Opublikowano 29 Marca 201214 l Dziś około godz. 14.30 widziane czarne a4 kombi,rejestracja GPU...,klubowe ramki, wyjeżdżające z ul. Abrahama w Gdyni, przepuszczające mnie na przejściu dla pieszych Pozdrawiam
Opublikowano 29 Marca 201214 l Dziś około godz. 14.30 widziane czarne a4 kombi,rejestracja GPU...,klubowe ramki, wyjeżdżające z ul. Abrahama w Gdyni, przepuszczające mnie na przejściu dla pieszych Pozdrawiam kierowca Audi, to i kulturka jest
Opublikowano 29 Marca 201214 l Dziś około godz. 14.30 widziane czarne a4 kombi,rejestracja GPU...,klubowe ramki, wyjeżdżające z ul. Abrahama w Gdyni, przepuszczające mnie na przejściu dla pieszych Pozdrawiam kierowca Audi, to i kulturka jest hell yeah !!!
Opublikowano 30 Marca 201214 l Pozdrawiam kierownika srebrnego avanta B6 WGM**** którego wczoraj widziałem w Alejach przed skrzyżowaniem z Ryżową w Warszawie oczywiście. około 17:30.
Opublikowano 30 Marca 201214 l Pozdro dla kolegi z czarnej B5 widzianego dziś na ul.Góraczewskiej w stolicy ramki klubowe nr W???? zapomniałem szybko sie mineliśmy zauważyłem Cie w ostatniej chwili Jak Czarny Sedan polift i przed godz 8 to ja
Opublikowano 30 Marca 201214 l Dzisiaj w Piastowie widziane A4 B7 avant ciemne na WPR 0**** z ramkami klubowymi
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l Wczoraj po 14 na trasie Otwock - Góra Kalwaria niebieski Avant B7 na WT chyba, mia jeszcze stare klubowe ramki , pozdro dla kierownika
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l w sobote na skrzyzowaniu kolo carefura w minsku-mazowieckim/stojadlach o godz 12 widzialem srebrne b6 avant na blachach LRY (chyba) z pieknie zardzewialym lewym przednim blotnikiem kto to?? :> Naklejka klubowa
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l Wczoraj Blue City około 14 na P1 avant b6 TOS. Pozdro dla Kierownika :-)
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l srebrne b6 w afancie, wlepa klubowa na tylnej klapie oraz na bocznej szybie wlepa MrMotors, dzisiaj w Nałeczowie:decayed: stała koło mnie
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l Wczoraj po 14 na trasie Otwock - Góra Kalwaria niebieski Avant B7 na WT chyba, mia jeszcze stare klubowe ramki , pozdro dla kierownika Leciałem na obiadek do knajpy , pozdro !
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l Dzisiaj w Brodnicy około 19:30-20 na ul. Jageillońskiej widziane A4 B7 w sedanie koloru ciemnoszarego(prawie czarny) na Bydgoskich rejestracjach z ramkami klubowymi. O!, to ja , jestem z Brodnicy ,a auto w leasingu, pozdrawiam
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l W sobotę w Bieszczadach gdzieś koło Ustrzyk Dolnych sedan b5 chyba srebrny mignął mi na trasie
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l Wczoraj Blue City około 14 na P1 avant b6 TOS. Pozdro dla Kierownika :-) dzięki pozdrawiam
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l Dzisiaj przed 12 na Prymasa w W-wie w strone zachodniego ciemno zielony B5 przedlift w Sedanie z ramkami klubowymi Rejestracja DW . . . . . Mijaliśmy się parę razy w koreczku, Zagadany przez telefon byłem Pozdrawiam Kierownika
Opublikowano 4 Kwietnia 201214 l Czarne B6 w sedanie blaszki WL w Wawce ul . Dolina Służewiecka chwilę po 11 Pozdrawiam
Opublikowano 4 Kwietnia 201214 l Dziś ok 17:00 ul.Ludna/Kruczkowskiego(skręcający) widziany czarny avant A4B7 na WWL****.Pozdrawiam.
Opublikowano 4 Kwietnia 201214 l Dziś około 19.30, Rondo Jazdy Polskiej, widziany kaktusowy zielony sedan B5 (taki jak mój) z czarnymi felgami. Nie machałem, nie trąbiłem, bo byłeś/byłaś daleko, dojrzałem tylko ramki klubowe i jakąś naklejkę na klapie po stronie kierowcy. Pozdrawiam!