Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 uwierzcie mi gdybym mial pieniadze zbedne to bym juz walil w cos grubego np. zamiast ja sprzedac i kupic nowsza wolalbym wyrezac Q + 3.0TDI + chip ( jesli by sie dalo to zrobic w b5 ... narazie to tylko marzenie ze wzgledu na brak az takich funduszy ) ps. FELGI RS6 zalozone na nich opony 235/35R19 zaraz wrzuce fotki jak to wyglada w swietle dziennym ( tzn prawie dziennym... bo na parkingu podziemnym )[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 19:57_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Wyglada fajowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ALE MUSICIE W ZIELONEJ MIEĆ RÓWNE DROGI :-). W SKALI OD 1-6 MASZ 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Hm super , ale tamte felgi wczesniejsze bardziej mi sie podobały na tym autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 marcinie ty już byś nie płynął... :gwizdanie: U mnie by się nie dało tak jechac, tutaj mamy takie drogi że szkoda gadac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 strasznie duże te felgi sie wydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 strasznie duże te felgi sie wydają a mi wlasnie male ALE MUSICIE W ZIELONEJ MIEĆ RÓWNE DROGI :-). W SKALI OD 1-6 MASZ 10 nie sa najgorsze hehe co znaczy A4 silnik-co modzisz?? i jak?? mi się wydaję że chodzi o to, że wszystko inne jest od rs albo od s a silnik jest od zwykłej a4 dokladnie tak jak mowi cerB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jakoś na Mamach jakby niżej siedziała, albo mi się tak widzi, i tak fela kozak, jak i cała fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jakoś na Mamach jakby niżej siedziała, albo mi się tak widzi, i tak fela kozak, jak i cała fura no tez mi tak sie wydaje... pozatym tam bylo 225/35R19 i malo bierznika a tutaj jest 235/35R19 i nowy bierznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jakoś na Mamach jakby niżej siedziała, albo mi się tak widzi, i tak fela kozak, jak i cała fura no tez mi tak sie wydaje... pozatym tam bylo 225/35R19 i malo bierznika a tutaj jest 235/35R19 i nowy bierznik to pewnie dlatego, myślisz coś o kratkach w zderzaku, zmienić na plaster jak u RSa, czy zostawiasz jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jakoś na Mamach jakby niżej siedziała, albo mi się tak widzi, i tak fela kozak, jak i cała fura no tez mi tak sie wydaje... pozatym tam bylo 225/35R19 i malo bierznika a tutaj jest 235/35R19 i nowy bierznik to pewnie dlatego, myślisz coś o kratkach w zderzaku, zmienić na plaster jak u RSa, czy zostawiasz jak jest? za duzo rezania .... wiec narazie zostaje tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 o tych felach myślisz... http://www.benlevy.com/auto/show/tref06/img_9104.jpg byłaby kosa, tylko je w poler, bez chromu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 mysle.... ale to na nastepny sezon pisalem o tym z 2 strony wczesniej jakos ze bede chcial zmienic pewnie niedlugo te z rs6 c5 na rs4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ale to moje zdanie ja bym trochę w grafit poszedł przy felunku bo za jasne są do tego koloru . Chociaż NOSB pokazał ładną furmankę teraz patrząc grafit bardziej pasuje niż chrom ( ale to moje zdanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Powiem szczerze, że jest nieźle, ale wygląda jak ... inne Audiówki. Jeżeli chcesz mieć coś oryginalnego to wal grill cały (ze znaczkiem) na czarno i te fele na czarno lub grafik. I zlikwiduj znaczki z błotników, bo za dużo tych jasnych motywów (kierunki) w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ale mi cisnienie podniosłes Chyba wytre felgi z kurzu i gwint zdeme z półki ... W sumie chyba juz po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiadz99 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Powiem szczerze, że jest nieźle, ale wygląda jak ... inne Audiówki. ale pierdo..sz synu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nareszcie to auto zaczęło mi się naprawdę podobać, założyłeś porządny grill, normalne felgi i w jest miodzio, nareszcie się mam czym zachwycać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie no jest liga Tylko załóż jak obiecałeś kapselki Audi bo VW zalatuje sianem Moim zdaniem jest za***iście... nisko, szeroko i nie "za czarno". Grill z ramką w chromie ożywia przód tak samo jak tylne "nietknięte" lampki poliftowe (dobrze że nie poszły w czerń). Jasne że auto wygląda jak inne Audiówki... ale tylko trochę. Od razu widać że coś nie tak, tzn że jest grubiej niż być powinno Jedyną rzeczą która tu nie pasuje jest... silnik, bo cała reszta urywa dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi