Kasjan Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Hehe. Nie nie wydawalo sie ;p ale ja nie spalem tylko sily regenerowalem. Pasjonaci marki audi... Jasne. PIJAKI za wiele nie pamietam ale spocik jak zawsze udany.
marcinos80 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Marcin zdjęcie nie bangla... U mnie ok jest....
Gwerty Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jakość słaba fotki ale.... ----dzięki Grzesiek.cdn modów.http://s3.postimg.org/wzxk2xtrz/ABCD0002.jpg polecam sie. a jak tam snieg? bo droga suwałki - gizycko w poniedziałek rano to była masakra. naszczescie dalej już jakoś poszło.
marcinos80 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jakość słaba fotki ale.... ----dzięki Grzesiek.cdn modów.
joker-lukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hehehe dokładnie taaaa, oj było wesoło , mam nadzieję , że reszcie też się podobało ---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Kasjan ty w aucie spałeś czy mi się wydawało ? hehe mi też się podobało w 2 dzień świąt też byłem w swissie w 1 dzień pilnowałem się z alkoholem ale w drugi lecieliśmy na ostro z dziewczynami też nie było tragedii
Kasjan Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak tam zima? Ja już mam oponki na felgach jednak 215/35 to tak mało tej oponki ale myślę że wszystko bedzie się zgrywało ładnie. Ta zima mnie juz dobija, tak już bym chciał się wbić na letnie kółeczko. Tymbardziej że auto lśni jeszcze nie wyjechałem z garażu od czasu polerki. No ale niestety w pon musze się ruszyć bo jestem umówiony na dipa w białym A jak tam u Was przygotowania przed sezonem?
johnybravo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Masakra z tą zimą :/, też chciałbym zapodać juz setup letni , fele , wosk letni Ae jeszcze z 2 tyg. i będzie te 5 na plusie za oknami
joker-lukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja już zakupy porobiłem i dziś na prom pozdro chłopaki i do zoba miło było się z Wami napić w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy pozdr
Kasjan Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja już zakupy porobiłem i dziś na prom pozdro chłopaki i do zoba miło było się z Wami napić w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy pozdr I wzajemnie jakbyś tęsknił to łap foto:
filip1001 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja już zakupy porobiłem i dziś na prom pozdro chłopaki i do zoba miło było się z Wami napić w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy pozdr no miałem właśnie pytać czy już jesteś w Norway mnie również bardzo ucieszył ten zaszczyt, który mnie spotkał napić się z Wami gorzały
joker-lukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kasjan co za foto? Ty jeszcze pijany? ja tu nic nie widzę ja już zakupy porobiłem i dziś na prom pozdro chłopaki i do zoba miło było się z Wami napić w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy pozdr I wzajemnie jakbyś tęsknił to łap foto: http://fotoo.pl//out.php?i=526339_2013-03-31-21.20.39.jpg
Kasjan Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kasjan co za foto? Ty jeszcze pijany? ja tu nic nie widzę ja już zakupy porobiłem i dziś na prom pozdro chłopaki i do zoba miło było się z Wami napić w maju wpadam na weekend na wesele więc może też uda się spiknąć chociaż będzie mało czasu więc się zobaczy pozdr I wzajemnie jakbyś tęsknił to łap foto: http://fotoo.pl//out.php?i=526339_2013-03-31-21.20.39.jpg hmmm u mnie bangla...
marcinos80 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Plasti Dip B5 custom NCS by Vario Customs | Facebook Grzesiek zmiana kolorku?
karolasterka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Grzesiek częściej zmienia kolor auta niż ja opony w sezonie teraz zaczniemy obstawiać jaki będzie następny:naughty: zarówno ten jak i poprzedni kolor jak dla mnie ---> pełen koks:ok2:
Kasjan Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dokladnie! Mi sie ten bardziej podoba od poprzedniego ktory w sumie tez byl niczego sobie.
filip1001 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ten jest bardzo fajny , ale poprzedni mi się troszkę kojarzył z niemiecką taxi, nie ukrywam
Kasjan Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No ja jutro też jadę na dipowanie juz nie moge sie doczekac :D tylko że ja to tylko felga i dach czyli w porównaniu do Grześka to pikuś. Tylko że mam troche obawy czy mi tego nie spartolą... No ale mam nadzieje że uda się. Grzesiek a felgi zostają w tym kolorku?
Rekomendowane odpowiedzi