Cysiu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 trrrroche ludków się zebrało oby na planowanych spotach było proporcjonalnie wiecej ludzi
Xsystoff Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Fajny spocik, nawet duzo, teraz tylko czekamy na fotki Moje wnioski ze spotu sa takie, ze B5 sedan z ADRem na pokladzie jest wyraznie szybsze od B5 Avant AFN :> Nawet powrot do domu nie byl nudny
martinez Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 heheheeh, Panowie i Panie spocik jak na spontana wypasiony jak nie wiem co. Foty Wam wrzucę jutro mógłbym dziś ale chce pozakrywać tablice a niezbedne oprogramowanko mam w domciu, wiec wytrzymajcie do jutra. Kurde jak planowane spoty byłyby tak liczne to co spot koło 15 autek by śmigało. Fajnie że poznałem nowych ludzi no i twarze których od kuligu nie widziałem dołączyły dzisiaj. pozdro guys od jedynego A6tkowicza:)
spiidy Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 a co ty martinez robisz tu tak codziennie na tym krematorium ??
martinez Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 wyprowadzam na spacer moje dziewczyny ok zaraz coś wrzucę
Ossek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Moje wnioski ze spotu sa takie, ze B5 sedan z ADRem na pokladzie jest wyraznie szybsze od B5 Avant AFN cheesy Nawet powrot do domu nie byl nudny Oj tam zaraz wyraźnie...lekko odjechałeś Dzięki za spota, było
Galec Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie spocik rewelka a miał być mały kameralny spntan spot a wyszło super mega zajebiaszcze spotkanie :> tak trzymać panowie Martinez powiem Ci że w tym Rabie to szału nie było :gwizdanie:
Galec Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Wiem ale jak to się mówi do odważnych świat należy :>
spiidy Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 no to ja juz zauwazylem ze spacerujesz ale co ty sie przeprowadziles tutaj? :>
Xsystoff Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Oj tam zaraz wyraźnie...lekko odjechałeś Nastepnym razem strzele porzadnie z 4000 rpm jak przystalo na benzyne, a nie emeryckie wygrzebywanie sie z wolnych obrotow na starcie :> Heheh za to Ty mnie ostro pojedziesz na stacji benzynowej, az sie boje policzyc ile mi wkopci na tym tankowaniu Ja uwazam, ze rab slaby To juz wole farme na kosciuszki Kolejny wniosek jest taki, ze w weekend sporo osob ma zajecie lub wyjezdza, a w tygodniu raczej wszyscy sa na miejscu i mozna czesciej robic czwartkowe igraszki z czterema pierscieniami
Galec Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Xsystoffjak mówiłem ADR-ki mają zaje...cie krótkie skrzynki i dlatego mają takie odejście jak na 1.8 Nie zdziwił bym się jak teraz na tych felach 18 co mam i turbinie która nie pompuje to i mnie byś objechał. A co do czwartkowych spotów w Szczecinie to w sumie może być bo ja i tak przyjeżdżałem specjalnie do Szczecina na spota i czy to by był czwartek czy sobota to mi osobiście bez różnicy. A w weekendy można by było jakieś dalsze wyjazdy planować np na ognicho albo jakieś lotnisko
Xsystoff Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Tylko u mnie niestety czesto w niedziele sa zawody, a to na torze, a to kjs`y itp. W tygodniu praktycznie wszystkie wieczory wolne Tak na marginesie w sobote jest muzeum motoryzacji na lenartowicza (niebuszewo) otwarte od 18 do 24 (noc z muzeum) jak ktos lubi oldtimery i stare motocykle to mozna by sie ustawic na ogladanie ekspozycji Tak gdzies kolo 20 by bylo git.
Galec Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 super dobrze wiedzieć że to muzeum otwarte można by się było przejechać i pooglądać trochę staroci ja jestem wstępnie zainteresowany
spiidy Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Co do tygodniowych spotow to w srody spotyka sie cala masa aut na krematorium z tym ze moze byc czasem problem z znalezieniem miejsca :> A to muzeum to ciekawa propozycja:D
Gik Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 no, spocik był fajny! Fajnie poznać zachodniopomorską ekipę! I ciekaw jestem co za foty z trybu paparazzi machnął Matrinez
martinez Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 foty masz w odrębnym dziale z racji że do mnie należy ta branża i jak widzę jestem królem w tej dziedzinie:) heheheh zacząłem po prostu do każdego spotu dawać nowy wątek a nie zamieszczać tak jak wcześniej w pogaduchach czy innych działach. Teraz fotki będą w każdym nowym wątku towarzyszącym danemu spotkanku tak mi sie wydaje będzie czysto i przejrzyście. Kurde z tym muzeum niezła sprawa, też bym się pisał na cosik takiego. Co do spotkań z Wami będę mógł wam towarzyszyć tylko w urlopy nie zależnie od dnia:) ale to w sumie żadna strata bo nawet A4 nie mam ale mam 4 pierścienie więc jak coś postaram sie być na kazdym spocie kiedy bede na urlopie co za tym idzie jestem 100 procentowy, hehehehe jak zawsze spiidy nie przeprowadziłem się moje jajniki tu mieszkają i pracują więc musowo swój urlop spędzam w szczecinie w wolnych chwilach żeby sie nie nudzić wychodzę i oglądam szczecin hehehe i podziwiam krematorium Jeszcze taka mała sugestia ze moze przed muzeum wpaśc tą godzinkę wcześniej i strzelić mały wyścig w hotelu silver Panowie i Panie macie tutaj http://www.muzeumtechniki.eu/muzeumtechniki/chapter_88000.asp jak widać wstep wolny i od godziny 18tej do 24 wpuszczają ludzi kuuuurde pisałbym się na to i jeszcze tak http://www.muzeumtechniki.eu/muzeumtechniki/chapter_88010.asp?soid=34E6BC90E4894DAAAD6ECCDDB5DA0ABF&chapterdest=88010
Xsystoff Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 To co umawiamy sie jutro na 20 kolo muzeum? Ja nie dam rady do silvera wczesniej, bo bede w ZST.
martinez Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 skoro nie możesz wcześniej a było by wplanach ściganie się w hotelu silver który jest czynnydo 21:00 to lepiej o tej 20tej spotkać sie na gokardach, polatać a 24 wpuszczają ostatnich ludzi do muzeum wiec tam na bank zdążymy , pytanie czy wszyscy sie pisza na gokardy jeśli nie to po prostu na 20 moznaby było wpaść do muzeum ale poczakajmy na opinie innych.
Rekomendowane odpowiedzi