Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciemna a4 b5 avant na ramkach i naklejka na klapie w olsztynie obok c.h. alfa, NO 69162 :wink:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś na ul Zachodniej w Łodzi mijałem ciemne b5,około 12,30 puściłem awaryjne Pozdrawiam

Dziś w Piątku mijałem ciemne b5 avant , około 17,40 WP Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj koło 11 pod REALem na Jana Pawła zaparkowałem obok czerwonego avanta z ramkami klubowymi, kto to? :wink:

Opublikowano

Dzisiaj rano- parę minut po 7- granatowa (chyba- lekko zaspany byłem) B5 na Toruńskiej od skrzyżowania z Broniewskiego aż do rozwidlenia na Modlińską/Marki. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Wczoraj w Czersku mijałem się z czarnym sedanem z ramkami klubowymi , wyjeżdżałem z orleniu :wink: pozdro :hi:

Opublikowano

Dziś przed 17:00 ul.Warynskiego w kierunku Mokotowa na przystanku stała czarna chyba B6 na WI..... Pozdr.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi spotkanego wczoraj na Solidarności w Wawie koło godziny 18.30 :wink:

a41507.jpg

Ja to ten "śpieszący się" prawym pasem w złotym CC :decayed:

Opublikowano
Dzisiaj około 20 przed Helem mijałem się z ciemną B6 ale zamyślony byłem i dokładnie nie wiem czy sedan czy avant, pozdrowienia dla kierownika:hi:

to prawdopodobnie byłem ja :)

granatowym avantem

Opublikowano

Pozdrowienia dla czarnego B7 Avant widzianego wczoraj pod biedronką przy Wspólnej Drodze :wink:

Opublikowano
Dzisiaj około 20 przed Helem mijałem się z ciemną B6 ale zamyślony byłem i dokładnie nie wiem czy sedan czy avant, pozdrowienia dla kierownika:hi:

granatowym avantem

A gdzie stacjonujesz?
Opublikowano

Dzis w czersku na dworcowej kolo biedronki,15.20 widziane b6 avant GKS, pozdro dla kierowcy:hi:

Opublikowano

granatowym avantem

A gdzie stacjonujesz?

juz wróciłem do domu (ok. Wrocławia) a byłem na urlopie w Borsku i jeden dzień na Helu

Opublikowano

No szkoda trzeba było się odezwać że jesteś w Helu;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

granatowym avantem

A gdzie stacjonujesz?

juz wróciłem do domu (ok. Wrocławia) a byłem na urlopie w Borsku i jeden dzień na Helu

A nie mijalem sie czasem z Toba w czersku jak jechales na tuchole? Po miniaturce mi sie zdaje;) bo borsk to moje okolice ;) jechalem niebieskim avantem :wink:

Opublikowano

granatowym avantem

A gdzie stacjonujesz?

A nie mijalem sie czasem z Toba w czersku jak jechales na tuchole? Po miniaturce mi sie zdaje;) bo borsk to moje okolice ;) jechalem niebieskim avantem :wink:

a no własnie mijaliśmy sie, widziałem niebieskiego avanta z białymi felgami, tez pomyslalem ze ktos z forum.

---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

No szkoda trzeba było się odezwać że jesteś w Helu;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

nastepnym razem bede pamietał

Opublikowano

w srode na parkingu pod plaza kolo godziny 24 granatowy B5 sedan na tablicach LLB ramki z przodu i z tylu. Pozdrawiam

Opublikowano

Między Juratą a Helem widziane B5 avant 1.8T quattro na norweskich numerach z podkładkami klubowymi i B6 avant na numerach BHA.pozdro

Opublikowano
Między Juratą a Helem widziane B5 avant 1.8T quattro na norweskich numerach z podkładkami klubowymi i B6 avant na numerach BHA.pozdro
A nie czasem numery BP:naughty: tylko jeden avancik 1.8T jeździ po półwyspie...................TyBucu:wink: View image: Spot
Opublikowano
A nie czasem numery BP:naughty: tylko jeden avancik 1.8T jeździ po półwyspie...................TyBucu:wink: View image: Spot

Czytaj ze zrozumieniem :facepalm: on opisuje dwa auta nie jedno :wallbash:

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem :facepalm: on opisuje dwa auta nie jedno :wallbash:

Masz rację moja gafa:wink: