Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 tak myślał... tak kombinował... i założył ori... - he he he - mi się podobają - gratulacje chcialem 18" ale gul mi skoczyl jak pawel od s3 zalozyl 19" do siebie i dlatego ze ty tez chcesz teraz brac 19" to co...... nie bede gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 TA! - 19 to 19 i już... - ja swoje dopiero na wiosne - ale za to wejdą w auto razem z RNS-em i półskórami na fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Nowak a tak wymyślałeś ja bym odrazu taki felunek założył bo moim zdaniem te felgi są świetne!!! zakochałem się w nich jak Miron je założył do B6, no i odrazu inne autko bo szczerze mówiąc te poprzednie mi się nie widziały, teraz jest :kox: ps. kupowałeś w ciemno czy od pewnego gościa? i skąd? pewnie all... i cena, bo wiadomo że idzie kupić drogo i tanio, i albo oryginały albo podróbki, walnij na priv conieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 full .... kurna kiedy ja bede mogl czyms poxowac...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 full .... kurna kiedy ja bede mogl czyms poxowac...:/ ty masz carbony z rs4 chociaz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Nowak_zg masakra.. Jak teraz jezdzi sie tym statkiem..? Nie no lans pakiet wykonany w 200% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 full .... kurna kiedy ja bede mogl czyms poxowac...:/ ty masz carbony z rs4 chociaz ;p i grill z Aso:D [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 12:07_________________________________________________a tak nawiasem mowiac jak przekonasz mnie ze na 19 sie dobrze jezdzi to zaryzykuje;]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Opona nie za waska i nie za niska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielo Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Felga konkret... )) o wiele lepsza od tych starych.. bo tamtego wzoru nie mogłem coś strawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 :kox:, tyle wszyscu gadaja ,ze te " stare" MAMy to juz sie przejadly,i takie tam,ze opaczone i bla bla bla, a tu prosze ,jaki Moja zona na poczatku jezdzila na takich 18; ,ale potem kupilismy 19' i bylo :kox: :buhaha: Teraz wszyscy beda zakladac MAMy :laghing2: Jaki masz profil opony z tylu?? 235/35 czy 235/30 Ja mialem 225,35 - przod i 235/30 tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Felga kox to drugie zdjęcie gdzie widać i przód i bok jest super. Jeszcze raz felga Powiedz jak z przyspieszeniem pogorszyło się jak założyłeś większe koła? No i jakie dalsze plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 HE HE HE Paweł wielki przeciwnik MAMÓW i chromu Wygląda łanie ..ale jeśli to repliki to uciekaj ..ja własnie dziś złapałem kapcia i przy odkręcaniu koła okazało sie jaki to szajs ta włosczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 A ja mowilem,ze mam do sprzedania MAMy made in Germania :polew: Kupujcie dalej te felgi z Allegro za 1700zl komplet :polew: do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 A ja mowilem,ze mam do sprzedania MAMy made in Germania :polew: Kupujcie dalej te felgi z Allegro za 1700zl komplet :polew: Wszystkie sa made in germania ..a Ty chcesz troszkę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 a ile kolega puchatek chce? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ja nie mam zadnych replik mam "ori" MAMy ;] z przodu opony 225/35R19 a z tylu ( tez ) 225/35R19 ciesze sie ze sie podoba.... jezdzi sie calkiem spoko. chociaz ten tydzien jeszcze przejezdzam na swoich 17" a dopiero za 3-5 dni zaloze 19" na stale Nowak_zg masakra.. Jak teraz jezdzi sie tym statkiem..? Nie no lans pakiet wykonany w 200% prawie ... brakuje jeszcze grila z rs4 i progow z s4 Felga kox to drugie zdjęcie gdzie widać i przód i bok jest super. Jeszcze raz felga Powiedz jak z przyspieszeniem pogorszyło się jak założyłeś większe koła? No i jakie dalsze plany? szerokosc opony jest taka sama jak byla wiec przyspieszenie sie chyba duzo nie pogorszylo ( kolo tez ma podobna mase co stare ) dalesz plany to wlasnie ten grill rs4 i progi s4 oraz dokonczyc wreszcie te car audio wymienic na dniach wszystkie wachacze amory i sprezyny...... i nie wiem cos sie napewno jeszcze znajdzie HE HE HE Paweł wielki przeciwnik MAMÓW i chromu Wygląda łanie ..ale jeśli to repliki to uciekaj ..ja własnie dziś złapałem kapcia i przy odkręcaniu koła okazało sie jaki to szajs ta włosczyzna taaa bylem wielki przeciwnik i dalej sadze ze ten wzor jest oklepany ... ale trzeba przyznac ze na audi robi wrazenie, ale wg mnie tylko w duzym rozmiarze. ps. komfort jest calkiem znosny jak na 19" i glebe -60mm ;] ( auto po zalozeniu 19" poszlo sporo w gore i gleba -60mm/-40mm tak nie przeszkadza na koleinach jak kiedys ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 trochę się zawiodłem... :gwizdanie: no ale może od bidy być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 trochę się zawiodłem... :gwizdanie: no ale może od bidy być... hehe a co Wojtku liczyles na srebrny rant i czarny srodek ;> ? moze z czasem zmienie ( pewnie za 1sezon ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 wróć jak najszybciej na tą "czarną" drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 dobry wybór, i tak jak mówisz, jedynie 19" na niskim profilu wygląda jako tako, ja też sie nie przeraziłem komfortem jazdy a glebe mam -40mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi