Młody Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No furka wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 <-- na tym zdjeciu przy aucie topora widac jak sa u mnie poszerzone blotniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nowak Zmień żarówki od kierunków w przednich lampach na chromowane Bo masz "efekt jajo" topor też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no zmienie zmienie ... wie ktos czy bolce zarowki sa symetryczne czy nie symteryczne ? ps. na czym polega efekt jajo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ale z tą ramką to jeszcze pomyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tylko nie kupuj gownianych OSRAM DIADEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no zmienie zmienie ... wie ktos czy bolce zarowki sa symetryczne czy nie symteryczne ? niesymetryczne ps. na czym polega efekt jajo ? ktoś tak to kiedyś nazwał że się ta żółć odbija w odbłyśniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 <-- virtual na szybko z grillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 sie prezentuje może zamiast tych halogenów wstaw diody te paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Czarny wyglada ok,Ja bym zalozył lusterka satyna z RS4+grila nie malowal i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 i tak kox i tak kox ale skoro robisz full czarnego czarnucha to czarny mat by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Czarny wyglada ok,Ja bym zalozył lusterka satyna z RS4+grila nie malowal i bedzie tez o tym myslalem ale drogie sa ... chyba ze sie trafia w dobrej cenie sie prezentuje może zamiast tych halogenów wstaw diody te paski ja diod z przodu jakos nie uznaje narazie ani w b5 ani w b6 ani w b7 ( chociaz bylo pare projektow ktore mi sie nawet podobaly ... to sam sobie tego nie zrobie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no w koncu ta morda wygląda jak powinna Nie obraz sie ale z tamtym grillem była kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 aha hehe tak zaproponowalem bo samochod spoko wyglada i widac ze pomysly na przerobki sa jak tak podgladam wątek no ja w swojego też bym nie wkladal ale z tym grillem srebrnym to lepiej niż wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mi tu jeszcze brakuje mocy w aucie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mi tu jeszcze brakuje mocy w aucie :gwizdanie: mi tez .... ;P jakiegos 3.0TDI + chip ;] albo chociaz jakiegos wyzylowanego 1.9tdi ;P[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 13:37_________________________________________________ aha hehe tak zaproponowalem bo samochod spoko wyglada i widac ze pomysly na przerobki sa jak tak podgladam wątek no ja w swojego też bym nie wkladal ale z tym grillem srebrnym to lepiej niż wczesniej nie mowie ze to jest jakies paskudne ... ale po prostu nie pod moj gust sa diody z przodu no ja tez jestem mega zadowolony z grilla no w koncu ta morda wygląda jak powinna Nie obraz sie ale z tamtym grillem była kicha nie obrazam hehe bo mimo ze na zywo wygladalo to lepiej niz na fotkach to i tak chcialem miec grill rs4 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mi sie bardziej podoba wersja z ramką srebrną niż w mat :gwizdanie: jakos wtedy podkresla bardziej ten grill bo na całej czarnej to wszystko sie zlewa i nie widac tak tego grila a do tego lusterka w satyne i nieruszać juz wyglądu bo będzie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ale efekt... pomalowany i nie, fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Paweł spryski Ci działają czy tylko dla picu? Z grillem wyglada, furka elegancko, osobiście zostawiłbym go w tej satynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 spryski to bajer dla policji i dlatego ze zderzak s4 ma w serii wyciecie na spryski to zaspleki musialy byc niestety caly uklad za duzo kosztuje i ciezko dostepny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi