alvaro Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 taktuś od razu mówię że jeżeli chodzi o muzę to preferuję klimaty " późnego Mieczysława Fogga" oklaski no to w takim razie po dobranocce ja idę lulu
kaj82 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 taktuś od razu mówię że jeżeli chodzi o muzę to preferuję klimaty " późnego Mieczysława Fogga" oklaski no to w takim razie po dobranocce ja idę lulu Ale zapomniałeś dodać że tylko w przypadku gdy za duzo
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 trance, house + odmiany, czasem D'n'B, ale niezbyt mi odpowiada, a po kilku głębszych mogę zagrać wszystko;P A tak na poważne, już kiedyś pisałem- jak będą chętni na audycję, to piszcie-podam link, ocenicie co i jak gram;)
alvaro Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no to jak będziesz grał to się pucuj na PW...
ono Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Moge śpiewać luz , po krowie Krzysztof Krawczyk sie chowa ... podobno A czy standard wódeczki został już ustalony ? Proponuje Finlandie , dobrze by było żeby wóda była taka sama bo w późnej fazie imprezy lubią sie mieszać , a szczerze mówiąc nie chce natrafić nagle na setke ciepłej luksusowej ze stadionu
taktuś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 O ONO jest, już sie o Ciebie martwiłam Co do rodzaju wódeczki to Finlandia jak najbardziej - najlepiej żurawinowa żeby na drugi dzień nie było po mydlinach to dopiero głowa rozboli tylko luksusowa ( w moim przypadku z Białorusi) [br]Dopisany: 16 Sierpień 2007, 20:51 _________________________________________________ poprosze 1 (pokój1) jest ok 2 osoby prosze A pokoj jednoosobowy, jakos damy rade bardzo dobrze 2 osoby, może być pokój 1 osobowy z dostawką normalnie super Poproszę 2 miejsca - i ma być mega KOX zlot bo specjalnie z USA wcześniej wracam no to już megakoxszkoda że koledzy odpadli wypijemy za Was
Motor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 To będziemy pili alkohol na zlocie ?
sfinks Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Coś ty tylko sok pomidorowy znaczy żurawinowy
Gość gugas Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Coś ty tylko sok pomidorowy Tjaaaaa tylko trochę ala Krwawa Mary
sfinks Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wypijemy za Was szkoda że polegli i nie będą z nami wypijemy za was
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 nie chce natrafić nagle na setke ciepłej luksusowej ze stadionu hahahaha no nie mam pytań a to co juz natrafiles na taką na wcześniejszym spocie ?? :-) hahahaah no nie wytrzyma ( jak cos to ja wezme dobrą myśliwską wódeczke ) no chyba ze wolicie cos innego z pod Jasnej Góry :-)
wit.s Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Gdzieś za jakiś tydzień, zaraz koło Olsztyna Audi A4 Klubu Zlocik się zaczyna. Będzie moc atrakcji i będą zabawy, każdy Forumowicz już do tańca żwawy. W schowkach Audic biała, od dawna się chłodzi, ciepła już nikomu od dawna nie podchodzi. Każdy sie strasznie cieszy i graty pakuje objazd dookoła Olsztyna Taktuś już szykuje. "HyHY" - to Ono woła dziś z daleka, a Lukas z flaszeczką coby polać czeka. Hugo - to nasz Prezes, brykę już odstawia a Zdeniu z Icemanem naklejki poprawia Ludzi z Forum kupa - wszyscy pomagają ale na ten Zlocik nie wszyscy stawiają. Choć Sikorki będą, choć świetna zabawa niektórzy nie dotrą - marna to jest sprawa. Poziek w Mak'u w USA na spojler zarabia Murzn siedzi cicho, nosa nie wystawia. Ja choć z Częstochowy rodem rymy sadzę na Zlocik nie dotrę - i nic nie poradzę. Strasznie zazdrościmy, żal nam du*y ściska wlejcie za nas wszyscy gorzały do pyska. Będą inne Zloty i tam do cholery wszyscy będziem ryczeć "Viva Klub A4!!!"
Hugo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Buuhahahahah Wiciu padłem.Kozak wierszyk
taktuś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no normalnie szok wit.s masz chłopie talent to w Tobie upatruję autora klubowego hymnu :a4fan:
hornet Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no normalnie szok wit.s masz chłopie talent to w Tobie upatruję autora klubowego hymnu :a4fan: Żeby tylko nie bylo takjak z Górniakową :polew: SZACUN za wierszyk
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no no no widać z częstochowy Pozdrawiam swojego zioma :-)
angela Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No ja nie moge....Wiciu :thumbup: Wierszyk pierwsza klasa...
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 A czy standard wódeczki został już ustalony ? Proponuje Finlandie , dobrze by było żeby wóda była taka sama bo w późnej fazie imprezy lubią sie mieszać , a szczerze mówiąc nie chce natrafić nagle na setke ciepłej luksusowej ze stadionu Oniak mysle ze to dobry pomysł z Finlandia ( Ja zakupie napewno czystą bo żurawionowa jakos tak nie teges jak dla mnie ).... czy inni tez sie zgadzaja? Czy jakieś inne propozycje ?
alvaro Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 cuber grunt to żeby nie było mieszania...Finlandia jest spoko :th:
Rekomendowane odpowiedzi