogo obtrabilem w drodze na Kurow z Lublina dzis ok 11 ???

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy srebrnej b5 z naklejką klubową o num rej LPU... widzianego na ul 3 maja w lublinie ok 8 ... zajefajne masz tylne diodowe lampy... robią wrażenie...

Opublikowano

Pozdro dla Ekipy jadącej krajową 11 od Kołobrzegu do Koszalina wczoraj ok. 15.00 ;) B6 ze znaczkiem S-4 z tyłu z rej. POB z ramką klubową ;):))