Kwinto69 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Sie ma Zostałem skierowany do Ciebie odnośnie felg które miałeś od mietka, sytuacja taka ze mam okazję kupić za 300 zł na zimowych takie... Chodzi mi o to co potrzebuję dokupić itd rozmiar które tam są obecnie 225/45/17 (wiem gwint:wink:) Jeśli pamiętasz ...może być na pw Pozdrawiam:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Sie ma Zostałem skierowany do Ciebie odnośnie felg które miałeś od mietka, sytuacja taka ze mam okazję kupić za 300 zł na zimowych takie... Chodzi mi o to co potrzebuję dokupić itd rozmiar które tam są obecnie 225/45/17 (wiem gwint:wink:) Jeśli pamiętasz ...może być na pw Pozdrawiam:hi: Siema, jedyne co dokupiłem do tych felg to pierścienie centrujące, by felga osadziła sie na piaście Zabij mnie, ale jakie tam wymiary były to nie pamiętam Ps Cena fajna, ale na 18 dużo lepiej mi się jeździ niż na tych 17 co miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ok dzięki No twoja to już lala ja moją nie mogę za bardzo posadzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Zabij mnie, ale jakie tam wymiary były to nie pamiętam 66,6 na 57,1mm:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Zabij mnie, ale jakie tam wymiary były to nie pamiętam 66,6 na 57,1mm:wink: Bardzo dziękuję Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 a ja radze podjechać do wulkanizatora i przymierzyc i dopasować sobie te pierscienie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ramka 2 ISO Audi A4 2000-2001 Symphony NAVIGATION (3333132213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ładnie zapakowana i szybka wysyłka kurierem:wink: ale 200 zł do tej pory to trawie:decayed: rozumiem że środek tz ten pasek wyciełeś ?? czy go nie było ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Uuua robi robotę Moja a4 od kiedy ją kupiłem powtarza, że jak dorośnie to chce być taka jak Twoja Strasznie mnie jara obszycie kiery Tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ramka 2 ISO Audi A4 2000-2001 Symphony NAVIGATION (3333132213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ładnie zapakowana i szybka wysyłka kurierem:wink: ale 200 zł do tej pory to trawie:decayed: rozumiem że środek tz ten pasek wyciełeś ?? czy go nie było ?? Wycinałem, reszta p&p ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ---------- Uuua robi robotę Moja a4 od kiedy ją kupiłem powtarza, że jak dorośnie to chce być taka jak Twoja Strasznie mnie jara obszycie kiery Tak trzymaj Dzięki To wysyłaj do Reggi-ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 a ja radze podjechać do wulkanizatora i przymierzyc i dopasować sobie te pierscienie:wink: +1 ja musialem przetoczyć, a kupiłem z alledrgo 66,6 na 57,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 DObry Zamontowaliśmy dzisiaj tarcze 312 zimmermana + klocki tej samej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No ładnie ładnie ale ja bym od razu dawał 320 bo za chwilę Ci zabraknie hamowania:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No ładnie ładnie ale ja bym od razu dawał 320 bo za chwilę Ci zabraknie hamowania:wink: Zobaczymy, narazie na zime nie chciałem zakładać wiekszych felg niż 16 ze względu na koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No ładnie ładnie ale ja bym od razu dawał 320 bo za chwilę Ci zabraknie hamowania:wink: Zobaczymy, narazie na zime nie chciałem zakładać wiekszych felg niż 16 ze względu na koszty a co 320 podejdzie pod te jarzma od 312? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No ładnie ładnie ale ja bym od razu dawał 320 bo za chwilę Ci zabraknie hamowania:wink: Zobaczymy, narazie na zime nie chciałem zakładać wiekszych felg niż 16 ze względu na koszty a co 320 podejdzie pod te jarzma od 312? Nie no jarzma musisz mieć wieksze dopiero te od 320 podejdą do 345:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 czyli jak mam teraz 312 to wystarczy jarzma dac od 320 czy cos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Oj sorki kolego źle Ci powiedziałem mając helbe 320 to potem tylko zmieniasz jarzma pod 345 bo zacisk zostaje ten sam a w Twoim wypadku zmieniasz całość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB5 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Jest na czym oko zawiesić , zobaczyć taki samochód i od razu człowiek się uśmiechnie pozazdrościć kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi