Gość gugas Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Taktuś ja pukam na forum , bo mnie po plecach puka moja dziewczyna Bo jakoś przestała kochać inne autka i się zakochała w moim
Hugo Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Opublikowano 15 Lipca 2007 Hugo fajnie że zrobiłeś zmiany w pierwszym poście :th: ale nie czytasz stary moich postów pisałem wcześniej wytłuszczonym drukiem, że niestety odebrano nam pokoje: - jedną jedynkę ( jedynek zostało 8) - prawie wszystkie pokoje trzyosobowe ( zostały 3 pokoje trzyosobowe) -jedną część domku typu KURKA ( w domku KURKA została jedna część- 3-osobowa) dodano: -apartament ( 2 oddzielne pokoje dwuosobowe, wspólny przedpokój i łazienka) reszta bez zmian trzeba zwolnić pokoje trzyosobowe, tak żeby zostało ich dla nas 3 aaaa, i pukają koledzy tomaszust i gugas Ok sprawdź teraz czy ilość miejsc się zgadza
taktuś Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 OK, wszystko teraz gra został nam jeszcze wolny apartament ( 4 miejsca) i ewentualnie jeden domek ( pod warunkiem że pływacy z Tychów przyjadą w okrojonym składzie) Prośba do wszystkich: po przesłaniu pieniążków napiszcie: kaska poszła będę sobie odznaczał
Gość zdeniu Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 juz pisałem ale powtórze zatem zdeniu & Iceman - zaplacone
taktuś Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 juz pisałem ale powtórze zatem zdeniu & Iceman - zaplacone jesteście wzorem pierwszą piątkę wśród wpłacających w nagrodę osobiście wrzucę z pomostu do Gimu
Gość gugas Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 OK, wszystko teraz gra został nam jeszcze wolny apartament ( 4 miejsca) [/b] Jeśli apartament to są te dwa pokoje 2 osobowe ze wspólną łazienką to ja się piszę na pół apartamentu czyli jedną dwójkę
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Z rozczarowaniem muszę stwierdzić, że nie mogę zjawić się na zlocie, a bardzo tego chciałem, z czysto przyziemnych powodów - mianowicie chodzi mi o koszt pobytu. Ośrodek, który wybraliście ma odstraszające ceny, a jakbym jeszcze doliczył do tego inne wydatki związane z dojazdem, pobytem itd wyszłaby z tego całkiem spora suma. Przykro mi z tego powodu ponieważ chciałem być na kolejnym zlocie. Pozostaje mi mieć jedynie nadzieję, że kolejny zlot będzie "wydatkowo" i "dojazdowo" będzie bardziej dogodny. Pozdrawiam
Gość gugas Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Allo Allo To ja Gugas :> Hugo wpiszesz mnie na ten apartament i jak rozumiem za pół apartamentu, czyli jeden pokój i szamanko mam wpłacić 360zł. Napiszcie czy jest to miejsce dla mnie, bo nie wiem czy pln'y przelewać
Gość MorgothV8 Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapłacone, na konto ośrodka 2 osoby w pokoju 3 osobowym Ja + Justa pozdry
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Panowie i Panie jest mega problem umnie mamy teraz żniwa tak to sie chyba pisze na dzień dzisiejszy nie dam rady przyjechac na zlot przepraszam ale jak nie przypilnuje interesu to moge pozniej zalowac ( robimy prawie na okrągło , na tyle ile starcza nam sił ) Naprawde tak bardzo chce jechac ze nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego bede jeszcze pisał co i jak
Norbi Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Rormalnie jakś fajna impra się szykuje , sie chiba mi przysnęło bo pierwsze widze. Nic to przyjdzie wlnąć się do wyra Oniaka, albo Poźka
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Opublikowano 23 Lipca 2007 Rormalnie jakś fajna impra się szykuje , sie chiba mi przysnęło bo pierwsze widze. Nic to przyjdzie wlnąć się do wyra Oniaka, albo Poźka Buhahahhahaah to się obudziłeś Jak chcesz to jest jeszcze miejsce wolne
Gość rob Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 sorki ale ze zlotu wypadam, siła wyższa
Gość zdeniu Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 o następny jeszcze trochę i połowa odpadnie
alvaro Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 panowie ja żniwuję ale na zlot dam RADE !!! (na szczęście żniwa w tym roku wyjątkowo szybko i zdążę przyjechać...) także DżoDżo nie kituj i dawaj (ja mam ponad 100 ha ziemi i się wyrobię więc i Ty powinieneś dać radę...) za kilka dni wpłacę kasę...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 no bede sie starał ale nie obiecuje a zniwa to chodziło mi nie o pole :-) tylko zniwa w sęsie sprzedaz wozków dziecięcych bo to robimy :-)
alvaro Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 aaaaaa to luz czyli kosisz stonkę jak się da mam nadzieję że Ci się jednak uda !
Rekomendowane odpowiedzi