ono Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Damy rade. A te specjalne plastikowe schowki może i są git ale wszystko po nich lata i wk***ia na maxa.
pre_pl Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 eno, jak cuś większego czy na jakąś dłuższą podróż to z tyłu przecież jest 12V na lodówę, albo można przenośną z wkładami (bardzo praktyczne, bo można wynieść z auta pod drzewko i jeść zimne parówki ) To, to ma słuzyć na podręczną czeko, czeko albo piwko jak se kupię do domu ( i się będzie po drodze schładzać :gwizdanie: ) Tu jest też opis : http://www.audiworld.com/tech/int48.shtml ouch ! mniamuśmy
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No dzisiaj zamontowalismy 3 zestawy "ala" lodowka w schowku ladnie wieje takze moze cos z tego bedzie teraz oby nie wyrosly nam grzybki w schoweczku . Cały proces trwał max 10 minut
ono Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 No i po rezanku , wszystko chodzi git Cały koszt to 90 zł i 10 minut roboty Pare fot : Młotkiem go
malik Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Oniak, a gdzie fota "wieńcząca" dzieło z oszronioną butelką Siwuchy?
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Młotka nie trzeba uzywac ale ze to byl schowek malika i jakos nie chcial sie poddac to go sila zaatakowalismy w celu wybicia zaslepki :th:
malik Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Młotka nie trzeba uzywac ale ze to byl schowek malika i jakos nie chcial sie poddac to go sila zaatakowalismy w celu wybicia zaslepki :th: Na początku Lukas sie przymierzał do zaślepki paluchem ale wymiękł. Więc młotek + meselek i jakoś poszło :> Hehe.. fachowcy ku*wa
ono Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kuniak da sie ... 900 zł ............................... netto
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 W B5 trzeba wyjac schowek i sprawdzic ale obstawiam ze nie da rady bo jak to oniak powiedzial w 2002 roku byla inna technika Na początku Lukas sie przymierzał do zaślepki paluchem ale wymiękł bo u mnie tak poszlo ale jeszcze jak schowek byl zalozony a nie na ziemi
Hugo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 To teraz zacznie się wielkie rezanie schowków
miro_x Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wiesz Hugo za 90 zł mieć podręczną chłodziarkę na browarka (oczywiście żona jako driver z grilla ) Ja sie zastanawiam jak u mnie jest bo takiego miejsca na ten zaworek u siebie nie widziałem. Czy może tak być że wykładzina jest jednolita a pod spodem są nacięcia ? Żeby sprawdzić muszę wykręcić schowek.
ono Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 miro nawet jak nie masz otworu to poprostu go wycinasz.
miro_x Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 W sumie o tym pomyślałem co mi tam jedna dziurka a ten wężyk to się montuje od strony klimatyzacji do jakiegoś zakończenia które tam jest i czeka na podłączenie ? podłączyć i już ?
ono Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tam masz zaślepke , wyciągasz ją , wpinasz rure i wszystko działa. Tu masz wszystko co i jak http://public.fotki.com/Avanteix/audi/my_avant/goodies/coolair_glove_box/
miro_x Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzięki Ono. Będziem rezać Swoją drogą zastanawiam się czemu tego nie ma seryjnie ? Koszt tylko 90 zł ? Chyba że do "fabrycznego" dochodzi inny schowek.. i marża
Motor Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Pytanko... Czy nie zamarznie zmieniarka CD?? p.s u mnie pierwszy grzybek się pojawił
marcin j Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Pytanko... Czy nie zamarznie zmieniarka CD?? p.s u mnie pierwszy grzybek się pojawił Schowek trza bedzie płytkami łazienkowymi wyłożyć
Rekomendowane odpowiedzi