Reggi Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 no wiec ... nastepny mod to folia na przednie boczne szyby bo wczoraj o 20:30 musialem sciagnac przy panu Policjancie Zrób sobie taką lajcioszkę jak ja mam na przodzie i bedziesz miał z bani Ja miałem chętke sobie przerobić na ciut ciemniejszą , ale sie luzuje Owydajesz sie tej kaski na tą folie .. Rns-e byś miał
seba1-2 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 no no rogal znów pokazał co on to potrafi piękny wynik... (może za niedługo już wam nie będę zazdrościł :kox: ) ah ta pyciarnia ona zawsze wie jak normalnym obywatelom życie utrudnić
ykk Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 no wiec ... nastepny mod to folia na przednie boczne szyby bo wczoraj o 20:30 musialem sciagnac przy panu Policjancie Zrob fote bez folii..
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 dodam tylko ze dobrze ze mialem folie ktora po sciagnieciu nie zostawia ani grama kleju to przynajmniej skrobanie kleju mi odeszlo ykk dzis cykne fotke bez folii do konca tego lub nastepnego tygodnia folia i tak znowu zagosci na przodzie w dodatku dojdzie czarny pasek u gory na przedniej szybie ps. dobrze ze nie mialem pieca bo bym mial szyby do wymiany jak to stwierdzil pan Policjant[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2008, 10:25 _________________________________________________ok .... specjalnie dla ykk`a audiana bez folii z przodu ( chwilowo ) : ps. troche mysle nad zdjeciem relingow, co o tym myslicie ?
Reggi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ps. troche mysle nad zdjeciem relingow, co o tym myslicie ? Ja mysle ze to dobry interes zebyś je zdjął i odsprzedał mi Ja uciekam od parówki style ...a widze , że Ciebie ciągnie w tym kierunku A co zrobisz z owalnymi dziurami po mocowaniu reling ? Co do szyb to jak pisałem walnij sobie laciochy takie teraz ..i tak duzo cienia Ci rzuca od tyłu
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 szyby beda takie jak byly lub leciutko jasniejsze kurde ale teraz wnetrze sie nagrzewa bez folii - masakra :/ raggaman masz jakies zaslepki do tych dziur ktore beda po zdjeciu relingow ? sa w ogole dostepne takie zaslepki ?
Reggi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 raggaman masz jakies zaslepki do tych dziur ktore beda po zdjeciu relingow ? No to Cie nie pociesze .. dziury masz na wysokości słupków .. zaślepki ..hmm .. dziadosko by to wyglądało strasznie jakbyś tam jakieś koreczki powpychał Widziałem A4 na szrocie ktora miała zdemontowane relingi Asz tyś sie uparł na ten black look Moje zdanie znasz I jak masz odzew od kolesia z progami ?
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jeszcze nie pisalem bo i tak nie mam funduszu ale niedlugo pewnie bedzie fundusz na progi to napisze w koncu wyplata niedlugo ............... rodzicow
ykk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nowak_zg Nie sciagaj relingow bo beda dziury.. Parowka wyglada fajnie, ale przy jasnych kolorach.. Kiedys widzialem srebrna eSe bez relingow.. Wygladala pieknie.. :th:
A3 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ale szybki z przodu muszą być olać te psy
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 teraz na dniach zderzaki grill zalozyc oraz znaczek z tylu 1.9tdi usunac dobrze by bylo dorwac progi od s4 ale nie moge za cholre znalezc No i malowanie znaczka na tylnej klapie na czarno by sie przydało do kompletu nad lampami mysle i caly czas nie wiem ktore mi sie najbardziej podobaja ;P caly czas nie ma nic takiego do b5 avant co by mi w 100 % odpowiadalo No niestety ... Ty masz i tak dobrze bo masz czarny kolor ... możesz pojść w czerń ... a przeglądałeś ebaya ? i zaloze jakas gustowna koncowke wydechu do tylnego zderzaczka od s4 To może cały wydech Musze sie pochwalic ze wczoraj zwaliłem znaczki z klapy zostawiłem tylko oooo ale wczesniej pomalowałem na czarny mat i wygląda :th: nowak , jak bedziesz przyklejał pasek na przednią szybe to bierz jak najciemniejsza folie , z własnego doswiadczenia wiem , bo jak zrobiłem taka jaką mam na przednich szybach (taką srednioczarna) to słońce niemiłosiernie bije po oczach a tak nawiasem mówiac za***ista fura :th:
Reggi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nowak_zg Nie sciagaj relingow bo beda dziury.. Parowka wyglada fajnie, ale przy jasnych kolorach.. Kiedys widzialem srebrna eSe bez relingow.. Wygladala pieknie.. :th: Ja widziałem zieloną ....czegoś brakowało Nowak nie masz wyboru
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no trudno .... mus to mus ;> relingi wiec zostaja msc79 dzieki za rade co do paska jak go bede robic to poslucham napewno
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie zdejmuj relingow! Masz w koncu Avanta!
Tukan Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Avant musi miec relingi Bez wyglada strasznie dziko
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no dobra dobra ... chlopaki tylko bez linczu relingi zostana
slepy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 szaleje kolega nam z ta a4 szaleje :th:, skad Ty bierzesz na to kase, jestem w Twoim wieku, a moje modyfikacje nawet nie moga drgnac ;(... podziwiam... :>, juz sie nie moge doczekac jak Twoja furka bedzie wygladac na Body Kitcie od S4 :th:
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 skad Ty bierzesz na to kase, jestem w Twoim wieku, a moje modyfikacje nawet nie moga drgnac Robi dobrze kobietom Wiem, bo Ykk jest jego menadżerem i nieuczciwym księgowym w jednym sam biore 15 % z tego interesu za trzyamnie gęby na kłódkę Uppss... Joke.. Nowak :th:
Rekomendowane odpowiedzi