Opublikowano 16 Lipca 201412 l Autor Jeśli chodzi o tył to myślałem ze pokazywałem juz jak to taki typek zrobił... Chyba pójdę jego droga... ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------
Opublikowano 16 Lipca 201412 l Szkoda będzie jak gdzieś będzie bliskie spotkanie z krawężnikiem albo inną przeszkodą! ALe spojlerek/dokładka w pytę!
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Autor dziendoberek! cos sie ruszylo w planach: Jest Fotochrom w srodku i CH/LH - oczywiscie z odpowiednia szyba...
Opublikowano 20 Listopada 201411 l dziendoberek! cos sie ruszylo w planach: Jest Fotochrom w srodku i CH/LH - oczywiscie z odpowiednia szyba... Fajna i przydatna sprawa. Działaj, Działaj. A jak prace z pakietem DTM ? No właśnie?
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Autor Kurde wrzucilbym pare fotek, ale dawno nie wrzucalem i juz nie jestem aktualnie z tym wszystkim. Fotosik ma jakies limity jak nie placisz, forum nie chce naszych fotek juz zapisywac, imageshack tez cos tam ich nie rozumiem....
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Autor No jeszcze nie. Nie wszystko na raz. Teraz mialem przeglad i trza bylo wymienic szybe wiec dorzucilem caly system ktory jest polaczony z tym automatycznym lusterkiem i pomalowalem maske. photobucket jeszcze lato... a to juz zima
Opublikowano 3 Grudnia 201411 l Super lampy mozesz podrzucic jakis link z nimi bo bardzo ciekawie wygladaja