Rogalotti Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Witam. Prosze bardzo WRCL. Pozdrawiam.
Rogass Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 WRC gratulacje:) wszystko spoko, fajnie ale zobaczysz :gwizdanie: za chwile będzie już brakować i zaczniesz kombinować co by tu jeszcze zmajstrować i okaże się że będzie trzeba zakupić 3.0TDI :>
Jarol Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 WRC gratulacje:) wszystko spoko, fajnie ale zobaczysz :gwizdanie: za chwile będzie już brakować i zaczniesz kombinować co by tu jeszcze zmajstrować i okaże się że będzie trzeba zakupić 3.0TDI :> No innej opcji nie ma tylko 3,0 bo z 1,9 nic wiecej sensownego nie da się zrobić. Mi już jest mało mocy a auto robilem tydzień temu :>
KOval81 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 WRC gratulacje:) wszystko spoko, fajnie ale zobaczysz :gwizdanie: za chwile będzie już brakować i zaczniesz kombinować co by tu jeszcze zmajstrować i okaże się że będzie trzeba zakupić 3.0TDI :> No innej opcji nie ma tylko 3,0 bo z 1,9 nic wiecej sensownego nie da się zrobić. Mi już jest mało mocy a auto robilem tydzień temu :> Znaczy się - jesteś uzależniony Teraz trzeba się powozić TICO jakiś czas i znów przesiadka (zbawienna) na A4 :>
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 WRC gratulacje:) wszystko spoko, fajnie ale zobaczysz :gwizdanie: za chwile będzie już brakować i zaczniesz kombinować co by tu jeszcze zmajstrować i okaże się że będzie trzeba zakupić 3.0TDI :> co nie http://www.a4-klub.pl/smf/b7_asb_a4_30_tdi_233ps_dpf_by_patrox-t98778.0.html i pewnie dalej malo :gwizdanie:
mystic.pl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 :kox: gdybym wiedział, że tak można to nie sprzedawał bym mojego starego siwka :wallbash:
Piero Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Po 1 - gratuluje! Po 2 - jak się już zacznie modzić przy mocy... to ciężko przestać! Też już szukam lepszego chłodzenia i rezamy dalej Jak zaczyna brakować mocy to weź na 1 dzień auto +/- 100KM. Wrażenia z powrotu do swojej fury... BEZCENNE!
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 podziele sie paroma uwagami auto teraz smiga jak nalezy a zwlaszcza przyspieszenie przy wyprzedzaniu po programie zrobione 4200 km i nie ma zadnych problemow tak sie zastanawiam czy cos jeszcze mozna dlubnac
Bieniek Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 W Bukowinie widzialem,ze cos ostro kopci jak wyjezdzales z parkingu.Czemu?
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 zauwazylem to przy zimnym silnik no i jak puszcze gaz z wysokich obrotow
std1984 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tak sie zastanawiam czy cos jeszcze mozna dlubnac :naughty Można obczaj mój wątek startowałem też z 100 KM PD. Ładnie wstaje to turbo. Bezawaryjnego użytkowania.
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Maly MOD wiosenny Big TURBO , map sensor do 2 bar , SPRZEGŁO jednomas by Radzikowski I oto wynik :gwizdanie:
ArkadiuS Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to tak na prima aprilis :gwizdanie:......respekt sprzęgło chyba wzmacniane? momentu już się chyba wyżej nie dało podciągnąć hehehe
spanky Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Maly MOD wiosenny Big TURBO , map sensor do 2 bar , SPRZEGŁO jednomas by Radzikowski I oto wynik :gwizdanie: http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=26
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :oklaski: spanky tylko sie kapnal prima aprilis
Thom4s Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :oklaski: spanky tylko sie kapnal prima aprilis Tak myślałem, że coś podejrzanego w tym jest.
Rekomendowane odpowiedzi