SebaMC Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 W sumie nic dokładnie tam nie widać, ale wyglądają normalnie
binio-stg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Biały kolor rewelacja Do tego 17" w czerni i będzie elegancko
swir88 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 A ja bym tu widzial szeroka felge z rantem, srodki na czarno a ranty białe była by kosa !!
MercDG Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nowy gadżet KIERA S4 :jerk: jak ją zamontuje to zrobie zdjęcia środka, bo trochę się tam pozmieniało
SebaMC Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nowy gadżet KIERA S4 :jerk: jak ją zamontuje to zrobie zdjęcia środka, bo trochę się tam pozmieniało Czekamy zatem
Fryta Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 bardzo ładny furacz , powodzenia w modach
wojciu0308 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak tam dzieje sie tu cos? bo tak jakos tu cicho
MercDG Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak tam dzieje sie tu cos? bo tak jakos tu cicho Dzieje sie ale narazie mało bo wiadomo wszystko uzależnione jest od funduszy na wiosne wpadnie fela http://allegro.pl/mercedes-211-alufelgi-17-avantgarde-i1332200005.html taka tylko wiadomo na innym kapciu niż tu jest i oczywiście zawias pójdzie w dół
MercDG Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tak, trafiła się taka więc nie bede wybrzydzał, bo kumpel kupił sobie mercedesa własnie na takich kolach i bedzie sprzedawał wiec zamierzam je wziąć od niego
wojciu0308 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 zobaczymy jak to bedzie wygladac
Armi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tak, trafiła się taka więc nie bede wybrzydzał, bo kumpel kupił sobie mercedesa własnie na takich kolach i bedzie sprzedawał wiec zamierzam je wziąć od niego Ale wiesz, że jak felgi od mercedesa z dużym et, to musisz sobie doliczyć dystanse i śruby? Cena felg i opon musi być naprawdę dobra żeby się opłacało Sprawdź jakie są parametry felgi
MercDG Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ale wiesz, że jak felgi od mercedesa z dużym et, to musisz sobie doliczyć dystanse i śruby? Cena felg i opon musi być naprawdę dobra żeby się opłacało Tak wiem wiem, własnie wszystko jest zależne od tego jakie ET maja te felgi, ale musze podjechac do kumpla żeby to sprawdzić i tez nie jestem pewien czy ET felgi jest gdzieś wygrawerowane z tyłu, a jak nie to jak to ewentualnie sprawdzić ?
Michał Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ET, szerokość i średnica muszą być wytłoczone gdzieś na feldze i nie kupuj 17" bo będziesz żałował... szukaj 18"
Armi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ale wiesz, że jak felgi od mercedesa z dużym et, to musisz sobie doliczyć dystanse i śruby? Cena felg i opon musi być naprawdę dobra żeby się opłacało Tak wiem wiem, własnie wszystko jest zależne od tego jakie ET maja te felgi, ale musze podjechac do kumpla żeby to sprawdzić i tez nie jestem pewien czy ET felgi jest gdzieś wygrawerowane z tyłu, a jak nie to jak to ewentualnie sprawdzić ? Odkręcasz koło i oglądasz felgę od mniej reprezentacyjnej strony Wszystko jest napisane: szerokość, et, producent itd.
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale to kółko z merca nie zaciekawie się prezentuje :gwizdanie:, tylko w bardzo dobrych pieniądzach by się opłacało je brać
MercDG Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 ET, szerokość i średnica muszą być wytłoczone gdzieś na feldze i nie kupuj 17" bo będziesz żałował... szukaj 18" Jak się trafią 18" to wezmę troche hamuje mnie fakt że dużo jeżdze i nie chciał bym stracić na komforcie (pewnie to nie duża różnica) ale jakoś mam lekkie opory :gwizdanie: ale to kółko z merca nie zaciekawie się prezentuje :gwizdanie:, tylko w bardzo dobrych pieniądzach by się opłacało je brać Dlatego jeszcze nie jestem pewien przymierzymy, zobaczymy, przemyślimy sprawe do wiosny jeszcze daleko pewnie pare opcji będzie
Loq Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 white power !!! świetna jest powodzenia z modami
Rekomendowane odpowiedzi