kwiatko Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ładne auto, ale więcej zdjęć b się przydało
plastuch Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ja obstaje przy ori kolor i polerka rantu
Wandej Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ja obstaje przy ori kolor i polerka rantu true Dużo waży ta maszynka?? Ja mody zacząłbym od zmiany tej fifuszki jak w 125p na jakiś ładny wydech ale to chyba będzie przy swapie grane
gelon Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Jakoś pusto w garażu teraz bez niej Dobrze że trafiła w dobre ręce,takie było moje założenie przy sprzedaży. Dbaj o nią Ja miałem w planach robić białe felgi i teraz chyba też bym zrobił białe.
GILI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Felgi nr 5, a reszta zmierza w dobrą stronę
sokolnh Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 byłem w sobote na torze w Wyrazowie na Moto Music Festiwal 2010 brałem udział w sprincie i jestem naprawdę zadowolony z wyników jak na serie w każdym razie wyszło parę rzeczy, które muszę zrobić, dlatego już zacząłem pracę obecnie auto wygląda tak : ma wyglądać tak: poczynione zostały już pierwsze kroki, częściowo wywalone wnętrze: jeszcze długa droga, ale powoli do przodu: - zamówione kubełki - wstępnie zamówiony kit weiteca - szukam kierownicy - no i najważniejsze na daną chwilę -> szukam kogoś kto mi klatkę bezpieczeństwa wyspawa
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 fajnie a to ma być raczej samochód do upalania czy do lansu?
aju Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 nie rób jej aż takiej gleby to bardziej pasuje do: "wolno i nisko na dużym kole" a tu raczej ma byś na sportowo
sokolnh Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 fajnie a to ma być raczej samochód do upalania czy do lansu? na tor i wyścigi górskie nie rób jej aż takiej gleby to bardziej pasuje do: "wolno i nisko na dużym kole" a tu raczej ma byś na sportowo gleba będzie 35/35 więc nie aż taka jak na VT[br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 12:10_________________________________________________doszedł do mnie kit weiteca chciałem dziś zmienić, ściągnąłem koło i na chwilę się zamyśliłem po chwili stwierdziłem, że w przyszłości będę chciał większe hamulce włożyć, a do tego potrzebne zwrotnice z b3/b4 no i założyłem koło spowrotem bo potem dwa razy robić robotę nie ma sensu jutro jadę po fotele kubełkowe, a 15- go września na wyspawanie klatki potem hydrauliczny ręczny, i na końcu silnik także można powiedzieć, że projekt rozpoczęty :mrgreen:
Gamling Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ślicznotka, sam długo szukałem fajnej B2 w quattro ale ponieważ trafiła się S2 więc plany się zmieniły. Moja właśnie trafia do lakiernika za jakiś miesiąc powinna do mnie wrócić to może się ustawimy na mieście jeśli Twoja zabawka będzie wtedy na chodzie?
sokolnh Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Ślicznotka, sam długo szukałem fajnej B2 w quattro ale ponieważ trafiła się S2 więc plany się zmieniły. Moja właśnie trafia do lakiernika za jakiś miesiąc powinna do mnie wrócić to może się ustawimy na mieście jeśli Twoja zabawka będzie wtedy na chodzie? bardzo chętnie można spota quattrówek zrobić co do nowości to wyrwałem dzisiaj zawieszenie z b4-ki cel tego jest taki, że mogę teraz założyć większe hample a to fotele, Speed ST z nowości to auto jest już zupełnie wybebeszone, zostały tylko kierownica fotel i zegary w pn składam zawieszenie i w środe wyjazd na klatkę peace
KOval81 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 A fotele produkcji miron78'a, czy to zbieg okoliczności?? Ładniutka będzie maszynka do podjeżdżawek
Gamling Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 NO to na pewno kiedyś się trzeba umówić. A co do hamulców to co dokładnie chcesz zakładać? OD razu napisze Ci że seria w S2 też jest taka sobie i też coś będę kombinować.
sokolnh Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 szukam właśnie od S2 276 mm dwutłoczkowe, powinny dać rade bo moje auto jest pewnie z 500 kg lżejsze a Ty sprawę masz prostą http://allegro.pl/hamulce-porsche-kit-audi-s2-rs2-brembo-zaciski-i1217836916.html tylko trochę kosztowną
Gamling Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 To jak chcesz to mogę Ci za jakiś czas odsprzedać swoje. Te kity z parszawki są fajne ale zabijają ceną. Będę chyba kombinować z kompletem od starej A8 albo jeszcze czymś innym. Podobno dają radę. PS ile waży Twoja B2?
sokolnh Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 To jak chcesz to mogę Ci za jakiś czas odsprzedać swoje. Te kity z parszawki są fajne ale zabijają ceną. Będę chyba kombinować z kompletem od starej A8 albo jeszcze czymś innym. Podobno dają radę. PS ile waży Twoja B2? chętnie odkupię pogadamy jak się spotkamy co do wagi to nie ważyłem, ale myślę że wybebeszona + klatka + fotele ~ 1100 kg
Gamling Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 No to faktycznie jest lżejsze ale nie aż o 500 kg. S2 waży 1400 wg Wikipedii.
Rekomendowane odpowiedzi