Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

weź szpileczkę i po doginaj piny - może byc którysm pinie styk chwiejny... i powinno byc dobrze...

Opublikowano

Nie posiada kto ze Szczecina, Myśliborza lub miejscowości po drodze radia do wyrzucenia?

Stan - działające czy nie - obojętne. Ważne aby panel, sam plastik był kompletny, nie połamany a przyciski w komplecie niewytarte.

Obojętne czy działa czy nie, nawet lepiej jak popsute.

Coś co wejdzie w pustą wnękę po Concert i kolorystycznie nie odbiega od standardu.

52_1221468882.jpg

Opublikowano
na jagiellonskiej gdzie dokładnie...??

tych na jagielonskiej mozna tylko w doope kopnac a nie szyby dawac do wymiany ...

sotom - ASO wymienia szyby bez pomocy autoszyb (tak jak u ciebie w "fabryce" ) - zagladnij w ELSE tam masz cala procedure wymiany opisana wlacznie z potrzebnymi gratami do wymiany

Opublikowano

A tak apropos to orientuje się ktoś ile kosztuje wymiana szyby w A4 B5 w ASO? Szyba+robocizna?

Opublikowano

Panowie jaka bateria jest w pilocie od Webasta Telestar T100 HTM??

Jeśli ma ktoś takie webasto to czy po wymianie baterii trzeba robić jakąś specjalną procedurę??

Mam webasto i przez całą zimę go nie używałem bo:

po 1.nie wiem jaka bateria jest w pilocie

po 2. skutkiem puntku 1 nie wiem jak to działa

Opublikowano
Nie posiada kto ze Szczecina, Myśliborza lub miejscowości po drodze radia do wyrzucenia?

Stan - działające czy nie - obojętne. Ważne aby panel, sam plastik był kompletny, nie połamany a przyciski w komplecie niewytarte.

Obojętne czy działa czy nie, nawet lepiej jak popsute.

Coś co wejdzie w pustą wnękę po Concert i kolorystycznie nie odbiega od standardu.

http://obrazki.elektroda.net/52_1221468882.jpg

:hi:

ja mam ale chorus I czyly bez dolnych przycisków po prawej....

Opublikowano
na jagiellonskiej gdzie dokładnie...??

tych na jagielonskiej mozna tylko w doope kopnac a nie szyby dawac do wymiany ...

sotom - ASO wymienia szyby bez pomocy autoszyb (tak jak u ciebie w "fabryce" ) - zagladnij w ELSE tam masz cala procedure wymiany opisana wlacznie z potrzebnymi gratami do wymiany

ty masz ELSE....daj daj.... :)

ASO VW tak... ale ja nie mam takich dokumentacji...

Opublikowano

Jeśli ma ktoś takie webasto to czy po wymianie baterii trzeba robić jakąś specjalną procedurę??

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/rozwiazanie-problemu-baterii-pilota-webasto-252274/

Opublikowano

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/rozwiazanie-problemu-baterii-pilota-webasto-252274/

Niestety tam jest inna bateria, jakaś krótka i gruba ale nie wiem jaki symbol.

Opublikowano

Pany gdzie w okolicy Szczecina uszczelnię pompę wtryskową i jaki to jest koszt + - ??

Opublikowano

uszczelnic pompe...masz w planie dac komuś pompę aby ja rozebrał na czesci pierwsze i zamontował zastaw bosch'a... czy tylko masz wyciek spod nastawnika...??

Opublikowano

Panowie czy to normalne że przy jeździe ponad 150km/h auto spala ponad 8l/100km??

Wczoraj pierwszy raz pojechałem w dłuższą trasę i troche mnie ten wynik zaskoczył. Auto a4 b7 140km

P.S. Nie mogę znaleźć topicu o spalaniu.

Opublikowano
Panowie czy to normalne że przy jeździe ponad 150km/h auto spala ponad 8l/100km??

Moja B6 podobnie pali.

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz pojechałem w dłuższą trasę i troche mnie ten wynik zaskoczył. Auto a4 b7 140km

P.S. Nie mogę znaleźć topicu o spalaniu.

a ile się spodziewałeś, że będzie spalało ?

Opublikowano

Poprzedni samochód VW Passat B5 101km przy prędkości około 150-160 palił mi w granicach 7l/100km

Ale skoro tak ma być to tak ma być.

Opublikowano
uszczelnic pompe...masz w planie dac komuś pompę aby ja rozebrał na czesci pierwsze i zamontował zastaw bosch'a... czy tylko masz wyciek spod nastawnika...??

chciałem uszczelnić całą tzn wymienić wszystkie uszczelki z kompletu bosch'a jak pisałeś..... okazało się że leje spod nastawnika ale gość wymienił mi komplet także jest ok :banan:

Opublikowano
Poprzedni samochód VW Passat B5 101km przy prędkości około 150-160 palił mi w granicach 7l/100km

weź jeszcze pod uwagę, że FIS trochę zaniża spalanie. te ponad 8l to i tak nie jest źle :)

Opublikowano

weź jeszcze pod uwagę, że FIS trochę zaniża spalanie. te ponad 8l to i tak nie jest źle :)

:shock3:

Skoro tak ma być to oki.

Po prostu martwiłem się że jest coś nie tak.

Opublikowano

ja bym sie tam lepiej martwił za ile wysiadzie smarowanie w tym silniku niż jego spalanie niestety...