PARAF Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witam Panowie! Tak się składa, że ten tydzień (roboczy) spędzam na Waszej ziemi... Możecie mi podpowiedzieć gdzie w Koszalinie można dobrze zjeść, wypić, potańczyć a nawet ...?
bediks Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Uderzaj na szczecin tu poruchasz potanczysz napijesz się do syta
prezesik18 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi o to wal do Kreślarni lub Fregaty
masterp84 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 W Koszałkowie chyba Kreślarnia będzie najlepsza. Byłem w środe tydzień temu to laski przychodzą gdzieś tak o 23 dopiero, młode d*py co same nie wiedzą czego chcą we Fregacie byłem do 22 w ten sam dzień to nic ciekawego nie było oprócz naszej imprezy kursowej może cos trafisz
PARAF Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 OK. Praktycznie to już wróciłem do siebie. Byłem w Kreślarni, ale nic dla mnie ciekawego tam się nie wydarzyło. NATOMIAST, muszę przyznać że macie zaje**stą pizze na rogu Piłsudskiego i Orląt Lwowskich - Trzy Pomidory czy jakoś tak dzięki za pomoc pozdr
doradca Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Arek, jestem za. Jedna dla mnie. O, super! To czekamy jeszcze chwilę na ewentualnych kolejnych zainteresowanych i zamówię. ja też się piszę na naklejkę - no i ramkę chetnie przygarnę jak ktoś ma na zbyciu
CORNEK Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 jak zamontuje manetke z tempomatem i druga z komputerem to będzie mi działać w leonie?
arekp Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Arek, jestem za. Jedna dla mnie. O, super! To czekamy jeszcze chwilę na ewentualnych kolejnych zainteresowanych i zamówię. ja też się piszę na naklejkę - no i ramkę chetnie przygarnę jak ktoś ma na zbyciu Czyli zamawiam: 1xnaklejka 3d - dla mnie 1xnaklejka 3d - zadra 1xramka - doradca - czy 2 ramki? 2xramka - MaciejK Komuś jeszcze?
zadra Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zamiast naklejki 3d dla mnie ramki szt.2 kolor czarny. Rzuć Arek dane do przelewu i kwotę lub rozliczymy się na spocie. Jak wolisz
arekp Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Czyli zamawiam: 1xnaklejka 3d - arekp 2xramka (czarna) - zadra 1xramka - doradca - czy 2 ramki?, bo to nie w kompletach sprzedawane. czarna czy srebrna? 2xramka (czarna) - MaciejK Komuś coś jeszcze?
arekp Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 1xnaklejka 3d - arekp 2xramka (czarna) - zadra 1xramka - doradca - czy 2 ramki?, bo to nie w kompletach sprzedawane. czarna czy srebrna? 2xramka (czarna) - MaciejK 2xramka (srebrna) - Tony2
kazikboy Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 CORN w octavi w benzynie podłaczałem tempomat i działał wiec wleonie też powinien z kompem nie wiem już miała
doradca Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 2 srebrne Podaj dane do przelewu albo ogarnijmy spota to się rozliczymy A tak apropos ktoś z Was ogarnia temat polerki i ma sprzęt"maszynkę" (miłe towarzystwo przy dobrej flaszce plus fajna robota z autem - bo moja po codziennym parkowaniu na jagiellońskiej wyglada jak po wojnie i przydałoby mi sie trochę zedrzeć.
MaciejK Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 1xnaklejka 3d - arekp2xramka (czarna) - zadra 1xramka - doradca - czy 2 ramki?, bo to nie w kompletach sprzedawane. czarna czy srebrna? 2xramka (czarna) - MaciejK 2xramka (srebrna) - Tony2 I jak wygląda sprawa zamówienia??
arekp Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Trochę byłem wybity w ostatnich tygodniach przez inne sprawy. Zaraz podeślę Wam na PW numer konta, a sam składam zamówienie 1xnaklejka 3d - arekp 2xramka (czarna) - zadra 2xramka (srebrna) - doradca 2xramka (czarna) - MaciejK 2xramka (srebrna) - Tony2
denveco Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Łoooo kolega zadra się obudził, albo mnie tak dawno tu nie było. Ostatnio też grzebałem coś w lapku i trafiłem na te fotki. Frekwencja kiedyś była spora i w niedziele. Teraz z tego co zauważyłem to przenieśliście spoty na poniedziałkowy wieczór, szkoda że nie w weekendy bo chętnie bym sie pojawił na spotach a poniedziałek wieczór mi zawsze wypada w trasie do poznania
zadra Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Łoooo kolega zadra się obudził, albo mnie tak dawno tu nie było. Ostatnio też grzebałem coś w lapku i trafiłem na te fotki. Frekwencja kiedyś była spora i w niedziele. Teraz z tego co zauważyłem to przenieśliście spoty na poniedziałkowy wieczór, szkoda że nie w weekendy bo chętnie bym sie pojawił na spotach a poniedziałek wieczór mi zawsze wypada w trasie do poznania Siemanko Rafał, a no powrócił ja zza groba. Ciebie też widać dawno tu nie było. Napewno zobaczymy się na spocie jakimś i pogadamy. Termin nie jest tak bardzo sztywny. Na początek chodziło mi o to zeby ustalić jakiś chociaż na "początek", mając na uwadze rozkręcenie tegoż towarzystwa. Jeśli większości będzie pasować inny dzień tygodnia z wcześniejszym rzuceniem tego na forum to żaden problem.
Mecromon Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja jestem dyspozycyjny cały tydzień.
Rekomendowane odpowiedzi