Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwierzcie mi gdybym mial pieniadze zbedne to bym juz walil w cos grubego

np. zamiast ja sprzedac i kupic nowsza wolalbym wyrezac Q + 3.0TDI + chip ( jesli by sie dalo to zrobic w b5 ... narazie to tylko marzenie ze wzgledu na brak az takich funduszy )

ps. FELGI RS6 zalozone na nich opony 235/35R19

zaraz wrzuce fotki :) jak to wyglada w swietle dziennym ( tzn prawie dziennym... bo na parkingu podziemnym )[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 19:57_________________________________________________8a9fbee25b0ae3b3m.jpg 02468585f62e0aefm.jpg b4adba8cb05e6bdam.jpg 6363f2e31d1c6c8em.jpg 94741c865fb63cfdm.jpg

Opublikowano
:slina: brak słów
Opublikowano

Wyglada fajowo :kox:

Opublikowano

ALE MUSICIE W ZIELONEJ MIEĆ RÓWNE DROGI :-). W SKALI OD 1-6 MASZ 10 :hi:

Opublikowano

marcinie ty już byś nie płynął... :gwizdanie:

U mnie by się nie dało tak jechac, tutaj mamy takie drogi że szkoda gadac...

Opublikowano

strasznie duże te felgi sie wydają :)

Opublikowano

strasznie duże te felgi sie wydają :)

a mi wlasnie male :(

ALE MUSICIE W ZIELONEJ MIEĆ RÓWNE DROGI :-). W SKALI OD 1-6 MASZ 10 :hi:

nie sa najgorsze hehe :)

co znaczy A4 silnik-co modzisz?? i jak??

mi się wydaję że chodzi o to, że wszystko inne jest od rs albo od s a silnik jest od zwykłej a4 :cool1:

dokladnie tak jak mowi cerB

Opublikowano

jakoś na Mamach jakby niżej siedziała, albo mi się tak widzi, i tak fela kozak, jak i cała fura :kox:

Opublikowano

jakoś na Mamach jakby niżej siedziała, albo mi się tak widzi, i tak fela kozak, jak i cała fura :kox:

no tez mi tak sie wydaje... pozatym tam bylo 225/35R19 i malo bierznika :polew:

a tutaj jest 235/35R19 i nowy bierznik

Opublikowano

to pewnie dlatego, myślisz coś o kratkach w zderzaku, zmienić na plaster jak u RSa, czy zostawiasz jak jest?

Opublikowano

to pewnie dlatego, myślisz coś o kratkach w zderzaku, zmienić na plaster jak u RSa, czy zostawiasz jak jest?

za duzo rezania .... wiec narazie zostaje tak jak jest ;)

Opublikowano

mysle.... ale to na nastepny sezon :)

pisalem o tym z 2 strony wczesniej jakos ze bede chcial zmienic pewnie niedlugo te z rs6 c5 na rs4 b7

Opublikowano

Ale to moje zdanie ja bym trochę w grafit poszedł przy felunku bo za jasne są do tego koloru :naughty: . Chociaż NOSB pokazał ładną furmankę teraz patrząc grafit bardziej pasuje niż chrom ( ale to moje zdanie ) :decayed:

Opublikowano

Powiem szczerze, że jest nieźle, ale wygląda jak ... inne Audiówki.

Jeżeli chcesz mieć coś oryginalnego to wal grill cały (ze znaczkiem) na czarno i te fele na czarno lub grafik.

I zlikwiduj znaczki z błotników, bo za dużo tych jasnych motywów (kierunki) w jednym miejscu.

Opublikowano

Ale mi cisnienie podniosłes :D Chyba wytre felgi z kurzu i gwint zdeme z półki ... W sumie chyba juz po zimie :decayed:

Opublikowano

Powiem szczerze, że jest nieźle, ale wygląda jak ... inne Audiówki.

ale pierdo..sz synu!

Opublikowano

Nareszcie to auto zaczęło mi się naprawdę podobać, założyłeś porządny grill, normalne felgi i w jest miodzio, nareszcie się mam czym zachwycać :decayed:

Opublikowano

Nie no jest liga :good: Tylko załóż jak obiecałeś kapselki Audi bo VW zalatuje sianem :decayed:;)

Moim zdaniem jest za***iście... nisko, szeroko i nie "za czarno".

Grill z ramką w chromie ożywia przód tak samo jak tylne "nietknięte" lampki poliftowe (dobrze że nie poszły w czerń).

Jasne że auto wygląda jak inne Audiówki... ale tylko trochę. Od razu widać że coś nie tak, tzn że jest grubiej niż być powinno :kox:

Jedyną rzeczą która tu nie pasuje jest... silnik, bo cała reszta urywa dupsko :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...