wustyle Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 wyjazd z Konstancina, poczatek 2 pasmowki dzis rano srebrny avant lezal mocno rozbity w krzakach nie daj Boze, ktos od nas?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 wyjazd z Konstancina, poczatek 2 pasmowki dzis rano srebrny avant lezal mocno rozbity w krzakach nie daj Boze, ktos od nas?? A to nie była A3 ???? , mi sie wydaje ze raczej tak , przejezdzałem dzis tamtedy dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 kurcze nie wiem zobaczylem auto jak je juz praktycznie mijalem napewno audi... wygladalo na mocno rozbite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 przód dosyc konkretnie skasowany , chyba leciał od strony wawy i nie wyrobił na tej szykance. ale na bank to było A3 , odpowiednik A4 B6 , chodzi mi o rocznik , nie znam oznaczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 mam nadzieje ze nikt nie ucierpial w wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A ja pozdrawiam szare (grafitowe) B6 SCI LC... (tego po SCI nie jestem pewien) spotkane dziś po 17 na wiślance przed Pawłowicami. Chyba mnie kolega nie zauważył a ja mrygać długimi jakoś nie lubię więc nie mrygałem. W każdym razie pozdro od czerwonej B6 Pomknąłeś jak dla mnie trochę za szybko, rano mało nie słukłem mojej niuni więc raczej powolutki teraz jeżdżę i nie mogłem ci towarzyszyc Na szczęście moja poranna przygoda skończyła się tylko stresem i pokrzywioną tablicą z przodu. Ramka klubowa ocalała solidna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTDI Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Pozdrawiam właściciela granatowego A4 B5 avant PK XXXXX z naklejkom klubową zaparkowanego dziś ok. 19 w C.H ARKADIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Pozdrawiam właściciela granatowego A4 B5 avant PK XXXXX z naklejkom klubową zaparkowanego dziś ok. 19 w C.H ARKADIA Ciekawe, bo dziś w Arkadii był spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTDI Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Pozdrawiam właściciela granatowego A4 B5 avant PK XXXXX z naklejkom klubową zaparkowanego dziś ok. 19 w C.H ARKADIA Ciekawe, bo dziś w Arkadii był spot :decayed O kurcze ale poraszka Tak bywa jak nie śledzi się działu Spoty, postaram się poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDFO Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 dzisiaj godz 16, granatowy b5 po lifcie, sedan z ramkami klubowymi stał zaparkowany przy mcdonalds na ul. conrada, pozdrow dla właściciela, ładny sedanik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 dzisiaj o 13:05 na ul. Warszawskiej w Konstancinie widziane granatowe B5 Avant ze starymi ramkami klubowymi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 dzisiaj o 13:05 na ul. Warszawskiej w Konstancinie widziane granatowe B5 Avant ze starymi ramkami klubowymi. pozdrawiam To pewnie mnie widziałeś :> Wszystko się zgadza pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Przyznać się kto wczorajszego wieczoru ok godz 21:00 parkował furkę pod Gołębiewskim w Mikołajkach??? Tylne lampki ala lexus i przednie lampki zmienione na po liftowe. Aha tylny zderzak był lekko przetarty z prawej strony. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dziś ok.7.50 widziany MAJKI 3646.Na skrzyżowaniu Tarnogórska/Grottgera/Skowrońskiego.Skręcał w tą ostatnią a ja na wprost do centrum moim pędziwiatrem Felicją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 pozdro dla kierowcy awanta którego wczoraj spotkałem w Starogardzie Gdańskim znaki szczególne to bat od CB przykręcony do lewego błotnika z tym że z przodu noi nie działajace swiatła stopu ja wracałem z mazur ibizka mojej pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 pozdrawiam szare (grafitowe) B6 SCI LC... Chyba mnie kolega nie zauważył Tą A4 jeżdżą 3 osoby: mama, Kazek (pracownik) i czasami ja. Jechał nią Kazek. Dlatego, że czasami nią jeżdżę ma klubowe ramki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qeza Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 :hi:pozdrowienia dla kierowcy pieknej kolorowej audi b8 sedan z napisem na boku "POLICE" widzianej dzis w Londynie na A 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 pozdrowienia dla kierownika srebrnej B5 Avant widzianego na Al. Wilanowskiej , jechał od strony Dolinki Służewieckiej w kierunku ul Sobieskiego. poznałem Stare klubowe ramki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDFO Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Hajper jechałem dzisiaj za Tobą na parkingu w leclercu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Pozdrowienia dla Tosika, którego spotkałem wczoraj na stacji BP przy Okęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi