kileeer Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 Staram się dopisywać na bieżąco chętne osoby na program. Jeżeli kogoś nie dopisałem proszę o informację. wszelkie informację od Pana W przekaże w najbliższym czasie.
Kredek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Obowiązuje kolejność zgłoszeń? czy ustawiamy jak komu pasuje?. Kto ustala dokładne i konkretne terminy, dni godziny? czy dopiero zaczniemy ustalac jak już będzie komplet? Bo jak już będą konkrety to i ja się dopiszę
walekk Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 czekamy na odpowiedz odnosnie 1.8T. Jezeli tez wchodzi w to to i ja moze pojade
NYNA Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Możecie mnie też dopisać, termin marzec-kwiecień bez różnicy raczej
kileeer Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 NO i bardzo dobrze. Zorganizowanie musi być Czeka tylko na info odnośnie benzynki, jak będzie chciał zrobić to dopisze jeszcze kilka osób i będzie każdy zadowolony. Śnieg pada, wiec może jeszcze zdążymy poślizgać się z większą mocą :gwizdanie: Teraz to tyko potrzebuję kogoś kto mi kata wyreza, i mogę jechać na program.
turdzi Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kileeer moze updatujemy liste tak co bymiec jakies overview ilu nas jest w koncu
kileeer Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 kileeer moze updatujemy liste tak co bymiec jakies overview ilu nas jest w koncu w pierwszym poście jest lista. raczej aktualna bo staram się na bieżąco uzupełniac, brakuje tylko osób z benzyniakami.
boguki Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kileeer dopisz i mnie do tej listy, chętnie podkręce swojego AWXa:) Termin jaki by mi odpowiadał to najchętniej kwiecień/maj, ale oczywiście to już do uzgodnienia.
turdzi Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 w pierwszym poście jest lista. raczej aktualna bo staram się na bieżąco uzupełniac, brakuje tylko osób z benzyniakami. fakt - pokazna sie juz zrobila
Kredek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Skoro nie ważne czy marzec czy kwiecień to i mnie dopisz - Kredek 1,9 AWX -
mentryb Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To i ja sie zpaisze. termin kwiecen maj. Tera zakupuje 216
Kredek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Czemu mnie nie dopisujesz pisałem przecież przed Mentrybem jeszcze
dziadek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Może jakby się 20-ska uzbierała to może jeszcze ze stówkę by zjechał na dojazd
kileeer Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Cena jest bardzo dobra, zostało na tyle uzgodnione wiec bądźmy poważni. Jeżeli szukamy taniej to na allegro :polew:
GRazny Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Może jakby się 20-ska uzbierała to może jeszcze ze stówkę by zjechał na dojazd może... Cena jest bardzo dobra, zostało na tyle uzgodnione wiec bądźmy poważni. Jeżeli szukamy taniej to na allegro :polew: toć przecież pisaliście o 10ciu... a tu zanim dojdzie do skutku pewnie z 20 parę osób będzie...
kileeer Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Może jakby się 20-ska uzbierała to może jeszcze ze stówkę by zjechał na dojazd może... Cena jest bardzo dobra, zostało na tyle uzgodnione wiec bądźmy poważni. Jeżeli szukamy taniej to na allegro :polew: toć przecież pisaliście o 10ciu... a tu zanim dojdzie do skutku pewnie z 20 parę osób będzie... cena była podana od 10 autek, jeżeli będzie nas więcej tym lepiej.
dziadek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Cena jest bardzo dobra, zostało na tyle uzgodnione wiec bądźmy poważni. Jeżeli szukamy taniej to na allegro :polew: spoko spoko tak tylko luźno rzuciłem
proton2 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 OK, to ja się też dopisuje do listy - 2,5 TDI AKE. Termin obojętny.
Rekomendowane odpowiedzi