clinque Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Po białym A3, przyszedł czas na coś większego i ekonomiczniejszego, trafił się moim zdaniem całkiem przyzwoity egzemplarz A4 w TDI MODEL: Audi A4 B5 SILNIK: 1.9 AFN MOC: 155/350?? MODY POD MASKA: brak kata wtryski 216, turbo GT1749va, FMIC wystrojone lajtowo na 155/350 ZAWIESZENIE: Przód gwint FK, tył 1BE UKŁAD HAMULCOWY: Nowa seria KOŁA: W ciągłych zmianach... NADWOZIE: polifty i hid 4300 z przodu, białe kierunki w błotnikach i usunięte oznaczenie 1.9TDI z tylnej klapy WNĘTRZE: Skórka, grzane d*py, klimatronik, kierownica S-line AUDIO: Helixy DB 6.2 z przodu, ori sub nokia, ALPINE CDE-113BT PLANY gwint na tył, tempomat, swap AWX +GTB i nie wiem co jeszcze... Sentymentalna fotka poprzedniego: A tutaj nowy nabytek: Po jakimś czasie prosiaki RH 17' usiadły na aucie, wyglądają wg. mnie przyzwoicie No i jeszcze jedna fotka wnętrza. RH się gięły, więc zmiana felg na ori pancerne od a8, pomalowane w biel A wygląda to tak : Polifty ori valeo wyleżały już swoje i w końcu są na aucie Potem trochę zmian w mechanice, doszło turbo AWX i chinole 216stki, wsio wystrojone przez znajomego z uwagi na seryjne nie pierwszej świeżości sprzęgło dość lajtowo, mam też drugi komplet kości, gdzie dorzucił koksu i 400niutona trochę wysilało dwumasa, jak wymienię sprzęgło, to zamienię kostki. Na s-line 17' I 2 spy foto na s-line 18' Montaż FMICKA w ubiegłym tygodniu
ra-v Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Aluski ładniutkie Te felgi odmładzają autko o 5 lat bo w zimowej wersji to niestety ale audi ala starszy pan emeryt Pytanko: jak w zimie wyglada uzytkowanie skórzanych foteli, bo raczej troszke chłodzą jak autko postoi na mrozie? no chyba ze sa podgrzewane
mrogal Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Aluski ładniutkie Te felgi odmładzają autko o 5 lat bo w zimowej wersji to niestety ale audi ala starszy pan emeryt Pytanko: jak w zimie wyglada uzytkowanie skórzanych foteli, bo raczej troszke chłodzą jak autko postoi na mrozie? no chyba ze sa podgrzewane grzane d*py
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Extra furka a co do skury w zime bez grzania nie ma tragedii
grzes1150 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Pytanko: jak w zimie wyglada uzytkowanie skórzanych foteli, bo raczej troszke chłodzą jak autko postoi na mrozie? no chyba ze sa podgrzewane Ja widze że są grzane
pablo_9 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Środek ciekawie się prezentuje, fotele kiera Szkoda, że nie sedan
ra-v Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Minister zdrowia ostrzega: podgrzewane fotele są niezdrowe dla męskich organów!!! Autko fajniutkie, zwłaszcza wnętrze Pozdrawiam
konradzed Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Wnętrze fajne, ale nie S-line bo to dopiero w B6-kach. Pozdrawiam!
clinque Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 A no zgadza się,doczytałem że nie ma pakietu s-line w b5 Na dniach będzie stało już na letnich felgach, w przyszłym miesiącu na pewno odwiedzi lakiernika, odświeżę troszkę autko i cyknę coś nowego. Co do zimy, skóry i podgrzewanych foteli to po prostu cudowna sprawa!!
maja-m Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Twoja dawna bryczka niczego sobie kubełki masz chyba z 1.8T obszyte (tak mi się zdaje) sam swoje chciałem obszyć ale brak monet. Felunek ładny zakupiłeś, jakby była taka jak na vt to
michu93 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ale zdrowa skórka się wydaje łądny avancik - ostatnio łądne avanty mi się podobają trochę za dużo tych kabli wisi w środku mimo to bardzo przyjemna
Olaf Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ładna poprzedniczka wiec podejrzewam ze ta furka tez niczego sobie bedzie ;p
Seski Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no powiem te felgi calkiem fajnie do niej pasowały by i widzę całkiem ciekawa wersja
clinque Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Felgi usiadły już na aucie, wygląda nad wyraz przyzwoicie Opinie mile widziane :> Jeszcze jedno wnętrza:
Olaf Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fajne felunie i dosc dobrze wygladaja ! no i jest prezencja a czemu gleby nie chcesz ?
rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gdyby to było 18'' i gleba jak na VT2 to byłby kozak a tak jest tylko przyzwoicie ringi na klapie są czarne? czy mi sie wydaje? Bo jesli tak to reszta emblematów wylatuje? No i ramka na grillu przód przydałaby się w czerń a no i kierunki w błotnikach na dymione
Rekomendowane odpowiedzi