Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pozdro! To byłem ja :) Czym jechałeś? Nie widziałem nikogo :/

srebrny VW T5 transporter :P

No to sorry miałem prawo się nie kapnać :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

srebrne b5 TST.... pod TESCO w Ostrowcu, ładnie zrobione:)Chciałem się zatrzymać ale żonie się spieszyło więc tylko Cię otrobiłem.

Opublikowano

Czarny Avant B6 balchy WRA z wlepą na bocznej tylnej szybie widziany dzisiaj o 9:50 w Puławach na ul. Lubelskiej. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czarny avant B6 WJ dziś 16.25 Drawska przy Parku Szczęśliwickim - pozdro dla kierownika

Opublikowano

Wczoraj srebrny avant B5 LU ok.15:00 z trumną na dachu na Al.Armii Krajowej wjeżadzał na Most Grota-Roweckiego.Pozdrawiam.

Opublikowano

Przemoots obserwowany od godziny w WORD :-P

Opublikowano

Dzisiaj ok. 15:45 Chełm, ul. Lubelska (koreczek na światłach do Trubakowskiej) - niebieski sedan B5 (lampy USA -style i wlepa serducho "Wheel Whores" na dole przedniego zderzaka.

Pozdro...

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie rano ok 6 45 na ul Krańcowej otrąbione (chyba czarne) B5 Pozdro

Opublikowano

Czarny Avant B5 lift na 17" WGM ...... zaprkowany dziś w LDZ na ul.Uniejowskiej czyj to :eusathink:25j894x.jpg

Opublikowano

Kawałek za tunelem na wisłostradzie zaparkowana czerwona B5 WY1443???? z ramkami klubowymi

Opublikowano

Dziś w LDZ na parkingu REAL widziany junior_tdi w swoim Avancie :wink: mogłeś pochwalić sie furaczem i chwile postać :naughty:

Pozdro.:wink:

Opublikowano

kogo widziałem w okolicach Poraj - Żerki Letnisko ok 22 w środe. Ciemne B5 avant z naklejką MR motors chyba

Opublikowano
Przemoots obserwowany od godziny w WORD :-P

Tak właśnie myślałem że kojarze Ciebie a potem przypomniałem sobie że ze spotów.pozdro

Opublikowano
Czarny Avant B5 lift na 17" WGM ...... zaprkowany dziś w LDZ na ul.Uniejowskiej czyj to :eusathink:http://i42.tinypic.com/25j894x.jpg

znam kolegę on bardzo rzadko siedzi na forum

Opublikowano

Pozdro dla kolegi z czarnej B5 widzianego dziś na ul.Góraczewskiej w stolicy ramki klubowe nr W???? zapomniałem :facepalm: szybko sie mineliśmy zauważyłem Cie w ostatniej chwili :wink:

Opublikowano
Czarny Avant B5 lift na 17" WGM ...... zaprkowany dziś w LDZ na ul.Uniejowskiej czyj to :eusathink:http://i42.tinypic.com/25j894x.jpg

Znowu parkuje w tym samym miejscu :eusathink: może sie tu przeprowadził :grin:
Opublikowano

Znowu parkuje w tym samym miejscu :eusathink: może sie tu przeprowadził :grin:

pewnie auto sprzedał i tam poszło :wink:

Opublikowano

Ok 9 ciemny czarny bądź granatowy sedna z fmicem widziany w Lublinie na kraśnickiej na światłach przy tesco.Ktoś z forum ?Bo zacnie się samochód prezentował :hi: .

Opublikowano

Ok 11:30 dzisiaj widziałem czarne B6 w sedanie na klubowych ramkach w Rembertowie przy ul. Okurzałego. Moje B5 stało obok. Pozdro! :hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Brodnicy około 19:30-20 na ul. Jageillońskiej widziane A4 B7 w sedanie koloru ciemnoszarego(prawie czarny) na Bydgoskich rejestracjach z ramkami klubowymi.