przemciotorun Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Super furka... nie myślałeś o dystansie na tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Skora robi robote, odrazu innaczej wyglada. Dokladke przedniego zderzaka masz tak samo jak ja zagieta pewnie po zglebieniu fury:wink:? Takie same dekory jak masz leca juz do mnie:naughty:. Ringi dajesz na zegary? Tak odgieła się bodajże na jakimś krawężniku po założeniu gwintu teraz z nią musze walczyć i na wkręty przykręcać Ringi będą tylko muszę FISa ogarnąć, bo założył mi magik-elektryk, ale nic w nim nie działa............ Super furka... nie myślałeś o dystansie na tył ? Pomyśli się na next sezon o czymś, bo rzeczywiście przydał by się i odboje wsadze od golfa tak jak to szafa poleca ---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ---------- hahahahaha widzę że dobrze porobiony wróciłeś do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Identycznie mam z dokladka tez wkrety trzeba bylo dawac, zglebilem fure i po godzine jazdy garba na drodze zaliczylem:wink: Do tej skorki brakuje Ci gory podlokietnika w skorze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Identycznie mam z dokladka tez wkrety trzeba bylo dawac, zglebilem fure i po godzine jazdy garba na drodze zaliczylem:wink: Do tej skorki brakuje Ci gory podlokietnika w skorze:wink: Wiem wiem i jeszcze boczków, wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loq Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ładna ładna chciałbym żeby moja tak wyglądała ehh może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icetruckkiller Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 jest konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nigdy jakoś białe auta nie podchodziły mi, ale tutaj konkretnie wygląda audika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 ładna ładna chciałbym żeby moja tak wyglądała ehh może kiedyś jest konkret Nigdy jakoś białe auta nie podchodziły mi, ale tutaj konkretnie wygląda audika Dzięki, ciesze się, że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 biała na żywo prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na fotkach:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 biała na żywo prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na fotkach:kox: Dzięki, sreberko też zamiata, a gleba miażdzy, chyba musze moją jeszcze bardziej posadzić na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 świetnie wygląda na tych alu, ale zostawiłbym chyba czarne progi i dokładki zderzaków. Powiedz czy dużo było roboty ze zmiana licznika ? Też mam 1/2 fisa i zastanawiam się czy warto zmienic na pełnego fisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 progi i dokladki w kolorze robia robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Widziałem wczoraj na SCP... jest dobrze... ale kolo od scirocco zrobiło się zbyt popularne... Sporo tego juz... a ja lubie wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian81Z Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 na zywo felgi robia robote , wogole jak sie toczysz to jest , jechales za mna (srebrne b5) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebeto Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wygląda nieziemsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Czas pomału odkurzyć temat, a więc tak ogólnie setup zostaje taki sam dokładam tylko dystanse po 5mm na każde koło i felgi oddałem do malowania bez wydziwiania na srebrny kolor. Do środka kupiłem dziś podłokietnik w skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf_kk Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Myślałeś może felgi w czerń zrobić? Na białym aucie dobrze by pasowało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Aktualnie przemawia do mnie tylko srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Pięna! Muszę kiedyś oblookać na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi