MercDG Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dzisiaj nie dam rady. Spróbuje ustawic mini spota za dwa tyg może 21 albo 22 bo będę w tym czasie w PL? jakbyście się tak zgadali to dajcie info na PW bo mam mało czasu na forum:kwasny: Dokładnie tak Arek, myśle że wstępna data to 22 sobota ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Kupiłem radio Nawigacja,dvd,radio,cd 2din pioneer (3264724753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja to się boję używek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja też nie lubie teraz mam stresa, ale za pobraniem wiec sprawdzę czy wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ale na poczcie nie odpalisz radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dzisiaj nie dam rady. Spróbuje ustawic mini spota za dwa tyg może 21 albo 22 bo będę w tym czasie w PL? jakbyście się tak zgadali to dajcie info na PW bo mam mało czasu na forum:kwasny: moze mi się uda tez zawitać.. ale nie obiecuje.. jak by co to dajcie info na pw:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W końcu ogarnołem środek ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- Bonus fota jak zwykle, albo dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 fajnie konsola wyglada, szukam tez konsoli 2din a radio juz gra i czeka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 powiedz mi jak z tą ramką gdzie kupiłes ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ramka 2 ISO Audi A4 2000-2001 Symphony NAVIGATION (3333132213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ładnie zapakowana i szybka wysyłka kurierem:wink: ale 200 zł do tej pory to trawie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dawid klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 no 2din w B5 robi robote od zawsze jak ekran siedzi:kox: cena ramki nie adekwatna do tego co przychodzi w paczce:facepalm: musiałes ja podcinać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Bardzo mi się podoba Twój sedanik, koła i wnętrze lux malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dawid klasa Thx man alot no 2din w B5 robi robote od zawsze jak ekran siedzi:kox: cena ramki nie adekwatna do tego co przychodzi w paczce:facepalm: musiałes ja podcinać? Nic nie podcinałem jedynie ten kawałek co przez środek przechodził Bardzo mi się podoba Twój sedanik, koła i wnętrze lux malina Dzięki, za dobre słowa i za koła jeszcze raz:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 oo widzisz to u mnie była rzeź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 oo widzisz to u mnie była rzeź Wow to widzę dobrze trafiłem z tą aukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja musiałem wyciać z tyłu te poziome plastiki(stelaz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 przydałyby się jeszcze czarne dekory i było by lux. a co to za kółeczka na kratkach wentylacyjnych? szpecom wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 przydałyby się jeszcze czarne dekory i było by lux.a co to za kółeczka na kratkach wentylacyjnych? szpecom wnętrze Na dekory jest pewien plan, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Kółeczka to zapachy, do wyjebania są, bo nawet zapachu nic nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Kółeczka to zapachy, do wyjebania są, bo nawet zapachu nic nie dają Wiem bo mam takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi