Gość MACHINE Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zaszło pewne nieporozumienie... NiuniaA4 będzie jednak w tym czasie nad morzem, ale ja postaram się z kimś zabrać, jak będzie miejsce...
taktuś Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Na dodatkowy domek nie mamy co liczyć no chyba że zmniejszy się skład pływaków z Tychów, bo to oni będą z nami dzielić ośrodek :bicz3: Hugo do dzieła pozmieniaj, rozplanuj na nowo pierwszy post pamiętając że: - jedną jedynkę musimy zwolnić - dwie trójki też musimy zwolnić - jedna część domku z dwoma wejściami odpadła- została druga część (3 miejsca) - doszedł apartament( 2 oddzielne pokoje po 2 łóżka w każdym , wspólny korytarz i łazienka) -oczywiście ten jeszcze pozostający pusty domek nr. 6 (4+4), jest do naszej dyspozycji temat posiłków mamy już dograny Po zmianach dokonanych przez Hugo w pierwszym poście, będzie kolej na mnie: napiszę pościk z wszystkimi info n/t wpłat może nawet pokuszę się na ściągawkę dla Was wszystkich tzn kto ile ma wpłacić- a co! :a4fan: a, prośba do Hugo, żeby ten pierwszy post było łatwo czytać, to wywal te trzy moje fotki, wystarczy jakaś mała fotka z linku ośrodka- dzienks :th:
DJ Lipi Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 No koledzy Brynia ma rację i popieram tą wypowiedź Bardzo was proszę abyście wcisnęli mnie gdzieś w jakieś miejsce może być z jednym łóżkiem. [br]Dopisany: 09 Lipiec 2007, 20:50 _________________________________________________Z jednym łóżkiem ale dwie osoby!!
Gość MorgothV8 Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 ja się deklaruję ostatecznie Zostają dwie osoby (Ja i Justa) w pokoju 3-osobowym (czyli tak jak było do tej pory) Mogę się ewentualnie przenieść (jeżeli to będzie konieczne do pokoju 2-osobowego)
taktuś Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 WPłATY Dla kogo: Ośrodek Sportu i Rekreacji w Olsztynie- ośrodek Kłobuk NR. KONTA: Bank PKO S.A I o/Olsztyn 10124015901111000014654927 TYTUł WPłATY: Zlot Audi 24-26.08.2007 nick klubowy opłata za zakwaterowanie+posiłki za 1- osobę, za 2 osoby ( tu podać ilość osób za które płacimy np: ja+ małżonka= 2 osoby) KWOTY: -gdy bierzemy jedynkę w jedną osobę 234 zł - gdy bierzemy jedynkę w 2 osoby 326 zł - gdy bierzemy dwójkę w 2 osoby 360 zł -gdy bierzemy trójkę w dwie osoby 360 zł - gdy bierzemy domek typu 4+4, to koszt jednej osoby: 135 zł, ( gdy para to koszt 270 zł)--- jeżeli skład jest ośmioosobowy - gdy bierzemy domek typu 4+2, tutaj dwie pary:Son czwa i Dzo Dzo z Paniami: 270 zł- Son Czwa z Panią 270 zł- Dzo Dzo z Panią - gdy bierzemy domek typu Kurka ( 3 osoby), to koszt jednej osoby: 138 zł -gdy bierzemy apartament(2 oddzielne pokoje dwuosobowe), to koszt na jedną parę: 360 zł POWYżSZE KWOTY TO: ZAKWATEROWANIE( 2 DOBY)+POSIłKI(2 SNIADANIA I 2 GRILLE) Jeżeli będą jakieś wątpliwości to proszę mnie pytać!!! PAMIęTAJCIE: wpłaty musimy dokonać do końca lipca. :th: :th: :th:
sfinks Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Hugo lub Taktuś Proszę o zmianę w zakwaterowaniu że by było wszystko jasne powtarzam pokój 3osobowy oddaję moim współlokatorom w całości -Adi + jego kobieta i kwateruję się w domku 4 + 4 z Murzynem Robem i Cubrem przypominam się tylko ponieważ dokonam wpłaty za jedną osobę w domku
DJ Lipi Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Panowie a co w końcu ze mną i z moją kobietą? Mam w końcu ten pokój jednoosobowy?
Adi Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Hugo lub Taktuś Proszę o zmianę w zakwaterowaniu że by było wszystko jasne powtarzam pokój 3osobowy oddaję moim współlokatorom w całości -Adi + jego kobieta i kwateruję się w domku 4 + 4 z Murzynem Robem i Cubrem przypominam się tylko ponieważ dokonam wpłaty za jedną osobę w domku dokładnie tak jak pisze Sfinks i wtedy bedzie jasność Czekamy na info o posiłkach... bo nikt nie wie ile brać krówek się zagubiłem czytam a tu napisane ze 2 sniadanka i 2 grille/ sory już wiem wszystko tylko prosze o korekte w zakwaterowaniu
Gość zdeniu Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 tempy jestem i już taktuś napisz mi jak chłop krowie na rowie ile mam przelać kasy za mnie moja kobite, icemana i jego kobite podaj tylko kwote ile nie podawaj rozpiski bo i tak nic nie idzie z niej rozkminić z góry dzięki
taktuś Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 zdeniu, iceman: 23.08(od 16-tej)-26.08----- trzy doby hotelowe: 387 zł- zdeniu i Pani 387 zł- iceman i Pani kwota na parę(387 zł) obejmuje: zakwaterowanie( 3 doby) +posiłki( 2 śniadania+ 2 grille)
tomaszu Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Heej, A czy ktoś zanotował sobie, że Brynia z mążem zmienia pokoj na domek, do którego ja ze zwoją dziewczyną też dołączam?
Gość MorgothV8 Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 to to są 2 czy 3 doby? moim zdaniem dwie: piątek --> sobota oraz sobota --> niedziela czy dobrze zrozumiałem? Mamy za pokój 3-osobowy (w którym sa dwie osoby) 60 zł za osobę/noc 2 osoby x 2 doby = 60 x 4 = 240 zł, 360 to cena z posiłkami, czyli 120 zł posiłki ? Dobrze liczę ?
Gość zdeniu Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 to to są 2 czy 3 doby? moim zdaniem dwie: piątek --> sobota oraz sobota --> niedziela tak to są dwie doby tylko ja z Icemanem będziemy już dzień wcześniej więc my mamy trzy doby PS. taktuś za nasz domek kasa juz poszła
taktuś Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Heej, A czy ktoś zanotował sobie, że Brynia z mążem zmienia pokoj na domek, do którego ja ze zwoją dziewczyną też dołączam? Zmiany zakwaterowania w pierwszym poście leżą w gestii Prezesa, ja nie mam możliwości edytowania pierwszego postuHugo dokona zmian, wtedy będzie wszystko czarne na białym, wszem i wobec to to są 2 czy 3 doby? moim zdaniem dwie: piątek --> sobota oraz sobota --> niedziela czy dobrze zrozumiałem? Mamy za pokój 3-osobowy (w którym sa dwie osoby) 60 zł za osobę/noc 2 osoby x 2 doby = 60 x 4 = 240 zł, 360 to cena z posiłkami, czyli 120 zł posiłki ? Dobrze liczę ? w sprawie dób hotelowych zdeniu już Tobie wyjaśnił :oklaski:w sprawie liczenia: 240 zł-10%=216zł + 144 zł( posiłki)=360 zł posiłki na 2 osoby( 2 doby)- śniadanie x4 (11zł x 4=44zł ) i grille x 4( 25zł x 4=100zł), 44zł+100zł=144zł
Gość MorgothV8 Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 OK, wszystko jasne, wpłacę niebawem Pozdry
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Czemu wpłaty musimy dokonać do końca lipca ( moze kobitka chce tak wczesnie tą kase i znią uciec :-) , nie no smieje sie ale panowie mysle ze trzeba tylko wyslac zadatek a reszte dowiez w piatek i juz chodz moge sie mylic to prosszze o szybkie sprostowanie
Gość zdeniu Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 chodz moge sie mylic to prosszze o szybkie sprostowanie zgadzam się, mylisz się tak więc zostałeś sprostowany płać i nie marudź
Gość gugas Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 A ja zapytam po raz kolejny czy są jakieś wolne miejsca Bo lista się nie updatowała i się tak zastanawiam czy mam jakąś szansę
Hugo Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Opublikowano 14 Lipca 2007 A ja zapytam po raz kolejny czy są jakieś wolne miejsca Bo lista się nie updatowała i się tak zastanawiam czy mam jakąś szansę Są wolne
taktuś Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Hugo fajnie że zrobiłeś zmiany w pierwszym poście :th: ale nie czytasz stary moich postów pisałem wcześniej wytłuszczonym drukiem, że niestety odebrano nam pokoje: - jedną jedynkę ( jedynek zostało 8) - prawie wszystkie pokoje trzyosobowe ( zostały 3 pokoje trzyosobowe) -jedną część domku typu KURKA ( w domku KURKA została jedna część- 3-osobowa) dodano: -apartament ( 2 oddzielne pokoje dwuosobowe, wspólny przedpokój i łazienka) reszta bez zmian trzeba zwolnić pokoje trzyosobowe, tak żeby zostało ich dla nas 3 aaaa, i pukają koledzy tomaszust i gugas
Rekomendowane odpowiedzi