ykk Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Bardzo ladna seria. Planujesz moze jakies zmiany?
serfer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 Bardzo ladna seria. Planujesz moze jakies zmiany? zmiany były felgi ze stalówek na alu i sprzęgło komplet co sprawiło że jestem spłukany a co proponujecie ? może gleba ...
Gość spedyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 a co proponujecie ? może gleba ... Lekka gleba poprawi wygląd
ykk Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Hehe no wlasnie ja bym zmienil felgi na wieksze.. Ale skoro niedawno kupiles to nie ma to sensu.. Dodatkowo bym wymalowal dokladki pod kolor nadwozia, jak juz wieksze felgi to gleba. Sciema tez by robila robote.. Skoro masz AJM to jeszcze pomyslalbym o jakims wirusie.. PS. Co to za dziwna antene masz na tylniej bocznej szybie?
serfer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 no co do felg to kupiłem 16 cali gdyż mam sporo takich opon w dobrym stanie na 17 czy 18 na pewno by lepiej wyglądała ale by się straciło na komforcie jazdy a co do wirusa no na razie brak kasy na szybie do telefonu ( raczej )
saintadamus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 może sie powtarzam ale gleba musi być nawet lekka no szkoda że nie kupiłeś jednak tych przynajmniej 17 ;(
serfer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 jest gdzieś na forum taki avant srebrny jak mój z przyciemnionymi szybkami ?
Gość rob Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 mam słabość do avantów, nie jest co prawda czarny, ale srebny też daje radę
Gość spedyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 jest gdzieś na forum taki avant srebrny jak mój z przyciemnionymi szybkami ? Poszukaj tematu kolegi TTom3k
TTom3k Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Super autko srebrny kombiak Chetnie bym sie zamienil na nowszy model :> A co do przyciemniania szyb w sreberku to serdecznie polecam - auto wyglada duzo lepiej. Jak chcesz to popatrz jak to wyglada w moim sreberku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12358.0
rafalekx Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Avant, klekocik, srebrny, itd. itd. ideał A to dlatego że też śmigam srebrnym avancikiem, troszkę starszym, ale też jest oki Ładna maszyna, ale alu, mogłeś troszkę inne kupić, znaczy inny wzór, bo 16'' mogą być, sam śmigam na 16 i jest oki. Link do mojego sreberka masz niżej, jeśli chcesz zobaczyć Szkoda, że nie masz ori lekkiej gleby tak jak u mnie, fajnie to nawet wygląda... A jest to mały kompromis między mocną glebą, a brakiem obniżonego zawiasu. Pozdrawiam!
malcolm25 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie ma nic piekniejszego niz avant. Welurek taki jak u mnie. Ladna zadbana niunia.
Rekomendowane odpowiedzi