Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś ostatnio Sylwka na forum nie widać :whistling: Może brakuje mu czasu :eusathink:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hehehe dobre proporcje skrzynka wódki i 2 oranżady:bag:

Johny co Ty na to?:kox:

jaaa jak naj bardziej na tak :) przecież wiecie :)

Opublikowano

No to już ja, johny, karolasterka jesteśmy chętni. Kto jeszcze ewentualnie ? :wink: Bo trzeba by ustalić ile skrzynek wódy zakupić :kox:

Opublikowano

Ja zawsze i wszedzie jak ma byc wypite w takim skladzie ;) tylko wspomnieli o alkoholu i watek ruszyl hehe :)

Opublikowano

Jak bedzie cos w lipcu to ja bardzo chetnie.

Opublikowano

jest wódeczka jest zabawa :P to jak panowie kiedy sie ustawiamy?:)

Opublikowano

niech no tylko troszkę cieplej się zrobi i będziemy coś kręcić :kox:

Opublikowano

Kolegow z Bialego musimy dobrze poinformowac :) no ale wstepnie majowka czy cos wczesniej?

Opublikowano

Kasjan, myślę poczekajmy aż zrobi się trochę wcześniej. W sumie można nawet ustawić się na jakiś domek, a zlocik majówkowy swoją drogą. :wink:

Opublikowano
Coś ostatnio Sylwka na forum nie widać :whistling: Może brakuje mu czasu :eusathink:

Ktoś wywołał mnie do tablicy?:decayed:

Trochę problemów ze zdrówkiem dla tego się nie odzywałem. Temat obserwuję.:wink:

Opublikowano

Marcin, Volkswagen - Das Auto. Jeżeli chodzi o AUDI to Vorsprung durch technik ( przewaga dzięki technice ) :decayed:

Opublikowano

:hi:

Pany, jest pomysł alko-spota w pierwszy dzień Świąt wieczorem w klubie Swiss w Suwałkach. Ja byłbym chętny, joker-lukasz ( przyjedzie specjalnie dla nas z Norwegii) i kto jeszcze ?? :wink:

Opublikowano

tym swiss co na szypliszki sie jedzie? to juz nawet niedaleko do mnie.

Opublikowano

Panowie ;) zleciłem już mojej przyjaciółce zarezerwowanie loży w swissie w 1 dzień św więc zapraszam mam nadzieje, że jeszcze nie pozajmowane ;) możemy sie spotkac i razem popić :)

Opublikowano

No i gicior. Ja jestem chętny :naughty:

Opublikowano

dokładnie, to ten swiss co się jedzie na szypliszki :) ogólnie to trzeba by było być na ok 20 tam bo miejsce jest oblegane i mogłyby byc problemy z wejściem, no i strój elegancki tj. pantofle i koszula ;)

Opublikowano

O kurcze jak milo... no ja jesli mozna to jak najbardziej jestem chetny :)

Opublikowano

ja nie zawitam bo nie moje klimaty. ale jak coś to służę za kierowce. planów na święta nie mam.