joker-lukasz Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Opublikowano 24 Maja 2011 ja na swoim zestawie śmigam już pół roku i nic złego się nie dzieje chłopu. dałem 150 z wysyłką, cb ładnie czysto odbiera, nic nie mruga- jest cacy odpukać oczywiście Podeślij dla Grześka link to może coś sobie znajdzie.. bo z tym cwelem co on trafił to szkoda gadać.. trzeba zrobić kolesiowi "reklamę"
sylwiasty Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Zestaw który miałem kiedyś w B4 wytrzymał ponad 3 lata. Ostatnio kumplowi padła 1 przetwornica i palnik. Ale to był zestaw za 300 PLN'ów. Więc wszystko zależy od szczęścia na co się trafi.
Gwerty Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Zestaw który miałem kiedyś w B4 wytrzymał ponad 3 lata. Ostatnio kumplowi padła 1 przetwornica i palnik. Ale to był zestaw za 300 PLN'ów. Więc wszystko zależy od szczęścia na co się trafi. ok zgodzę sie ale na 5 /2 do d*py. to trochę dużo. tym bardziej po tak krótkim czasie. żebym wybierał sie jakoś niebawem do Suwałk. to bym jechał przez białystok
karolasterka Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 http://allegro.pl/zestaw-hid-xenon-xenony-ksenony-h1-h3-h4-h7-h11-i1612525510.html od tego gościa taki zestawik, nawet chyba potaniał o jakieś 5 zł
sylwiasty Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Zestaw który miałem kiedyś w B4 wytrzymał ponad 3 lata. Ostatnio kumplowi padła 1 przetwornica i palnik. Ale to był zestaw za 300 PLN'ów. Więc wszystko zależy od szczęścia na co się trafi. ok zgodzę sie ale na 5 /2 do d*py. to trochę dużo. tym bardziej po tak krótkim czasie. żebym wybierał sie jakoś niebawem do Suwałk. to bym jechał przez białystok Ale tamten zestaw kupowany był u kogoś innego.
filip1001 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Grzesiek, o Twoje lampy w dziale sprzedam prawie się biją
Gwerty Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 filip powiem tak jak ktoś już kupi to potem czesto jeszcze parę osób pyta czy aktualne. ale zanim nikt nie napisze ,że kupione to nikogo nie interesują jakieś to poje.....
filip1001 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Ja muszę taki manewr zrobić z A4 B7, napisze, że sprzedane to może ktoś się odezwie czy aktualne
joker-lukasz Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 Ja muszę taki manewr zrobić z A4 B7, napisze, że sprzedane to może ktoś się odezwie czy aktualne filip gdybym miał kasę to był łyknął Twoją jakby BRD się zajeździł to póxniej swap na 3.0 ale to by szlo [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 07:19_________________________________________________Joł Gays chyba wcześniej wspominałem że podczas jazdy z jednej strony z tyłu piszczy mi klocek, nie podczas hamowania a podczas jazdy, co wskazuje że coś mi tam nie odbija czy coś w tym stylu, kwestia w tym że byłem jakiś czas temu u mechnika i mówił że jarzmo do wymiany, wczoraj pisałem do kolegi: Devastation czy nie ma regenerowanych jarzm i opisałem mu mój problem to mi napisał że problem nie tkwi w jarzmie a w zacisku? Ktoś zna się na tym żeby doradzić? bo już sam nie wiem jak coś to będzie trzeba założyć temat na forum bo nic jednoznacznego nie znalazłem
sylwiasty Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Na początek zdejmij koło, odkręć zacisk i wyjmij klocki. Następnie wszytko dokładnie wyczyść. Możliwe, że jest dużo syfu z klocków na prowadnicach klocków i dla tego klocki nie odchodzą od tarczy. Ja u siebie kilka tygodni temu wymieniałem łożysko, musiałem demontować całą piastę włącznie z hamulcami. Jak zdemontowałem zacisk to myślałem, że klocków nie wyjmę takie były zasyfione.
joker-lukasz Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 miałem już wszystko ściągane i czyszczone bo niedawno były klocki wymieniane i ostatnio z ojcem próbowaliśmy odkręcić to jarzmo i nie daliśmy rady odkręcić na samym podnośniku bo te dojście nie zbyt wygodne i pozostaje mi tylko wizyta u mechniaka żeby mi zrobił porządek, tylko nie wiem czy mam wymienić jarzmo czy zacisk czy może przyczyną może byc coś innego bo nie wydaje mi się żeby to wina klocków była bo piszczy tylko z jednej strony
marcinos80 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 miałem już wszystko ściągane i czyszczone bo niedawno były klocki wymieniane i ostatnio z ojcem próbowaliśmy odkręcić to jarzmo i nie daliśmy rady odkręcić na samym podnośniku bo te dojście nie zbyt wygodne i pozostaje mi tylko wizyta u mechniaka żeby mi zrobił porządek, tylko nie wiem czy mam wymienić jarzmo czy zacisk czy może przyczyną może byc coś innego bo nie wydaje mi się żeby to wina klocków była bo piszczy tylko z jednej strony Oj kasy pchasz w te auto
joker-lukasz Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 Aj Marcin pcham.. pcham co tu duzo gadać.. dlatego na pewno nigdy go nie sprzedam bo nikt mi nie dałby takiej ceny jaka bym chciał, ale gdybym miał kupić samochód po takim kims jak ja to wiedziałbym że oprócz blach prawie wszystko nowe w aucie.. z reszta cały przód też chce robić na polifta lub S4 więc na pewno jeszcze wepchnę kasę ale auto zostanie dożywotnio w rodzinie :gwizdanie:
marcinos80 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Aj Marcin pcham.. pcham co tu duzo gadać.. dlatego na pewno nigdy go nie sprzedam bo nikt mi nie dałby takiej ceny jaka bym chciał, ale gdybym miał kupić samochód po takim kims jak ja to wiedziałbym że oprócz blach prawie wszystko nowe w aucie.. z reszta cały przód też chce robić na polifta lub S4 więc na pewno jeszcze wepchnę kasę ale auto zostanie dożywotnio w rodzinie :gwizdanie:
Gwerty Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 inna navi:) już wpłynie z za oceanu. pochwale sie jak bede miał ją już u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi