Nowak_zg Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 dobra bylem w aso i tak jak obiecalem daje ceny czesci potrzebne do zbudowania s4 progi lewy i prawy po 313zl szutka listwy nadprogowe: przednie drzwi - 97zl sztuka tylne drzwi - 75zl sztuka blotnik przedni - 23zl sztuka grill - 611zl zderzak tyl sedan i avant - 1778zl zderzak przod - 1664zl + kratki lewa i prawa - 100zl sztuka srodkowa - 97zl halogeny - 470zl sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Listwy nadprogowe tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Drozej niz S4 B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Drozej niz S4 B6. Bo nawet w ASO wiedza, ze B5 jest lepsiejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 grill tobie drogo wyszedł dolicz do tego 20% rabatu i bedzie mozna to jakoś przetrawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 mowie jakie sa normalne ceny przy tym kursie euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Z 5000 zł trzeba mieć na to wszystko ;( i jak tu się nie wkur . Raz na Allegro widziałem kompletny zderzak od S4 za 700 zł z halogenami i spryskami :>, ale wtedy brak funduszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 kto ma fajna znizke w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 krotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 na niektóre rzeczy moge mieć do 25% wszystko zalezy od ilosci zamówienia i co to za asortyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 http://moto.allegro.pl/item574538582_progi_audi_s4_b5_1997_2000.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 http://moto.allegro.pl/item574538582_progi_audi_s4_b5_1997_2000.html 600zl chce za same progi a to samo w aso nowe 630zl jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Kurde taniete graty do S4 Szkoda , ze do RS6 placilem krocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nowak nie interesowała by cie góra do podłokietnika z czarnej skóry ?bo widzę ze ty masz skore czarna a podłokietnik z materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nowak nie interesowała by cie góra do podłokietnika z czarnej skóry ?bo widzę ze ty masz skore czarna a podłokietnik z materiału interesowala ale sa 2 rodzaje gory jedna ma otwieranie w pokrywce a druga w spodzie podlokietnika jak mozesz to wyslij mi maila ze zdjeciami na [email protected] jesli to jest podlokietnik z 96r to ok ( mi pasuje ) a jesli jest to podlokietnik z 97r to mi nie podejdzie bo juz przerabialem temat pokrywek tez ps. zreszta i tak zmieniam pewnie niedlugo podlokietnik i tunel srodkowy z passata b5 FL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ps. zreszta i tak zmieniam pewnie niedlugo podlokietnik i tunel srodkowy z passata b5 FL Z passata? Czemu z paska a nie z A4 po II lifcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nowak nie interesowała by cie góra do podłokietnika z czarnej skóry ?bo widzę ze ty masz skore czarna a podłokietnik z materiału interesowala ale sa 2 rodzaje gory jedna ma otwieranie w pokrywce a druga w spodzie podlokietnika jak mozesz to wyslij mi maila ze zdjeciami na [email protected] jesli to jest podlokietnik z 96r to ok ( mi pasuje ) a jesli jest to podlokietnik z 97r to mi nie podejdzie bo juz przerabialem temat pokrywek tez ps. zreszta i tak zmieniam pewnie niedlugo podlokietnik i tunel srodkowy z passata b5 FL O kurde ;/ bo wiesz ja kopiłem cały środek do swojej w jasnej skórze i dostałem gore do podłokietnika, i teraz szukam podłokietnika, cala ta skora jest z s4 99rok i znalazłem podłokietnik z 98roku z I liftu nie wiesz czy będzie pasować gora z 99 do podłokietnika z 98?? Fotele z góra które kopiłem : 99rok Podłokietnik 98rok po który mam pojechać i wymienić gore : będzie pasować jedno do drugiego ?? Albo ten : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygu Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 sorry z OT co to za przyciski na tunelu? od navi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 OD NAVIGACJI W ZEGARACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Cos mi sie zdaje że to ten drugi podłokietnik bedzie pasował do tej klapki, a to jest juz tunel poliftowy. Zrób zdjecie tej samej klapki podłokietnika :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi