Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 tak myślał... tak kombinował... i założył ori... - he he he - mi się podobają - gratulacje chcialem 18" ale gul mi skoczyl jak pawel od s3 zalozyl 19" do siebie i dlatego ze ty tez chcesz teraz brac 19" to co...... nie bede gorszy
krotki Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 TA! - 19 to 19 i już... - ja swoje dopiero na wiosne - ale za to wejdą w auto razem z RNS-em i półskórami na fotelach
Pucek Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Nowak a tak wymyślałeś ja bym odrazu taki felunek założył bo moim zdaniem te felgi są świetne!!! zakochałem się w nich jak Miron je założył do B6, no i odrazu inne autko bo szczerze mówiąc te poprzednie mi się nie widziały, teraz jest :kox: ps. kupowałeś w ciemno czy od pewnego gościa? i skąd? pewnie all... i cena, bo wiadomo że idzie kupić drogo i tanio, i albo oryginały albo podróbki, walnij na priv conieco
topor Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 full .... kurna kiedy ja bede mogl czyms poxowac...:/
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 full .... kurna kiedy ja bede mogl czyms poxowac...:/ ty masz carbony z rs4 chociaz ;p
ykk Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Nowak_zg masakra.. Jak teraz jezdzi sie tym statkiem..? Nie no lans pakiet wykonany w 200%
topor Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 full .... kurna kiedy ja bede mogl czyms poxowac...:/ ty masz carbony z rs4 chociaz ;p i grill z Aso:D [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 12:07_________________________________________________a tak nawiasem mowiac jak przekonasz mnie ze na 19 sie dobrze jezdzi to zaryzykuje;]...
Flyer Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Opona nie za waska i nie za niska?
arielo Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Felga konkret... )) o wiele lepsza od tych starych.. bo tamtego wzoru nie mogłem coś strawić...
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 :kox:, tyle wszyscu gadaja ,ze te " stare" MAMy to juz sie przejadly,i takie tam,ze opaczone i bla bla bla, a tu prosze ,jaki Moja zona na poczatku jezdzila na takich 18; ,ale potem kupilismy 19' i bylo :kox: :buhaha: Teraz wszyscy beda zakladac MAMy :laghing2: Jaki masz profil opony z tylu?? 235/35 czy 235/30 Ja mialem 225,35 - przod i 235/30 tyl
A3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Felga kox to drugie zdjęcie gdzie widać i przód i bok jest super. Jeszcze raz felga Powiedz jak z przyspieszeniem pogorszyło się jak założyłeś większe koła? No i jakie dalsze plany?
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 HE HE HE Paweł wielki przeciwnik MAMÓW i chromu Wygląda łanie ..ale jeśli to repliki to uciekaj ..ja własnie dziś złapałem kapcia i przy odkręcaniu koła okazało sie jaki to szajs ta włosczyzna
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 A ja mowilem,ze mam do sprzedania MAMy made in Germania :polew: Kupujcie dalej te felgi z Allegro za 1700zl komplet :polew: do sprzedania
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 A ja mowilem,ze mam do sprzedania MAMy made in Germania :polew: Kupujcie dalej te felgi z Allegro za 1700zl komplet :polew: Wszystkie sa made in germania ..a Ty chcesz troszkę za dużo
topor Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 a ile kolega puchatek chce? :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 ja nie mam zadnych replik mam "ori" MAMy ;] z przodu opony 225/35R19 a z tylu ( tez ) 225/35R19 ciesze sie ze sie podoba.... jezdzi sie calkiem spoko. chociaz ten tydzien jeszcze przejezdzam na swoich 17" a dopiero za 3-5 dni zaloze 19" na stale Nowak_zg masakra.. Jak teraz jezdzi sie tym statkiem..? Nie no lans pakiet wykonany w 200% prawie ... brakuje jeszcze grila z rs4 i progow z s4 Felga kox to drugie zdjęcie gdzie widać i przód i bok jest super. Jeszcze raz felga Powiedz jak z przyspieszeniem pogorszyło się jak założyłeś większe koła? No i jakie dalsze plany? szerokosc opony jest taka sama jak byla wiec przyspieszenie sie chyba duzo nie pogorszylo ( kolo tez ma podobna mase co stare ) dalesz plany to wlasnie ten grill rs4 i progi s4 oraz dokonczyc wreszcie te car audio wymienic na dniach wszystkie wachacze amory i sprezyny...... i nie wiem cos sie napewno jeszcze znajdzie HE HE HE Paweł wielki przeciwnik MAMÓW i chromu Wygląda łanie ..ale jeśli to repliki to uciekaj ..ja własnie dziś złapałem kapcia i przy odkręcaniu koła okazało sie jaki to szajs ta włosczyzna taaa bylem wielki przeciwnik i dalej sadze ze ten wzor jest oklepany ... ale trzeba przyznac ze na audi robi wrazenie, ale wg mnie tylko w duzym rozmiarze. ps. komfort jest calkiem znosny jak na 19" i glebe -60mm ;] ( auto po zalozeniu 19" poszlo sporo w gore i gleba -60mm/-40mm tak nie przeszkadza na koleinach jak kiedys )
Piechol Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 trochę się zawiodłem... :gwizdanie: no ale może od bidy być...
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 trochę się zawiodłem... :gwizdanie: no ale może od bidy być... hehe a co Wojtku liczyles na srebrny rant i czarny srodek ;> ? moze z czasem zmienie ( pewnie za 1sezon ;p )
Piechol Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 wróć jak najszybciej na tą "czarną" drogę
mA4ciek Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 dobry wybór, i tak jak mówisz, jedynie 19" na niskim profilu wygląda jako tako, ja też sie nie przeraziłem komfortem jazdy a glebe mam -40mm.
Rekomendowane odpowiedzi