Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piątek +/- 16:30 niebieski kondon B7 SL 48XX7 widziany w Będzienie , pozdro

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj w Lublinie przed 16 skręcające z zemborzyckiej w kruczkowskiego A4 B5 blachy chyba LCH z tyłu ramka klubowa ale jakaś nie zwykła :wink:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika czarnego B6 avant lecącego w stronę Sierpca przed 18 na klubowych ramkach numeru rej nie pamiętam ale początek WOS :hi:

Opublikowano

Czarne Q7 trasa z wawy do Siedlec okolice kaluszynie ramki klubowe były WI pozdro

Opublikowano

Wczoraj po godz. 17 w Piasecznie (zakupy w biedronce) zaparkowany czarny b6 avant z klubowymi ramkami - Tutejszy na WPI...

Pzdr dla użytkownika... :)

Opublikowano
Czarne Q7 trasa z wawy do Siedlec okolice kaluszynie ramki klubowe były WI pozdro

Rosemeyer? :wink:

Opublikowano

Rosemeyer? :wink:

chyba tak bo kiedyś oglądałem ta fure u kogoś w watku:wink:
Opublikowano

Który to dzisiaj targał jakąś wersalkę avantem B6 chyba czarnym tabl. rej. WOT na Pradze na Radzymińskiej koło 18 :wink:

Opublikowano
Pozdrawiam kierownika czarnego B6 avant lecącego w stronę Sierpca przed 18 na klubowych ramkach numeru rej nie pamiętam ale początek WOS :hi:

To ja hihi Dzięki kolego zawsze o tej porze śmigam do Torunia :P Czasem też uda mi się przez chwilke zauważyć coś klubowe,ale zbyt nisko siedze aby zdażyć spisać Nr hihi Pozdrawiam

:hi

Opublikowano
Wczoraj jechałem Etiudy Rewolucyjnej za srebrną B6 w Avancie na WRA, nie było jak wyprzedzić :(

to moja, często tam śmigam

pozdrawiam :)

Opublikowano

To ja hihi Dzięki kolego zawsze o tej porze śmigam do Torunia :P Czasem też uda mi się przez chwilke zauważyć coś klubowe,ale zbyt nisko siedze aby zdażyć spisać Nr hihi Pozdrawiam

:hi

:good::wink4:

Opublikowano

Musti gdzie Ty tak daleko jeździsz ;)

Opublikowano

pocas ustrzelony dziś przy Wólczańskiej :grin::wink:

Opublikowano

dziś srebrny avant b5? LUxxx widziany koło 11stej , wjazd do Zamościa od strony Biłgoraja. Pozdrawiam kierownika:hi:

Opublikowano
Musti gdzie Ty tak daleko jeździsz ;)

Prawie pod Toruń na RelaX

Wtorek 25.06 na rynku w Brwinowie spotkane B5 z klubową wlepką

d5l3.jpg

Opublikowano

A ja dziś widziałam dwa auta z klubowymi ramkami. Czarnego Avanta na numerach TOS przy zjeździe z Trasy Siekierkowskiej w stronę Ursynowa w okolicach godziny 20.00 oraz ciemnego sedana na numerach WL na zjeździe na Pragę z Trasy Toruńskiej po 21. Pozdrowienia :hi:

Jakie konkretnie to były modele to Wam nie powiem, za słaba jeszcze jestem w tym temacie - musicie wybaczyć :wstydliwy:

Opublikowano

Gosiu to na pewno MARCIN607 :wink:

Opublikowano

To on był w Warszawie i nic nie mówił o już opierdziel ma :wink:

Opublikowano
ciemnego sedana na numerach WL na zjeździe na Pragę z Trasy Toruńskiej po 21. Pozdrowienia :hi:

Również pozdrawiam :)

Opublikowano
ciemnego sedana na numerach WL na zjeździe na Pragę z Trasy Toruńskiej po 21. Pozdrowienia :hi:

Również pozdrawiam :)

Robus tego sedana mi sprzedasz :naughty: