Piotr Czarnojan Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 12 godzin temu, mumen napisał: A u mnie często pokazuje ponad 1000, czasem równo 1000, czasem 1070km ale realnie to nigdy tysiąca nie dobije, zazwyczaj jest to około 800-900 km chociaż nie powiem zdarzało się około tysiąca zrobić ale to akurat jakieś trasy dłuższe się zbiegły a tak to raczej zawsze po zalaniu dużo obiecuje że pojeździ a potem im mniej w baku tym szybciej ten zasięg topnieje To ja nie wiem u mnie ledwo pokazuje 800 a ledwo robię 630 km?
D4NTE Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 12 godzin temu, mumen napisał: A u mnie często pokazuje ponad 1000, czasem równo 1000, czasem 1070km ale realnie to nigdy tysiąca nie dobije, zazwyczaj jest to około 800-900 km chociaż nie powiem zdarzało się około tysiąca zrobić ale to akurat jakieś trasy dłuższe się zbiegły a tak to raczej zawsze po zalaniu dużo obiecuje że pojeździ a potem im mniej w baku tym szybciej ten zasięg topnieje Jednak spora jest różnica w spalaniu 2 litrówek między ON i PB
daniell-gda Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 To ja nie wiem u mnie ledwo pokazuje 800 a ledwo robię 630 km[emoji6]U mnie to samo 2.0tdi krotkie odcinki i lekkie deptanie Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
l2k2 Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 27 minut temu, daniell-gda napisał: U mnie to samo 2.0tdi krotkie odcinki i lekkie deptanie Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka +1 do tego wzrosło spalanie po akcji serwisowej dot. emisji spalin
Ro8son Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 No i dojechały blaszane geje prosto z chińskiego aliexpress [emoji4] W porównaniu z oryginałem widać różnicę ( porównywałem bezpośrednio z fabrycznymi S3 ). Ogólnie jednak za te pieniądze to na prawdę jestem zadowolony. Hej mógłbyś podesłać link do aukcji z tymi gejami, bo przeszukuje już te chińskie portale od paru dni i nie znalazłem czegoś podobnegoGesendet von iPhone mit Tapatalk
WydRos Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) W dniu 3.10.2017 o 22:17, Ro8son napisał: Hej mógłbyś podesłać link do aukcji z tymi gejami, bo przeszukuje już te chińskie portale od paru dni i nie znalazłem czegoś podobnego Gesendet von iPhone mit Tapatalk Jest tego masę http://s.aliexpress.com/Zra2eUR7 Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez WydRos
WydRos Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) W dniu 19.06.2017 o 12:50, mumen napisał: No i dojechały blaszane geje prosto z chińskiego aliexpress W porównaniu z oryginałem widać różnicę ( porównywałem bezpośrednio z fabrycznymi S3 ). Ogólnie jednak za te pieniądze to na prawdę jestem zadowolony. Widzę tam jeszcze Manetki Piano z A8 i jak dla mnie wszystko na + Przy zmianie Klimatronika oprócz kodowania i komponentu wymieniałeś jescze coś ? Czujniki ? Dmuchawa ? Bo różnie czytałem Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez WydRos
Ro8son Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 vor 13 Minuten schrieb WydRos: Jest tego masę http://s.aliexpress.com/Zra2eUR7 Super dzięki ?
WydRos Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Ro8son napisał: Super dzięki ? Od razu kup sobie klej do szyb ja mocowałem sprzeglo i hamulec na kleju do szyb, nie do wyrwania, bo na dobre trzymanie bez kleju nawet nie masz co liczyć 1
TOM3K Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 3 godziny temu, WydRos napisał: Od razu kup sobie klej do szyb ja mocowałem sprzeglo i hamulec na kleju do szyb, nie do wyrwania, bo na dobre trzymanie bez kleju nawet nie masz co liczyć Jeżdżę już rok i niczego takiego nie zauważyłem :myśli:
WydRos Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, TOM3K napisał: Jeżdżę już rok i niczego takiego nie zauważyłem :myśli: Ja nie zdążyłem pojeździć, przy montażu latały jak kij w kiblu, a na rzut oka było już widać ze guma miękka jak vietnamski kapeć, oryginalne ledwo zdjąłem a te wskoczyły od razu z luzem i mozna je było łatwo i bez trudu zdjąć, wiec mówię nie ma co ryzykować to jest hamulec, nie będę myślał co skrzyżowanie czy mi noga nie zjedzie z hamulca z nakładka i nie walne komuś w zad Nie tylko ja miałem takie marne aleee, 10 $ wywalczyłem od gościa z Ali masz film jak wyglądało to po zamontowaniu https://streamable.com/zcu5d Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez WydRos
mumen Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Opublikowano 22 Maja 2022 O kur jak ja dawno nie zaglądałem do tego wątku. Auto sprzedane dwa lata temu a jak teraz przeglądam fotki to się łezka kręci w oku. No bardzo szkoda mi zwyczajnie ile tam poszło pracy i serca …
Kooga Opublikowano 23 Maja 2022 Opublikowano 23 Maja 2022 8 godzin temu, mumen napisał: O kur jak ja dawno nie zaglądałem do tego wątku. Auto sprzedane dwa lata temu a jak teraz przeglądam fotki to się łezka kręci w oku. No bardzo szkoda mi zwyczajnie ile tam poszło pracy i serca … To czym teraz jezdzisz?
Rekomendowane odpowiedzi