Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobotę 12.05 widziana B7 w sedanie niebieska w Tomaszowie Lubelskiem na blachach RT322** ramki klubowe :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z niebieskiego a4 b7 z klubową wlepką na lewej tylnej szybie ;)  dziś koło 16 w alei Wilanowskiej w Warszawie ;) 

a4 klub.jpg

Edytowane przez luk330

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z niebieskiego B6 mijanego w poniedziałek po 15 w Nadarzynie na DK8 w kierunku Wrocławia ?20180528_151204.jpg

Opublikowano

A dzięki?

Również Pozdrawiam:)

Opublikowano

Srebrne b7 avant na blachach WI z klubowa wlepką, dzis na Pięknej w Wawie. Pozdrawiam ?

Opublikowano

Pozdrowienia dla wlasciciela niebieskiej b6 avant ze zdjecia na blachach WWE z klubowa podkladka. Dzis w Zielonce, restauracja "U Pietrzakow". 

20180602_160316-1134x2016.jpg

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z  B6-ki widzianej wczoraj na parkingu obok Akademii Sztuki Wojennej ?

Resized_20180604_112503_9103.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.05.2018 o 11:15, Mietko napisał:

pozdrawiam :hi:61... to moja, jeżdżę dosyć często 17-tka wiec nie pierwsze pozderki poleciały od Ciebie  :decayed::naughty: 

To jeszcze raz wczoraj przed 19. Do Kołbieli lecieliśmy praktycznie razem potem uciekłeś ?️ :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla wlasciciela granatowego a4 b5 avant z klubowa ramka pod tablice. Dzis kolo 19 w Wawie na Nowogrodzkiej ?

Opublikowano
W dniu 17.06.2018 o 22:52, chudineze napisał:

To jeszcze raz wczoraj przed 19. Do Kołbieli lecieliśmy praktycznie razem potem uciekłeś ?️ :hi:

nigdy nie pamiętam o tym krążącym busie..??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niebieski sedan A4 B8 na tablicach DTR **833 w klubowych ramkach ustrzelone dzis pod szpitalem na Brochowie we Wroclawiu.

Pozdro600

Edytowane przez RobsonSNC

Opublikowano

A ja tym razem podwójne pozdrowienia:

1. dla wlasciciela fajnie zrobionej czarnej b6 avant z klubowymi podkladkami stojącej pod Autletem w Wawie na Jagiellońskiej jakiś tydzień temu ;)

2. dla właściciela też czarnej b6 avant ale już seryjnej z wyglądu z klubowymi podkładkami widzianej wczoraj koło 18:30 na ul.Św.Bonifacego ;) 

Opublikowano

Pozdrowienia dla czarnej A4 B7 z klubową naklejką na klapie bagażnika, spotkaną wczoraj w godzinach wieczornych na trasie Legnica - Wrocław.

Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela b6 na rejestracji NEL widzianej dziś (sobota 14.07.2018) około godziny 18.15 w Gdańsku na skrzyżowaniu przy Galerii Bałtyckiej.  Wychwyciłem klubowe ramki potem dostrzegłem aluski i fotochrom z kompasem w środku :) więcej już nie mogłem się przyjrzeć bo światła się zmieniły. 

IMG_20180714_180145.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela czarnej a4 widzianej w Gdańsku przy ZS na ulicy Dąbrowszczaków  (przymorze) około godziny 9.15 - tablice indywidualne PO L**** ramka klubowa wpadła mi w oczy :) 

IMG_20180725_092346_1.jpg

Edytowane przez lewiatan1989

Opublikowano

Korek na Świecku w stronę domu ramka klubowa

20180728_095214.jpg

Edytowane przez GILI

Opublikowano

20180728_095054.jpg

Opublikowano

Pozdro dla kolegi ze srebrnego avanta spotkanego w Bytowie i pokierowanie na wlasciwa droge ?

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z B7 Avant widzianego dzisiaj o 15 w Zgorzelcu koło Górnika.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowniczki A3 na tablicach PKR.... widzianej dziś w Kaliszu na Wojska Polskiego.