Caporeira Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Założyłem wczoraj wycieczkę od Q5. Ale ta nowa nie ma tych rowków / ząbków - aby przy działaniu wycieczki się nie slizgała.Czy u was grasz jest bez tych ząbków? SGS7EDGE TAPATALK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Oczywiście ze ramie ma wypusty na wieloklin. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Hmm... w takim razie czy to możliwe że moje ramię takich wypustów na wieloklin nie posiada? Wprawdzie robiłem to wieczorem się tych wypustów nie widziałem. SGS7EDGE TAPATALK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 24 minuty temu, Caporeira napisał: Hmm... w takim razie czy to możliwe że moje ramię takich wypustów na wieloklin nie posiada? Wprawdzie robiłem to wieczorem się tych wypustów nie widziałem. SGS7EDGE TAPATALK Kupiles oryginal czy zamiennik? Uzywka/nowka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nawet jeśli nie ma tych wypustów to jak dokrecisz na swoje miejsce to pod naciskiem zębów ośki wycieraczki same się zrobią. Jak odkręcisz to powinny już być ząbki.Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbob Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Panowie, dopiero co na poprzedniej stronie był poruszany temat braku ząbków w ramieniu i była odpowiedź. CZYTAĆ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet202 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja zamontowalem zamiennik i wszystko dziala jak nalezy :-) rowkow nie mialem, ale po docisnieciu sruba same sie robia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkakoL Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Panowie pytanie, czy mozna jakos zamowic caly komplet (ramie, pioro, obudowa) online? Do ASO mam kawałek a nie chcialbym zamiennika jak cena za ori nie wiele wieksza, mile widziane linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawisz-84 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Wątpię :-( jak coś to za piwko mogę Ci zamówić i wysłać cały komplet. Mam aso na końcu ulicy :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkakoL Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 6 godzin temu, Klawisz-84 napisał: Wątpię :-( jak coś to za piwko mogę Ci zamówić i wysłać cały komplet. Mam aso na końcu ulicy :-) Dziękuję Ci kolego, ale akurat wypadł mi wyjazd do Wrocławia i przy okazji podskoczę i zamówię jakby nie to to na pewno bym skorzystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Czy wycieraczka z Q5 podejdzie również P&P do Audi a3 SB po FL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 A długość masz taka sama ramienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 tego nie wiem, musiałbym sprawdzić. A pytanie zadałem z myślą że może ktoś już w swojej A3 coś przedmodził. Czyli mam porównać długość A3 i A4 czy tylko przemierzyć. Jeżeli chodzi o mocowanie fi wieloklinu w obu samochodach jest takie samo? Q5 i A3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Audi sline napisał: tego nie wiem, musiałbym sprawdzić. A pytanie zadałem z myślą że może ktoś już w swojej A3 coś przedmodził. Czyli mam porównać długość A3 i A4 czy tylko przemierzyć. Jeżeli chodzi o mocowanie fi wieloklinu w obu samochodach jest takie samo? Q5 i A3? Kolego czytałeś mój temat na forum A3 więc powinieneś wiedzieć, że wycieraczka z Q5 pasuje również do A3 8P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomaiks Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Chętnie kupię taki ori zestaw na tył jakby ktoś coś miał to priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsc1991 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 W Kielcach w ASO za ramię pióro i zaślepkę 230pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Panowie mam pytanie jest sens kupować coś takiego: RAMIĘ WYCIERACZKI AUDI Q5 (2009-2016) 7781405275 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 24 zł - RAMIĘ WYCIERACZKI AUDI Q5 (2009-2016) (7781405275). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Czy lepiej zamówić ori z ASO ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browaros Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja taki zamiennik kupiłem, 40 zł z dyszą jeszcze. Działać działa, w porównaniu z ceną ori zostaje kasy na inne sprawy a działa jak należy. Jeśli oczekujesz jakości oryginału to chyba jasne, że nie jest identyczna ale nic się złego z tym nie dzieje i służy tak jak ma służyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras99 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Kojarzy ktoś jaki jest nr wtyczki przy silniczku z Q5? Wiem, że jest nieco inna jak przy B6 B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi