Nowak_zg Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2007 ykk wiesz co moze mnie za to ale mi sie te drewno podoba ... mam tez inne listwy w domu ale nie chcem ich jeszcze zakladac ;] w operacji tuning w tym tygodniu jest ten golf II tego goscia z carmanii co mi robil audio narazie po tych paru dniach co minely glosniki mi sie juz ulozyly i rozgrzaly .... wiec moge powiedziec ze graja MEGA ! dobrze. mimo ze ten wzmacniacz ktory teraz mam jest slabszy niz ten na ktory czekam jak wstawie subwoofer i ten wzmacniacz na ktory czekam ( a on czeka na oclenie ) to pokaze wam jakis filmik.
blaster99 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 fajnie to wszystko wyszlo... w srodku by wszystko bylo pico bello musisz skorzany podlokietnik i oskorowac boki w drzwich... ogolnie :oklaski:
Nowak_zg Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2007 blaster99 podlokietnik skorzany mialem ale sprzedalem.... a ten niedlugo bedzie otapicerowany nowa skora tak samo jak boczki ( napisalem to na stronie 8 ) milo ze sie podoba w ogole dzis schodze do auta patrze a tu kapec z tylu pojechalem sprawdzic cisnienie bylo 0.3 bar`a .... wiec szybko do wulkanizatora z nadzieja ze da sie to naprawic .... bo nowa opona 550zl ... i na szczescie udalo sie, byla to malutka dziurka na srodku i ze szczescia ze 550zl w kieszeni to napompowalem mojej niuni stópki azotem ( opony ;] ) 3 stycznia bedzie juz wzmacniacz oclony i jade na podmianke tej 2 kanalowki na moja ukochana 4 kanalowke na ktora tyle musze czekac... wtedy nakrece jakis filmik jak to wszystko wyglada i gra
Maniusiek28 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 super wnętrze....chyba Pan Nowak bank rozbił....przednie lampki aż się proszą o wymianę!!! :oklaski: za włożoną pracę i pieniążki!!!
Nowak_zg Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2007 wlasnie wrocilem z malej amatorskiej sesyjki dla a czworki oto efekt:
Krycha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 ullala piękna ta sesja :th: Przednie lampki do wymiany i będzie miód PS. Na jaki piecyk czekasz? Co będziesz nim zasilał? Bo tego nie doczytałem.
Nowak_zg Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2007 czekam na wzmacniacz firmy VIBE model Slick a4 ( http://www.vibeaudio.co.uk/index.asp?page=p-slickamp.html&header=p-slick-h.html ) ( 4 kanalowka ) ( 2 kanaly podpiete pod przod a 2 kanaly ida na subwoofer rowniez firmy VIBE model: BlackAir II +, srednica:12" (30cm) moc ciagla (RMS) 550W, moc szczytowa: 1600W ps. wiecej o audio jest na stronie 8 w tym temacie
Krycha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 łoo dramat przegapiłem Ładne granko. Przód mi się podoba sam bym sobie upchnął dwie 16stki z przodu ale mam na korbkę boczki i będe miał problem z ulokowaniem jedenej 16stki ale będzie dobrze Tak zapytam słupki masz obszyte białą skórą.. Bardzo się to gryzie ze wnętrzem. Chodzi głównie o podsufitkę bo sam zastanawia sie czym teraz obić swoje słupki..
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 podsufitke mam białą (prawie)tak samo jak słupki(prawie) ( wczesniej tez slupki byly jasne ) wiec zostala ta sama kolorystyka ... jedyne co sie zmienilo to to ze na slupkach jest teraz skora. jesli ktos bedzie zainteresowany podobnym audio moge co nie co doradzic [br]Dopisany: 29 Grudzień 2007, 19:33 _________________________________________________wlasnie wrocilem z 1/4 mili bmw 320 150KM e36 vs moja a4: 1:0 dla bmw ( o jakies 4 dlugosci ) bmw 316 105KM kompakt vs moja a4: 1:1 i 0:1 (remis a drugi wyscig wygrany moj o dlugosc auta ) mazda 323f 1.5 98KM vs moja a4: 1:1 (remis) corsa A ( z silnikiem 2.0 115KM ) vs moja a4: 1:0 dla corsy Crx Vtec 166KM, Crx 147KM, Astra 2.0Gsi turbo 260KM 380Nm ..... objechaly mnie (chyba nie dziwne nie ? ) Mercedes E220Cdi automat 143KM vs moja a4 0:1 dla mnie ( wygrana o 2 dlugosci ) Peugeot 306 1.4 , Mitsubishi Lancer 1.5, Nissan Almera 1.5, Ford Mondeo 1.6 oczywiscie przegraly ogolnie bylo milo duza wage odegrala tutaj masa mojego auta i to ze sie kula na szerokich kapciach ps. ruszalem przewaznie ostroznie zeby nie katowac auta na starcie Audiczka sie spisala .... srednie spalanie 7.8L teraz ( zimowa pora, moja noga, szerokie kapcie, przewaznie krotkie dystanse - uwazam za dobre spalanie ) dodam ze ostatnio na trasie 1200Km w nocy przy -5C na tych kapciach srednia predkosc 130km/h-140km/h srednie spalanie bylo 6.3L ( co o tym sadzicie, chyba tak powinno byc ( ale nie jestem pewien ) ? ) _________________________________________________ Keżor i Sokolnh nie obraze sie jesli zrobicie jakiegos Virtual`a z ktoregos z tych powyzszych zdjęć ( Keżor a wrecz prosze o wstawienie zderzaka przedniego od S4 a ciebie Sokolnh o pobawienie sie z kolorami co wy na to ? )[br]Dopisany: 29 Grudzień 2007, 23:17 _________________________________________________pierwszy moj post w 2008r oto co zrobil Sokolnh z moja a4 :oklaski: z tej oto fotki: przedni zderzak od eSy mmmm ... a wam jak sie podoba ?
