Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą w chalupach srebrne b5 KMY jechał w stronę Helu pozdro

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przed chwila, okolice ronda w Kołbieli, w stronę Warszawy - granatowy avant B6 WCI - ramki klubowe.

pozdro

Opublikowano

Przed chwilą w Kołobrzegu na wjeździe od Dygowa mijałem ciemnego sedana B5 ZKL z ramkami i bagażnikiem dachowym. Pozdroofka dla kierownika

Opublikowano
Przed chwila, okolice ronda w Kołbieli, w stronę Warszawy - granatowy avant B6 WCI - ramki klubowe.

pozdro

byłeś w Kołbieli i nie zajechaleś na kofi:bicz:

Opublikowano

w Tarnowie widziałem audzica a4 b6 kombi granatowa o nr .rej KTA 9.....z ramkami klubowymi o koło 17 godziny (NIE PAMIĘTAM CO DALEJ :facepalm:) pozdrowionka dla zamyślonego kierownika :hi:

no i widziałem w okolicach Dębicy o koło godziny 18, audi a4 b6 kombi granatowa lub czarna słońce strasznie świeciło :facepalm:, nr.rej KR nie pamiętam co dalej :facepalm: no ale ramki klubowe były:decayed: , pozdrawiam kierownika:hi:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z avanta 1,8T , staliśmy na Włókniarzy przy kaliskim,ja bylem jedno śladem :hi:

Opublikowano

W Skierniewicach o 16.30 widziane A4 B6 sedan na numerach ELC pod mc`donalds.pozdro

Opublikowano

Czerwone b5 avant WWL xxxx pod Leroy Merlin w M1 :hi:

Opublikowano

Dziś (niedziela) w Zwierzyńcu na Stawach ECHO chyba czarny avant b7 na RNI z ramkami klubowymi, zatrąbiłem dwa razy.

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj rano (ok. godz. 7.00), na Pułkowej, w okolicy stacji Lotos widziany klubowy, srebrny Avant B5 na radomskich rejestracjach. Jechaliśmy kawałek w kierunku Łomianek, migałem i pomachałem, ale kierownik chyba trochę zaspany ;-) potem odbiłem w lewo na Wóycickiego. Pozdrowienia!

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierwonika stojącego na parkingu w Helu przy wejściu na Cypel, zostawiłem swoją wizytówkę z melexa:decayed::hi:

q6xy.jpg

Opublikowano

Wczoraj w LZ pod Carefour'em Daniel—killer zapukał mi przez szybe. Pomykał gdzieś na motorze...

... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...

Opublikowano

Czerwony avant B5 na WRA, ramki klubowe - mijany o 11:45 (jechalem z naprzeciwka bmw:kwasny:) na trasie Puławy - Zwoleń.

Pozdrawiam:hi:

Opublikowano

pozdrowionka dla właściciela granatowej (?) B5 na blachach z Jaworzna zaparkowanej u mechanika w Żorach, niedaleko dworca kolejowego.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego sedana, który stał dziś pod urzędem komunikacji na Smugowej EL*26JL Moje czarne zaparkowałem obok :hi:

Opublikowano

Avant b6 strabiony o 7:12 na prymasa tysiąclecia:)

Wysłane kaloszem

Opublikowano

Avant B6 zaparkowany wczoraj na Przędzalnianej w Łodzi, zdaje się pod sklepem z częściami Fiat/Daewoo :wink:

Opublikowano

Witam :hi:dzisiaj rano Lubelskie ok 5:10 srebrne B5 z przodu ramka klubowa na odcinku niedzwiada - lubartów kto się przyzna ?:whistling:

Opublikowano

Wczoraj na trasie 707 Skierniewice - Rawa Mazo..... około godz 17:30 widziane czarne A4 B5 avant z naklejką na klapie. Kolega puścił mnie przodem. Leciałem sprinterem, czarny matt SK rej.... pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj 07.08.2013, godz. 18-19, W-wa, Wybrzeże Szczecińskie, na światłach z ul. Okrzei, na Pradze czarny/ciemny Avant B6, rameczki klubowe, kierownik patrzył na mnie - pozdrawiam ze złotka VW B6 CC :hi:

Dzisiaj 08.08.2013, godz. ok. 14, Łuków, skrzyżowanie Wyszyńskiego z Warszawską, skręcający czarny/ciemny Avant B6 w ul. Warszawską, a ja lewym pasem czmychnąłem na pomarańczowym na wprost złotkiem VW B6 CC :decayed: Pozdr!