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 w porównaniu z tym co było zaraz po kupnie muszę przyznać że zmiany idą w dobrym kierunku :th:
ykk Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nowak_zg moze lepiej bedzie jak kupisz polifty (np. ze zniszczonym odblysnikiem) i pomalujesz jak to ma w zamiarach Keżor. Do tego H.I.D i bedzie Jakbys nie umial, to administrator A3 klubu (http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=72) maluje lampki z A3, ale mysle ze A4 tez by dal rade.. :th:
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 zderzak tylny z s4 zakupiony oto foto:
emil_em Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 bylem na sylwka w zielonej... ale Twojej fury na miescie nigdzie nie widzialem... mozna bylo sie nawet umowic na chwile... tylko ze ja nie bylem swoja fura... no nic dobra kiedys na tym zlocie sie spotkamy... pozdro a furka no jak najbardziej robi wrazenie :
Gik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wrazenie jak najbardziej pozytywne i popieram droga ktora sie kierujesz, po wszystkich tych zmianach napewno bedzie wygladac rewelacyjnie i nie jeden wlasciciel nowego auta obejrzy sie za Twoja ( czemu ja nie kupowalem audi pomysli ) pozatym gdybym mial wieksze srodki finansowe moje zmiany najprawdopodobniej tez byly by takie rozlegle ten zderzaczek tylni, skorka, taaakie audio.... (dorzuc gril S4 jeszcze)
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nowak_zg Co bedzie wystawało z tego pięknego zderzaczka od S'ki ktorego Ci jak zwykle zazdroszczę ? Ja mam kmine u siebie na 2 x wydech końcowy Magnaflow Ale nie wiem jak to będzie z rozgałęzieniem ;(
Nowak_zg Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 raggaman narazie sie tym nie martwie bo zbieram graty .... jeszcze progi listwy boczne listwy progowe i przedni zderzak od s4 potrzebuje i nowe przednie lampki caly czas mysle ktore czy fk automotive ver. black czy valeo poliftowe oczywiscie bedzie wlozony xenon ( albo org jesli sie uda wyrwac gdzies ) albo hid miedzy 6000k a 8000k jak wszystko uzbieram to wtedy to bedzie montowane i auto trafi do lakiernika i bedzie malowane na czarna perle z palety albo mercedesa albo bmw sie jeszcze okaze .... narazie jest dokanczane car audio ... i odbior auta jest przewidziany na sobote.... bedzie juz cale car audio skonczone i wszystko otapicerowane tak jak byc powinno.... pojawi sie pomysl zeby od nowa zrobic cala tapicerke i przeszyc wszystko ( mieszek/galke/kierownice/fotele/boczki drzwi) czerwoną nicią .... ale to sie okaze czy wejdzie w zycie ten plan bo to znowu spory wydatek .... no i napewno na jakims zlocie jak sie ociepli to bede ( i a4 i dotyczacym car audio.... zeby audiczka zdobyla jakis puchar w car audio ( miejmy nadzieje) ) Gik gril moze bedzie z s4 ale raczej z rs4 .... i bedzie napewno caly czarny poniewaz nie chcem na tym aucie grama chromu, chociaz a4 z chrom pakietem i MaMowskimi felgami tez mi sie podobaja... jako eleganckie auta ale narazie jestem zadowolony z tego co zaszlo chociaz duzo mi sie jeszcze marzy
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nowak_zg jednym slowem - masakra! Nie wiem czy jest sens do TDI pchac jakis ladny wydech. Bo i tak bedzie osmolony. Ja bym tylko ten co jest pieknie wypolerowal i bedzie gites.. :th:
Tukan Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nowak_zg jednym slowem - masakra! Nie wiem czy jest sens do TDI pchac jakis ladny wydech. Bo i tak bedzie osmolony. Ja bym tylko ten co jest pieknie wypolerowal i bedzie gites.. :th: E tam osmolony ja mam 4 rury I jakos osmolone zadko sa a jak sa to skarpetka i do roboty
Nowak_zg Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 ykk tez wlasnie nei wiem ale narazie sie tym mnie martwie bo mam inne wydatki a tym sie bede martwic dopiero jak uzbieram wszystkie graty od s4 i zaloze je i wtedy bede oceniac jak wyglada tylny zderzak od s4 z wydechem tdika i czy trzeba bedzie go zmieniac na jakis inny delikatny czy zostawic ... a jesli zmienie i sie bedzie okopcał to ..... bede go musial czesto czyscic, albo ktos z rodziny
Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Nowak_zg Kolezko znalazłem coś dla Ciebie (pozwoliłem se wkleić .) Tu są takie lapki jak ori ale z czarnym odbłyśnikiem
Rekomendowane odpowiedzi